13 Elon Musk-citat som gör dig upphetsad för framtiden

13 Elon Musk-citat som gör dig upphetsad för framtiden

Vid mer Àn ett tillfÀlle har Elon Musk lordats som Iron Man. Med mer futuristiska anstrÀngningar under hans omsorg Àn författaren för Jetsons har Musk visat vÀrlden att hÄllbarhet, artificiell intelligens och rymdresor inte Àr sci-fi-rördrömmar; de Àr en verklig möjlighet. Mellan Tesla, SpaceXoch förhoppningsvis The Boring Company, hans mÄnga prestationer överskuggas bara av hans otrevliga potential.

Med alla dessa prestationer under sitt bÀlte Àr det inte konstigt att Elon Musk Àr sÄ benÀgen för minnesvÀrda citat. FrÄn framtiden för sjÀlvkörande bilar till hans önskan att förÀndra vÀrlden har Musk citerats pÄ fler scener Àn du kan rÀkna, varför de skrev en bok om det.

Rocket Man: Elon Musk In His Own Words Àr en ny bok som kommer i hyllor den 14 februari. Boken berÀttar om ett stort antal citat frÄn Elon Musk som har inspirerat en hel generation att arbeta hÄrt och förnya sig ofta. Vi hade turen att fÄ nÄgra citat innan slÀppet sÄ att du kan fÄ din Elon Musk-fix. Kolla in nÄgra av citaten nedan och förbestÀlla boken idag!

Störande förÀndring

”Jag tycker det Ă€r vĂ€rt att tĂ€nka pĂ„ om det du gör kommer att leda till störande förĂ€ndringar eller inte. Om det bara Ă€r stegvis Ă€r det osannolikt att det Ă€r nĂ„got stort. Det mĂ„ste vara nĂ„got som Ă€r vĂ€sentligt bĂ€ttre Ă€n vad som har hĂ€nt tidigare. ”

– SXSW-konferensen, 9 mars 2013

FörÀndra vÀrlden

”Jag tror inte att allt behöver förĂ€ndra vĂ€rlden. . . . SĂ€g bara: ‘Är det jag gör sĂ„ anvĂ€ndbart som det kan vara?’ “

– STVP Future Fest, 7 oktober 2015

Övertygande produkt, övertygande pris

“I grund och botten, om du inte har en övertygande produkt till ett övertygande pris, har du inte ett bra företag.”

– Inc. 5000-konferensen, 2008

The Magic of Tech

”Om du gĂ„r nĂ„gra hundra Ă„r tillbaka ser det som vi tar för givet idag ut som magi – att kunna prata med mĂ€nniskor över lĂ„nga avstĂ„nd, att överföra bilder, flyga, fĂ„ tillgĂ„ng till stora mĂ€ngder data som ett orakel. . . . SĂ„ ingenjörskonst Ă€r för alla Ă€ndamĂ„l magi, och vem skulle inte vilja vara trollkarl? ”

– Forbes, 26 mars 2012

Raketmannen

”Visst, i början, nĂ€r jag sa till folk att jag försökte skapa ett raketföretag, trodde de att jag var galen. Det verkade som en mycket osannolik sak. Och jag instĂ€mde med dem – jag tycker att det var osannolikt. Men ibland hĂ€nder det osannolika. ”

—Living Legends of Aviation tilldelar middag den 22 januari 2010

FörbÀttra tekniken

”Det som mĂ„nga inte uppskattar Ă€r att tekniken inte förbĂ€ttras automatiskt. Det förbĂ€ttras bara om mĂ„nga riktigt starka tekniska talanger tillĂ€mpas pĂ„ problemet. . . . Det finns mĂ„nga exempel i historien dĂ€r civilisationer har nĂ„tt en viss teknologinivĂ„ och sedan har fallit lĂ„ngt under det och sedan Ă„terhĂ€mtat sig Ă„rtusenden senare. ”

– Internationella astronautiska kongressen, 27 september 2016

Hans TĂ€vlande

”Vi tĂ€nker inte för mycket pĂ„ vad konkurrenter gör för jag tycker att det Ă€r viktigt att vara fokuserad pĂ„ att göra bĂ€sta möjliga produkter. Det Ă€r kanske analogt med vad de sĂ€ger om du Ă€r i ett lopp: oroa dig inte för vad de andra löparna gör – spring bara. ”

– StartmeupHK Venture Forum, 26 januari 2016

Cyborgs & Superheros

”Vi Ă€r redan en cyborg. Du har en digital version av dig sjĂ€lv eller delvis version av dig sjĂ€lv online i form av dina e-postmeddelanden och dina sociala medier och alla saker du gör. Och du har i princip superkrafter med din dator och din telefon och de applikationer som finns dĂ€r. Du har mer makt Ă€n USA: s president hade för 20 Ă„r sedan. Du kan svara pĂ„ alla frĂ„gor; du kan videokonferens med vem som helst var som helst; du kan skicka ett meddelande till miljontals mĂ€nniskor direkt. Du gör bara otroliga saker. ”

—Kodkonferens 1 juni 2016

HĂ„llbar transport

”VĂ„rt mĂ„l nĂ€r vi skapade Tesla för ett decennium sedan var detsamma som det Ă€r idag: att pĂ„skynda framvĂ€xten av hĂ„llbara transporter genom att föra tvingande massmarknadselektriska bilar till marknaden sĂ„ snart som möjligt. Om vi ​​kunde ha gjort det med vĂ„r första produkt skulle vi göra det, men det var helt enkelt omöjligt att uppnĂ„ för ett startföretag som aldrig hade byggt en bil och som hade en teknik iteration och ingen stordriftsfördelar. VĂ„r första produkt skulle bli dyr oavsett hur den sĂ„g ut, sĂ„ vi bestĂ€mde oss för att bygga en sportbil, eftersom det verkade som om den hade den bĂ€sta chansen att vara konkurrenskraftig med sina bensinalternativ. ”

– “Teslas uppdrag”, 18 november 2013

Bor pÄ Mars

”MĂ„let med SpaceX Ă€r att revolutionera rymdresor. Det lĂ„ngsiktiga mĂ„let Ă€r att etablera Mars som en sjĂ€lvförsörjande civilisation och att bara ha en mer spĂ€nnande framtid. ”

—HitRECord pĂ„ TV, 1 februari 2014

Rymdresor

”Jag sĂ€ger inte att vi ska göra det [become multi-planetary], För att vara sĂ€ker. Oddsen Ă€r att vi inte kommer att lyckas. Men om nĂ„got Ă€r viktigt nog bör du göra det Ă€ndĂ„. ”

—Smithsonian magazine, december 2012

Innovationshastigheten

”NĂ€r det gĂ€ller vĂ„r konkurrenskraft beror det mest pĂ„ vĂ„r innovationstakt. VĂ„r innovationstakt Ă€r mycket, mycket snabbare Ă€n de stora flygindustrin eller de landsdrivna systemen. Detta Ă€r i allmĂ€nhet sant. Om man tittar pĂ„ innovation frĂ„n stora företag och frĂ„n mindre företag Ă€r mindre företag i allmĂ€nhet bĂ€ttre pĂ„ att innovera Ă€n större företag. Det mĂ„ste vara sĂ„ frĂ„n en darwinistisk synvinkel eftersom mindre företag bara skulle dö om de inte försökte innovera. ”

—MIT Aeronautics and Astronautics Centennial Symposium, 24 oktober 2014

Investera i dig sjÀlv

”Jag tror mycket pĂ„: Be inte investerare att investera sina pengar om du inte Ă€r beredd att investera dina pengar. Jag tror verkligen pĂ„ den motsatta filosofin för andras pengar. Det verkar inte riktigt för mig att om du ber andra mĂ€nniskor att investera sĂ„ borde du inte ocksĂ„ investera. . . . Jag skulle hellre tappa mina pengar Ă€n nĂ„gon av mina vĂ€nner eller investerarnas pengar. ”

—2016 Tesla Ă„rsstĂ€mma den 31 maj 2016

Foto: Flickr / OnInnovation