10 roligaste men ÀndÄ oanvÀndbara Chrome-tillÀgg tillgÀngliga idag

Grammerly. Honung. Lastpass. De Àr alla vÀldigt populÀra Chrome-tillÀgg, en kategori av webblÀsartillÀgg som i sig Àr sÄ populÀr att du nu kan installera ett Opera-tillÀgg som inte gör annat Àn att du kan lÀgga till Chrome-tillÀgg i din Opera-webblÀsare.

Men de tidsbesparande eller fotodelningstillÀggen Àr inte de enda som Àr vÀrda att ladda ner. HÀr Àr en lista över de mest glÀdjeinducerande Chrome-tillÀgg som fortfarande Àr helt vÀrdelösa.

PĂ„ Blockchain

Vi skulle vara tveksamma till att inte börja med den mest kÀnda kategorin av vÀrdelös Chrome-förlÀngning: den typ som ersÀtter nÄgot ord med ett annat, mycket roligare ord. Eller i det hÀr fallet bara lÀgga till en fras i slutet av varje mening i din webblÀsare.

Denna förlÀngning var skapandet av David Tran, medgrundare och CTO för PR-programvarustart Upbeat, men var hjÀrnbarnet till ett skÀmtweet frÄn Wired senior författare Erin Griffith.

Jag Àr förskrÀckt över att vara den skyldiga redaktören hÀr. Men tack och lov @ YLindaQius utmÀrkta arbete stÄr sÄ lÄngt över det.

Jag har ocksÄ tagit bort den utmÀrkta Chrome-förlÀngningen Millenial-Snake Person. https://t.co/rd4KH2469r pic.twitter.com/Mh057RMCp9

– Justin Bank (@bankonjustin) 7 mars 2018

Det Àr bara det senaste i en serie snarky plug-ins som anvÀnder nÄgra kodningsfÀrdigheter för att göra en satirisk punkt. Andra stalwarts av genren inkluderar Cloud to Butt och Millennials to Snake People. Varna: Om du Àr redaktör för New York Times vill du inte installera nÄgra av dessa Chrome-tillÀgg, som ovanstÄende tweet intygar.

Hulu “Random Episode” -knapp

Är du inte sĂ€ker pĂ„ vilket avsnitt av It’s Always Sunny i Philadelphia du vill titta pĂ„ igen? Eller South Park eller Seinfeld? Kanske gillar du till och med att fĂ„ din fix av deprimerande dystopi frĂ„n The Handmaid’s Tale helt slumpmĂ€ssigt. HĂ€r Ă€r det perfekta tillĂ€gget för dig. NĂ€r den vĂ€l har lagts till ser du en ”Random Episode” -knapp i ditt Hulu-grĂ€nssnitt.

Beviljas, den hÀr tillÀgget, skapat av teamet pÄ Flixed.io, kanske inte Àr en helt vÀrdelös förlÀngning för rÀtt person: Det Àr en funktion som har begÀrts mÄnga gÄnger pÄ r / Hulu subreddit och pÄ andra hÄll, inklusive en frÄga riktad till Hulus egen SVP för erfarenhet, Ben Smith.

Mina citat Ny flik

Älskar du inspirerande citat? Detta tillĂ€gg visar en ny foto-och-offertkombination varje gĂ„ng du öppnar en ny flik, tillsammans med ett Google-sökalternativ.

Öron: Bass Boost

Hatar du det nÀr en Chrome-flik Àr högre Àn en annan? Vill du finjustera basen eller höjden av allt du lyssnar pÄ online? Du Àr inte ensam: Det gjorde 262 475 anvÀndare av den hÀr tillÀgget.

nCage

Du visste inte att du behövde varje bild pÄ varje webbsida för att vara en annan bild av den berömda skÄdespelaren Nicolas Cage. Installera det hÀr uppdaterade tillÀgget sÄ kommer du aldrig tillbaka. Kanske. Det har 142 342 anvÀndare, sÄ det gör nÄgot rÀtt.

Se Àven: Wikilas Cage, en förlÀngning för att göra hela Wikipedia om Cage.

Super Netflix

Om du nÄgonsin har försökt titta pÄ Daredevil pÄ Netflix, kanske du har mÀrkt att vissa program Àr alldeles för mörkt upplysta för att berÀtta vad som hÀnder utan att skruva upp hela telefonens ljusstyrka och drabbas av batteriets urladdning. Att lösa problemet genom att erbjuda fem olika mÀttnads- och kontrastlÀgen Àr bara en av fördelarna med detta, det bÀsta av Netflix-temat Chrome-tillÀgg.

TillÀgget har ocksÄ funktioner för spolning framÄt och framÄt tillsammans med Ànnu konstigare funktioner som möjligheten att ladda upp dina egna undertexter. Vilket kan vara ett bra sÀtt att pranka en vÀn, tÀnka pÄ det.

animerade flikar

Om den förlÀngningen med en offert pÄ varje ny flik var för tam för dig, prova den hÀr: Den vÀljer slumpmÀssigt en gif att visas pÄ varje ny sida. Varning: NSFW-gifs ingÄr, sÄ hÄll det kanske frÄn din arbetsdator.

Clippy the Useless Paperclip Assistant

Denna förlÀngning lÀgger till en animerad Clippy, den klassiska passiv-aggressiva Microsoft-spriten som alla Àlskar att hata.

“Han har animationer”, förklarar tillĂ€ggets skapare. ”Han hjĂ€lper dig med ingenting (inte det han nĂ„gonsin gjorde). Han frossar bara pĂ„ din skĂ€rm. ”

Byt namn pÄ e-post

Har du nÄgonsin fÄtt ett e-postmeddelande med en otydlig Àmnesrad och önskat att du kunde vrida verklighetens tyg för att rÀtta till det? Nu kan du med ett enda klick pÄ redigeringsknappen detta tillÀgg lÀgger till vilken e-posttitel som helst i Gmail. Du kommer aldrig att tvingas stirra pÄ en felstavad rubrik igen.

Ingenting

Slutligen en förlÀngning som gör exakt vad den hÀvdar: Ingenting alls. Naturligtvis har den en fullstÀndig femstjÀrnig kundtillfredsstÀllelse.

Rubrikbild: Gerald Geronimo / Flickr