10 matinkubatorer som hjälper företagare att blomstra

Vi vet alla att det är svårt att starta ett företag, men att komma in i livsmedelsindustrin kan vara en av de mest utmanande av dem alla. Livsmedelsentreprenörer som vill göra ett anspråk i branschen måste gå igenom den nästan omöjliga resan att få kapitalinvesteringar, ett nätverk och en ordentlig utbildning om vad som krävs för att underhålla ett kommersiellt kök. Utan en betydande mängd hjälp kastas vissa företagare i vinden och förlorar sin väg till framgång.

Det är här en matinkubator kommer till nytta. En mat- eller köksinkubator löser problemet med utbildning och startkapital. Dessa inkubatorer är utformade för att ta in entreprenörer och ge dem den kompetens och det utrymme som krävs för att driva deras verksamhet självständigt.

Istället för att träna ur ditt eget kök för att baka de härliga spelbytande cupcakesna kan du ansöka till en inkubator och få utbildning och ett arbetsutrymme som rymmer kommersiell köksutrustning och är värd för en grupp andra företagare som också har den smittsamma entreprenören anda.

Inkubatorer tar vanligtvis hyresavgift eller hämtar ett litet kapital från startverksamheten i utbyte mot utbildning och ett kommersiellt kök. Vissa inkubatorer fungerar som acceleratorer, vilket gör initiala kapitalinvesteringar i ett företag vanligtvis för en andel av kapitalet och kan vara ett viktigt steg framåt för att realisera en framgångsrik start. Här är några matinkubatorer runt om i landet:

HBK Incubates är ett gemensamt kommersiellt köksutrymme baserat på NYC som fokuserar på att hjälpa entreprenörer att starta och minska risken som följer med startprojekt. HBK tillhandahåller marknadsföringsstöd, utrustning, lagring och affärsplanering till företagare i behov.

Denna accelerator är baserad på NYC och samarbetar med nystartade företag för att de snabbt ska växa och bibehålla framgång. Food-X ger startups upp till 50 000 dollar i kapital, mentorer i branschen, ett community-nätverk, ett samarbetsutrymme och så mycket mer.

Denna 4800 kvadratmeter stora kulinariska inkubator baserad på Portland fokuserar på att ge logistiskt stöd till spirande kulinariska entreprenörer genom kommersiellt kök, privat evenemangsutrymme, webbplatsutveckling och support och hänvisningar till ett antal tjänster som hanterar juridisk, försäkring, bank, och marknadsföringsbehov.

Denna accelerator fokuserar på att hjälpa studenterentreprenörer i deras mål att lösa matförsörjningsproblem runt om i världen. Genom att erbjuda utbildning, mentorskap och investeringskapital försöker Fund the Food att påskynda studenter som förnyar hållbara teknologilösningar.

Denna accelerator, baserad i Portland, erbjuder en sex veckors kurs för livsmedelsproducenter så att de kan lära sig att snabbt skala sin verksamhet, bygga ett nätverk av distributörer och utveckla en framgångsrik affärsstrategi. Deltagarna i kursen kommer att ha utvecklat en tillväxtplan, ett varumärkespositioneringsmeddelande och en 30-sekunders reklamvideo för sin produkt.

New Orleans Food & Farm Network har samarbetat med St. Charles Parish och byggt en inkubator för företagare som vill starta livsmedelsstartföretag. Inkubatorn ger ett professionellt köksutrymme och hjälper till med distribution i hopp om att föra livsmedelsekonomin tillbaka till New Orleans-området.

Denna inkubator och accelerator, baserad på NYC, ger aktiefritt rörelsekapital och ett sexmånadersprogram för att ge livsmedelsentreprenörer som strävar efter hälsosamma och prisvärda livsmedel med nätverksmöjligheter, arbetsplatser och samhälls- och mentorskapsmöjligheter.

7 anledningar till att livsmedelsstartar får stor finansiering

Detta är en företagsinkubator som inkluderar en specialiserad livsmedelsavdelning baserad i Florens, Alabama, som hjälper entreprenörer med problemen med köksutrymme och utrustning. Inkubatorn ger också möjligheter till marknadsföringsevenemang, matlagningskurser och e-handel online.

Denna accelerator, baserad från Chicago, hjälper lantbruks- och livsmedelsföretag att starta och skala genom ett sexmånadersprogram. Good Food Business Accelerator tar inte eget kapital i verksamheten och kräver istället en årlig avgift. De är den första affärsacceleratorn som fokuserar på att bygga leveranskedjor för hållbar lokal mat.

Denna accelerator, baserad på St. Louis, fokuserar specifikt på att bygga och stödja jordbruksteknologiföretag. Yield Lab tillhandahåller tidigt skede $ 100.000 i finansiering tillsammans med mentorskap och nätverksmöjligheter.

Foto: Flickr / Michael Stern