10 Arizona Edtech-företag som trivs i öknen

10 Arizona Edtech-företag som trivs i öknen

I en undersökning av PBS rapporterade lÀrare att teknik Àr till nytta i klassrummet eftersom det gör det möjligt för dem att förstÀrka och utöka innehÄllet (74 procent), motivera eleverna att lÀra sig (74 procent) och svara pÄ en mÀngd olika inlÀrningsstilar (73 procent) ). I Arizona exploderar edtech-ekosystemet med över 40 företag som har genererat över 1000 jobb och fÄngat över 100 miljoner dollar i kapital under de senaste Ären.

För lÀrare och studenter finns det nya lösningar som kan hjÀlpa till att effektivisera processer, underlÀtta inlÀrning och mer, som utvecklas i Arizona. Kolla in dessa topp 10 edtech-företag som trivs i öknen.

Denna start Àr den första sjÀlvbetjÀningsplattformen för studenter. Det hÀr verktyget hjÀlper studenter genom att förenkla formulÀr för ekonomiskt stöd genom att effektivisera och anpassa formulÀret och hjÀlper administratörer av institutioner att fÄ ekonomisk hjÀlp omedelbart om deras studentpopulation och modernisera tilldelningsbrev.

Detta företag Àr skaparen av den branschledande Synergy Education Platform för K-12 studentinformation och inlÀrningshantering. Plattformen förenar distinkta K-12-datahanteringsfunktioner i en helt integrerad lösning och skapar systemomfattande dataförbindelser som hjÀlper till att förbÀttra administrativa processer och inlÀrningsresultat utan krÄngel med systemintegrationer frÄn tredje part.

Synergy erbjuder skolomrÄden och servicecenter omfattande funktionalitet med fÀrre mjukvarulicenser, fÀrre leverantörer och en enda kontaktpunkt för att fÄ support för allt. En bra funktion med Edupoint Àr att den Àr tillgÀnglig pÄ mobilen, vilket ökar rÀckvidden genom enkel tillgÀnglighet.

Detta edtech-företag gör det möjligt för studenter att enkelt skicka sina akademiska meriter frÄn sin skola till framtida arbetsgivare. Med ett stÀlle att samla in alla uppgifter som de tjÀnar Àr det enkelt att skicka officiella avskrifter, examensbevis eller certifikat till destinationer runt om i vÀrlden. Sedan 2003 har deras plattform hjÀlpt miljontals mÀnniskor och tusentals skolor och universitet att utbyta mer Àn 20 miljoner avskrifter och andra referenser globalt.

Betraktas som nÀsta generation av social inlÀrning, hjÀlper Notebowl lÀrare att interagera organiskt med sina elever med fÀrre e-postmeddelanden. Det hjÀlper dem att skapa frÄgesporter, betygsuppgifter, sÀnda förelÀsningar, organisera grupper med mera, enkelt via sin egen hemsida.

Detta företag, som drivs av lĂ€rare, arbetar för att förbĂ€ttra studentresultaten. Det erbjuder över 200 grundlĂ€ggande kurser, AP, utmĂ€rkelser och extra lĂ€roplaner i sin lĂ€roplan för medel- och gymnasieelever som Ă€r baserade pĂ„ forskning och Ă€r gemensamma kĂ€rnor, NGSS och statliga standarder anpassade. År 2017 lanserade de Upsmart Test Readiness-lösningen, ett kompletterande testberedskapsprogram som Ă€r utformat för att hjĂ€lpa elever i Ă„rskurs 6-8 att visa kunskaper i matematik och engelsksprĂ„kig konst. Hittills har företaget tjĂ€nat över tvĂ„ miljoner studenter.

Picmonic Àr ett beprövat audiovisuellt mnemoniskt verktyg som hjÀlper studenter att behÄlla och Äterkalla information. Picmonic-grundarna och pÄ den tiden medicinska studenter insÄg att inlÀrning genom foton och bilder hjÀlper till med retention och deras testresultat. Som ett resultat började de para ihop teckningar med berÀttelse och ljud, sÀtta det online för att skapa det ultimata studiesystemet och började bygga ett företag.

Picmonic utvidgades frÄn vetenskap för medicinska studenter till K-12-Àmnen, testförberedelse, en mÀngd olika Àmnen och mer. De lanserade ocksÄ en offentlig beta dÀr samhÀllet kan utveckla sina egna minnesmÀrken.

Picmonisk mnemonic för penicillin = Pencil-Villan

Efter att ha sett trenderna i studenternas testresultat förvÀrras nÀr man anvÀnder fjÀrrprov med mÀnsklig proctor, revolutionerade Proctorio revolutionerade proctorerade prov. Denna programvara Àr en automatiserad fjÀrrproktor som ger en skalbar, kostnadseffektiv lösning för att validera studentens identitet och aktivitet under online-tentor. Det försÀkrar lÀrarna att studenten Àr den som tar provet och bekrÀftar deras online-aktivitet under tentamen. Proctorio har som mÄl att förbÀttra högre utbildning över hela vÀrlden och minska kostnaderna för skolor.

StormWind ger en levande Hollywood-HD-kvalitetsupplevelse till e-lÀrandens vÀrld. Deras teknik skapar och levererar interaktiv onlineutbildning som Àr personlig och engagerande. De erbjuder individuella IT-kurser som Linux, cybersÀkerhet och Windows Server till ett överkomligt pris. AnvÀndarvittnesmÄl skryter med att Stormwinds banor Àr en sund investering och vÀl vÀrt sin tid.

Detta edtechföretag utvecklade digital lÀroplan för 6: e och 12: e klass som levererades genom ett toppmodernt online klassrum / Learning Management System (LMS). LÀroplanen engagerar studenter med relevant innehÄll som levereras via interaktiva format och uppslukande medier som resonerar med dagens digitala inlÀrare och utformade för att ge nyckelbegrepp liv och hjÀlpa studenter att behÀrska kritiska fÀrdigheter.

Detta företag Ă€r en ledande leverantör av IT-konsulter, tjĂ€nster och support som specialiserat sig pĂ„ öppen kĂ€llkod för marknaden för utbildningsteknik. Nyligen meddelade de att de gick med i Instructure Partner-programmet som en Instrukture Certified Partner. Instruktion Ă€r ett ledande SaaS-teknologiföretag som utvecklat programvaran Duk lĂ€rande ledningssystem (LMS). De har gett kunderna ‘bĂ€st anpassade’ lösningar för att lösa affĂ€rsutmaningar under de senaste 20 Ă„ren.