12 appar som hjälper dig att hålla kontakten med fjärrlag

12 appar som hjälper dig att hålla kontakten med fjärrlag

Vi bytte från Skype till Slack, och det har gjort underverk för vårt team. Du kan dela upp konversationerna i specifika kanaler med sina egna medlemmar och använda funktionen “@” för att meddela flera medlemmar samtidigt. Det håller vår kommunikation organiserad och att ha appen på våra telefoner gör det enkelt att kommunicera var som helst.

-Micah Johnson från GoFanbase

iDoneThis är ett verktyg som vårt team har använt i flera år på grund av sin enkelhet och ansvarsskyldighet. iDoneThis kommer att skicka dig och ditt team en kvälls e-postpåminnelse för att fråga vad du gjorde den dagen. Teamet svarar, och nästa dag får alla en sammandrag med vad alla i laget fick göra. Det är väldigt enkelt och gör det möjligt för avlägsna anställda att fira och hålla koll på framgångar i laget.

-Brett Farmiloe från Markörer

Vårt team använder en kombination av Slack för chatt och Sococo, som är ett virtuellt kontor. Det har kontor, konferensrum, chatt, video och skärmdelning. Kombinationen av dessa har drastiskt förbättrat vårt fjärrteams kommunikation och produktivitet samtidigt som det stöder Revels kultur. Dessa uppmuntrar informationsdelning och håller alla i ögonen utan för mycket buller.

-Kayla Wagner Faires av Revel Interactive

De flesta av vårt team arbetar på distans i olika delar av landet eller runt om i världen. Wrike är fantastiskt eftersom det låter oss samarbeta i projekt utan att behöva skicka e-post för uppdateringar; det har aviseringar i realtid. Den centraliserar informationen så att anställda kan börja arbeta istället för att försöka lista ut vad som har gjorts sedan de arbetade med projektet. Det har påskyndat vår utvecklingsprocess mycket.