12 sociala appar för de mest anslutna företagarna

12 sociala appar för de mest anslutna företagarna

Oavsett om du ansluter online eller trÀffas personligen vid ett evenemang, Àr nÀtverkande en nödvÀndig affÀrsinvestering. Du kan vara en social fjÀril eller en besvÀrlig konversation, det spelar ingen roll. Du mÄste nÀtverk. Relationerna du bygger Àr kritiska för din personliga tillvÀxt och affÀrsutveckling.

Vi bad 12 entreprenörer att avslöja sitt bÀsta val för appar som gör allt frÄn att direkt dra nyckelkontaktinformation till att ansluta dig till lokalbefolkningen under dina resor. Kolla in deras bÀsta svar nedan och gör dig redo att nÀtverka ditt ansikte.

Jag driver mÄnatliga nÀtverksevenemang för unga yrkesverksamma, för nÀrvarande i sex stÀder över hela USA. Vi sökte högt och lÄgt för att hitta ett anvÀndbart verktyg för att underlÀtta vÄra personliga kontakter digitalt. Vi valde SummitSync, som har varit en bra resurs för vÄra deltagare att se vem som kommer före ett evenemang, se vem som Àr dÀr under och ansluta i 72 timmar efter ett evenemang.

– Darrah Brustein frĂ„n NĂ€tverk under 40 Ă„r

Shapr Àr en ny app som gör det möjligt att ansluta till mÀnniskor pÄ ett riktat sÀtt, medan de flesta sociala nÀtverk försöker ansluta dig till tusentals mÀnniskor. Du kan stÀlla in din profil sÄ att endast relevanta profiler föreslÄs. Jag tror att nÀr fler börjar anvÀnda detta kommer det att visa sig vara ett mycket vÀrdefullt verktyg för affÀrsnÀtverk.

– Shawn Porat frĂ„n LĂ„ngt ifrĂ„n

Facebook nÀmner

Facebook Mentions tillÄter influencers att ansluta till fans och affÀrsmöjligheter pÄ fÀltet. Det Àr det ultimata företagsnÀtverksverktyget eftersom det gör att du kan skilja dig sjÀlv som en pÄverkare och ditt företag som framstÄende. I sin tur kan du anvÀnda Mentions för att marknadsföra dig sjÀlv och ditt företag och fÄ kontakt med mÀnniskor som Àr intresserade av dig och dina produkter eller tjÀnster.

– Kristopher Jones frĂ„n LSEO.com

Meetup Àr en mÄste-ha-app för företagsnÀtverk. Det lÄter dig identifiera relevanta möten nÀra dig som du kan delta i och fÄ veta om din biz, samt trÀffa nÄgra av dina lokala smÄföretagare.

– Andrew Schrage frĂ„n Money Crashers Personal Finance

Ingenting slÄr ansikte mot ansikte nÀtverk och kommunikation. Eventbrite Àr ett kraftfullt sÀtt att hÄlla sig uppdaterad om lokala branschevenemang. Besök dem nÀr det Àr möjligt, oavsett om det Àr litet eller stort, för att ge dig sjÀlv möjlighet att trÀffas och fÄ kontakt med nya mÀnniskor. Virtuella anslutningar Àr bra, men i slutet av dagen Àr det mycket kraftfullare att möta ansikte mot ansikte.

– Marcela De Vivo frĂ„n Gryffin

NÀr jag fÄr nÄgra dagar mellan möten och flygningar gillar jag att nÀtverka i en liknande bransch och lÀra mig hur andra gör affÀrer i ett tufft klimat. Jag slÄr bara pÄ min GPS och Wi-Fi tillsammans med Aloqa för att ta reda pÄ om det finns nÄgra branschkonferenser, utstÀllningar etc. Det har ocksÄ ganska anstÀndiga restaurangrekommendationer.

– Cody McLain frĂ„n SupportNinja

Nudge samlar allt om framtidsutsikterna i ditt nÀtverk pÄ en enda plattform sÄ att du kan hÄlla koll pÄ vad som hÀnder i deras vÀrld. AnvÀnd den för regelbundna nÀtverk och utnyttja möjligheterna för att lÄta dem veta att du aktivt uppmÀrksammar.

– Dan Golden av BFO (hittas online)

Jag Àlskar att Rapportive visar sociala nÀtverk, foto och sista inlÀgg frÄn personen du skickar e-post till. Jag gillar att fÄnga e-postmeddelandet till personen jag pratar med och skicka en snabb e-postmeddelande till dem. Sedan lÀggs de automatiskt till i min databas med anteckningar om vem de Àr och vad deras fokusomrÄde Àr. Gyllene.

– Kim Walsh-Phillips frĂ„n Elite Digital Group

Pushdot

Pushdot Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att dela kontaktinformation eftersom det Ă€r enkelt och effektivt – mycket bĂ€ttre Ă€n att försöka ordna pappersvisitkort. Den Ă€r ansluten till mĂ„nga sociala plattformar sĂ„ att du kan vĂ€lja hur mycket eller hur lite du vill dela.

– Angela Ruth frĂ„n PĂ„ grund av

De flesta av vÄra kunder och influenser har Instagram sÄ det Àr det bÀsta marknadsföringsverktyget för oss. Eftersom mÀnniskor Àr vana vid att skanna foton och videor kan vi ha en framgÄngsrik nÀtverks- och marknadsföringsplan med helt enkelt ett intressant och lÀrorikt foto.

– Daisy Jing av Förvisa

LinkedIn Àr mest relevant för arbetsplatsen och har verktyg som gör det perfekt för affÀrsnÀtverk specifikt. Till exempel kan du inte bara se nÄgons CV, fÀrdigheter och referenser, du kan ocksÄ anvÀnda en publiceringsplattform för att syndikera innehÄll dÀr. Och viktigast av allt, du kan hitta vanliga anslutningar.

– Eden Chen frĂ„n Fishermen Labs

GroupMe Àr ett fantastiskt sÀtt att affÀrsnÀtverk och hÄlla kontakten. Det lÄter dig sjÀlv vÀlja din grupp och snabbt skapa en meningsfull gemenskap. Det Àr gratis, fungerar pÄ vilken enhet som helst och du kan till och med anvÀnda det via textmeddelande. Det har hjÀlpt mig oerhört!

– Roshawnna Novellus frĂ„n Novellus Financial

Young Entrepreneur Council (YEC) Àr en enda inbjudande organisation som bestÄr av vÀrldens mest lovande unga entreprenörer. I samarbete med Citi lanserade YEC nyligen BusinessCollective, ett gratis virtuellt mentorprogram som hjÀlper miljontals företagare att starta och vÀxa företag.