12 nya tekniska enheter som företagare Àlskar

12 nya tekniska enheter som företagare Àlskar

Vill du ta livevideo med dina solglasögon? Du kanske föredrar att driva ditt hus genom dina takpannor eller ordna en drönare som flyger dig till jobbet. Vad som Àr möjligt hÄller pÄ att förÀndras tack vare ett brett utbud av enheter, och det som verkade dumt för tio Är sedan Àr nu bara en bestÀllning online.

Vi frÄgade tolv företagare om vilka nya tekniska produkter eller enheter de Àr mest glada över. Ta en titt pÄ deras svar nedan och ta reda pÄ vad företagare sÀger om de senaste enheterna:

Tesla Solar Options

FrÄn soltaket till solskyddet som Tesla skapar, jag Àr glad att se vad de gör för att göra oss mer ansvariga med energi och hur man gör det till lÄg kostnad. Med fler mÀnniskor som anvÀnder sina hem som kontor kan det verkligen ge kostnadsbesparingar.

– Drew Hendricks frĂ„n Smörblomma

Snapchats Spectacles

Jag Àr mest upphetsad över Snapchats Glasögon, eftersom det inte bara Àr ett verktyg för att ta videor pÄ Snapchat utan kan anvÀndas i framtiden för fantastiska synsÀtt AR-applikationer. Konceptet att driva det in pÄ marknaden som low-end solglasögon för den unga generationen att utnyttja Snapchat lÀttare Àr ett utmÀrkt sÀtt att driva antagandet av AR. Det Àr dock bara en tidsfrÄga tills anvÀndarbasen kommer att vara tillrÀckligt stor och Spectacles kan börja pÄverka massorna med funktioner som enkelt kan lÀggas till enheten via programvara. Framtiden för synvinkel i AR kommer att vara enorm, det Àr bara en frÄga om vem som kommer att vara först.

– Han Jin frĂ„n Lucid VR Inc.

Sense Sleep Tracker

Den nya tekniska produkten jag Àr besatt av Àr min KÀnsla sömnspÄrare. Det Àr omöjligt att ha en produktiv dag pÄ kontoret (eller göra det till mitt trÀningspass) utan en god natts sömn. Sense övervakar atmosfÀren i ditt rum för att hjÀlpa dig att förstÄ vad som pÄverkar din sömnkvalitet.

– Bryanne Lawless av BNLD PR

MÀnsklig bÀrande drönare

Vi anvÀnder drönare i mÄnga aspekter av vÄrt liv. Vi anvÀnder dem för videor, leverera paket, designa bomber och snart flyga oss runt. Det finns ett företag som heter Ehang som snart kan göra en enorm skillnad Àr vÄra liv, sÀrskilt för de som bor i stÀder med hög trafik som Los Angeles, Kalifornien

– Adrian Ghila frĂ„n Luxe RV, Inc.

iPhone 8

De iPhone 8 verkar vara en ganska spÀnnande produkt. Den borde ha en bÀttre skÀrmstorlek, en skÀrm av högre kvalitet och funktioner och funktioner med förstÀrkt verklighet.

– Andrew Schrage frĂ„n Money Crashers Personal Finance

Google Assistant

Google Assistant, en digital assistent, kan hjÀlpa dig pÄ olika enheter som din mobil och Google Home enhet. Min son anvÀnder stÀndigt Google Home för att kontrollera sina lÀxor och kommer ocksÄ att be den berÀtta skÀmt, spela spel eller musik. Den spÀnnande delen Àr att denna produkt fortfarande Àr i mycket tidiga skeden. NÀr AI utvecklas kommer denna teknik att bli mer personlig, förutsÀgbar och proaktiv.

– Kevin Getch frĂ„n Webfor

Internet of Things-produkter

Sammankopplade smarta IoT-produkter som LED-lampor, termostater och andra hemautomationsprodukter Àr mycket spÀnnande och har mycket potential i bÄde bostads- och kommersiella applikationer. Ju fler av dessa produkter pÄ marknaden, desto mindre kommer de att kosta och desto mer kommer de att spridas till hem och företag.

– Zev Herman frĂ„n ÖverlĂ€gsen belysning

Ny Macbook

Jag Àr mest upphetsad över det nya Macbook. Jag Àr redo att gÄ i pension av Mac-aluminium och gÄ till svart svart. Det Àr svÄrt att ge upp, men jag Àr redo. Det Àr banbrytande teknik som formar vÄrt sÀtt att anvÀnda teknik och Apple stÄr i spetsen för denna insats.

– Hank Ostholthoff frĂ„n Mabbly

Röstsökning

För företag som trivs med stark sökmotorns nÀrvaro Àr det viktigt att hÄlla koll pÄ optimeringsinsatserna. Det Àr ocksÄ en vÀlsignelse för alla med ett hektiskt hemliv. Mitt hus har en Eko och Echo Dot; de har blivit nÄgra av vÄra favorithushÄllsverktyg. FrÄn att hÄlla reda pÄ saker vi behöver till att kontrollera vÀdret anvÀnder vÄr familj Echo för att hantera vÄra dagliga liv mer effektivt.

– Daniel Wesley frĂ„n Quote.com

Hololens

Augmented reality och Hololens Àr speciellt spÀnnande inom datorstödd design. Designers Äterger 3D-modeller i ett tvÄdimensionellt digitalt utrymme. AR och produkter som Hololens gör det möjligt för designers att arbeta med digitala 3D-modeller i ett fysiskt 3D-utrymme. Vi Àr mycket glada över detta.

– Andrew Namminga frĂ„n Andesign

Apple trÄdlös laddning

Personligen Àr jag ganska upphetsad över att de senaste versionerna av Apples produkter kommer ut dÀr de alla Àr trÄdlösa laddningar. Denna teknik har varit ute ett tag frÄn nÄgra andra tillverkare av mobila enheter, men det kommer att vara fantastiskt att se nÀr Apple Àntligen genomför dessa förÀndringar ocksÄ. Det förÀndrar inte livet, men det sparar mycket tid och huvudvÀrk frÄn att inte leta efter dessa laddare!

– Zac Johnson, Blogger

360 kameror

Vi nĂ€rmar oss en vĂ€rld dĂ€r du kan uppleva en annan plats pĂ„ distans via 360-kameror. NBA strömmar ett spel live varje vecka pĂ„ banan, och NASCAR och PGA Tour producerar ocksĂ„ innehĂ„ll. Även smĂ„företag kommer att ha möjlighet att köpa en amatörkamera och livestream i 360 för att visa sina kunder en unik synvinkel. Begreppet nĂ€rvaro kommer snart att vara flytande.

– Nicholas Haase av Starta Drugz

LÀs mer om högteknologiska enheter och prylar hÀr pÄ Tech.Co