13 sÀtt IT-avdelningar kan hÄlla sig före tekniska förÀndringar

BedrÀgerier, smarta pÄsar och festmÄnader

Moores lag sĂ€ger att vartannat Ă„r kommer processorkraften att fördubblas. Även om det finns frĂ„gor om huruvida den hastigheten kommer att sakta ner, Ă€r det inte frĂ„ga om att de anmĂ€rkningsvĂ€rda förĂ€ndringarna i tekniska system – bĂ„de mjukvara och hĂ„rdvara – kan lĂ€mna IT-avdelningar och chefer för att hĂ„lla jĂ€mna steg med branschens stĂ€ndigt skiftande landskap. SĂ„ hur kan IT-ledare hĂ„lla sig uppdaterad om den utveckling som Ă€r viktig för deras bransch?

Vi bad tretton entreprenörer att berÀtta om hur de hÄller sig uppdaterad om förÀndringar i branschen inom teknik, och viktigast av allt, hur de undviker att hamna efter. Kolla vad de hade att sÀga och ge din IT-avdelning de verktyg de behöver för att trivas:

Organisera vem du följer pÄ Twitter

Twitter Àr ett utmÀrkt stÀlle att hÄlla sig uppdaterad om branschuppdateringar och ny teknik, sÀrskilt om du följer individer som ligger i framkant. Med ett stort fokus pÄ kvalitet och relevans nÀr det gÀller att följa nya tankeledare kan det vara sÄ enkelt att upptÀcka nya uppdateringar inom ditt omrÄde som att spendera nÄgra minuter om dagen pÄ att lÀsa igenom ditt twitterflöde.

– Robert Lee frĂ„n Circa Interactive Inc.

Absorbera sÄ mycket du kan

Teknikindustrin förÀndras snabbare Àn nÄgon annan professionell arena. Att hÄlla sig till kunskapen genom artiklar och böcker Àr avgörande för att du ska hÄlla dig före kurvan. IT-chefer som hamnar efter eller Àr nya inom branschen kan snabbt fÄnga upp sig teknik genom utbildning.

– Jennifer Mellon frĂ„n Lita pĂ„

AnvÀnd LaunchTicker

ÖverlĂ€gset det bĂ€sta sĂ€ttet för mig att hĂ„lla koll pĂ„ ny teknik Ă€r LaunchTicker. Det Ă€r en sammanfattning av tekniska nyheter, konsoliderade i en enda e-post, en gĂ„ng om dagen. Jag lĂ€ser dem om nĂ„gra dagar.

– Brad Weimert frĂ„n Easy Pay Direct

Följ experterna

Att hÄlla sig uppdaterad med tekniska förÀndringar Àr ett spÀnnande Àventyr, eftersom vi alla vet att denna bransch stÀndigt Àr i flöde genom att förbÀttra och expandera. Jag rekommenderar att du hittar en expert inom din bransch och nÀtverkar med dem. FÄ kunskap om programvaran och resurserna som de anvÀnder och utforska sedan implementeringen av dessa verktyg, tekniker och system i ditt eget företag. Experter kan vara partners eller anstÀlla i framtiden.

– Andy Eastes frĂ„n SkuVault

Var uppmÀrksam pÄ Gen Z: s preferenser

Precis som med nya appar Àr det oerhört viktigt att vara uppmÀrksam pÄ vad Gen Z anvÀnder. De exponeras för ny teknik och förmedlar information otroligt snabbt bland sina kamrater. De kan testa nya verktyg och tekniska förÀndringar och kommer att anvÀnda de bÀsta och mest kostnadseffektiva produkterna pÄ marknaden.

– Ryan Shank av PhoneWagon

Börja morgonen med Google Alerts

Försök att lÀsa mycket. Platser som Science magazine Àr fantastiska. Google-varningar Àr en annan plats dÀr jag lÀser varje morgon om vad som hÀnder inom teknik. SÄ min hemlighet Àr att vara uppe varje morgon klockan 5.30 och lÀsa de senaste nyheterna inom teknik och sedan börja min dag.

– Baruch Labunski frĂ„n Rank sĂ€kert

Delta i konferenser om specifika teman

Jag lĂ€r mig mer genom att vĂ€lja ett tema – till exempel cybersĂ€kerhet – och sedan delta i sĂ„ mĂ„nga evenemang som jag kan komma till om det Ă€mnet. Genom att delta i evenemang och omge dig med andra experter och tankeledare kan du snabbt komma i fart eller Ă„tminstone lĂ€ra dig tillrĂ€ckligt för att stĂ€lla rĂ€tt frĂ„gor för att lĂ€ra dig mer om ett teknikomrĂ„de du behöver bli expert pĂ„.

– Robby Hill av HillSouth

LÀs produktutgÄvor

Det spelar ingen roll vad som förÀndras i teknikindustrin: FrÄgan Àr hur utvecklas den teknik du anvÀnder i ditt företag? Att stÀndigt förnya sig Àr nyckeln, sÄ att ett barn i ett garage inte skapar en konkurrerande produkt eller tjÀnst som Àr halva priset och dubbelt sÄ effektivt. LÀs produktutgÄvor för teknik som du anvÀnder och se upp för nya tjÀnster som konkurrerar med dina.

– Austin Felton frĂ„n Entrecloud

Registrera dig för branschens nyhetsbrev

Ett av de enklaste sÀtten att hÄlla sig à jour med trender Àr att anmÀla sig till nyhetsbrev frÄn viktiga teknologier pÄ stora tekniska webbplatser. Dessa nyhetsbrev samlar den bÀsta informationen i branschen och skickar relevant innehÄll till dig, vilket Àr lÀttare Àn att besöka webbplatsen sjÀlv. De som ska anmÀla sig till inkluderar nyhetsbrev VentureBeat och ReCode.

– Adelyn Zhou frĂ„n TOPPBOTS

Lyssna pÄ Podcasts

Det finns mÄnga podcasts som Àr bra för att lyssna pÄ IT-trender och info. Jag gillar Accidental Tech Podcast eftersom den Àr informativ och underhÄllande.

– Drew Hendricks frĂ„n Smörblomma

Bli engagerad i Facebook-grupper

Facebook-grupper har blivit ett sÄ bra sÀtt att ansluta och lÀra sig nya tekniker, strategier och insikter för att ta reda pÄ vad som fungerar nu. Kolla in nÄgra grupper pÄ Facebook, gÄ med dem och engagera dig. Du kommer att lÀra dig sÄ mycket frÄn samhÀllet som finns i dessa grupper mer Àn att försöka söka efter det sjÀlv. LÄt hjÀrnans förtroende hjÀlpa dig!

– Chris Brisson frĂ„n FörsĂ€ljningsg

Forskningssamtal och Àmnen via YouTube

Det Ă€r lĂ€tt att sĂ€ga “delta i konferenser” eller “nĂ€tverk” för att hĂ„lla koll pĂ„ de senaste trenderna inom teknik, men inte alla har samma resurser, tid eller pengar. YouTube Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att hĂ„lla dig uppdaterad om de senaste trenderna, recensionerna, TED-samtalen och allt dĂ€remellan. Letar du efter en specifik nischteknisk marknad eller produkt? Sök bara efter det pĂ„ YouTube och hitta exakt vad du behöver.

– Zac Johnson, Blogger

GĂ„ med i specialiserade grupper

Chefer gÄr antagligen alla till samma konferenser och övervakar samma grupper pÄ Linkedin, men tekniska insiders vet att konferenser och Linkedin-artiklar Àr efterslÀpande indikatorer pÄ vad som redan hÀnder. Jag personligen tycker att samhÀllen som Hackernews, StackOverflow eller till och med / r / Technology Àr vÀrdefulla kanaler för att leta efter ny utveckling i ekosystemet.

– Hongwei Liu av mappedin

LÀs mer om att följa trender hÀr pÄ Tech.Co