13 Verktyg och resurser för första gÄngen molnanvÀndare

13 Verktyg och resurser för första gÄngen molnanvÀndare

Oavsett om det Àr för fildelning, kundtjÀnst eller grundlÀggande affÀrsfunktioner verkar det som om alla organisationer idag anvÀnder molnet. JÀmfört med traditionella lokala program erbjuder molnverktyg ett mycket enklare sÀtt att lagra, hantera, komma Ät och uppdatera programvaran du behöver för att driva ditt företag.

Vi bad tretton företagare att dela en avgift eller en resurs för företagsÀgare som vill bekanta sig med molntjÀnster. Kolla in deras svar nedan och lÀgg dig före kurvan nÀr det gÀller molnet.

QuickBase

Fördelen med molnet Ă€r att det underlĂ€ttar samarbete var som helst, nĂ€r som helst. Ett verktyg för projektledning som QuickBase utnyttjar molnet för att ge uppgiftshantering i realtid, tilldelningsspĂ„rning, budgetering och rapportering till dina team. Dessutom kan du ladda ner appar för att utföra specifika affĂ€rsfunktioner – eller bygga dina egna – utan IT- eller kodningsupplevelse.

– Alexandra Levit frĂ„n PeopleResults

Lynda.com

Cloud computing Àr en mycket omfattande bransch och möjligheter finns i överflöd nÀr det gÀller effektivisering och kostnadsbesparingar i ditt företag. Men inte alla tjÀnster Àr lika kostnadseffektiva och det finns anvÀndningar av molnberÀkning som kanske inte Àr uppenbara. Det Àr dÀrför jag rekommenderar företagare att anvÀnda cloud computing för första gÄngen att gÄ pÄ en utbildningskurs pÄ Lynda.com.

– Kristopher Jones frĂ„n LSEO.com

Zapier

De som Ă€r nya i molnet kan snabbt gĂ„ vilse i de mĂ„nga verktyg de registrerar sig för och bristen pĂ„ datadelning mellan dem. Ansluta dessa appar med ett verktyg som Zapier visar dessa anvĂ€ndare att de kan tĂ€nka pĂ„ flera verktyg som ett ”system” och börjar tĂ€nka pĂ„ hur man hanterar deras data och arbetsflöde istĂ€llet för bara apparna sjĂ€lva.

– Brian Fritton frĂ„n Patch of Land

Molnhanteringsverktyg

Ett verktyg för att hantera molnbaserade datormiljöer hjÀlper dig att övervaka och tillhandahÄlla din miljö med servrar, lagring, appar etc. och kommer att skicka röda flaggor nÀr problem uppstÄr. De spÄrar ocksÄ prestandatrender. Varje cloud computing-leverantör har ett hanteringsverktyg som de erbjuder, sÄ ditt verktyg beror pÄ vilken leverantör du vÀljer.

– Nicole Munoz frĂ„n Börja ranka nu

Online-guider

Det finns ett antal omfattande, lÀttlÀst online-guider om molntjÀnster frÄn PCMag, Mashable, Amazon Web Services och mer. Dessa online-handledning ger mycket bra information och grafik som gör det enkelt för en företagsÀgare att förstÄ molnberÀkning och hur de kan anvÀnda den.

– Murray Newlands of Seende

Evernote

Evernote Àr en sÄdan tidsbesparare. Det fungerar i grunden som ett elektroniskt minne av allt du tÀnker pÄ och organiserar det pÄ ett sÀtt sÄ att du lÀtt kan komma Ät det senare. Du kan lÀgga till anteckningar, filer, bilder, skannade dokument etc. och det synkroniseras över alla dina enheter och operativsystem. Det Àr en av de bÀsta apparna som jag anvÀnder varje dag.

– Humberto Farias frĂ„n Concepta

Youtube

Cloud computing kan ofta vara en utmanande aspekt av tekniken. Det finns mycket att lÀra, förstÄ och behÀrska. Medan det finns mÄnga bra resurser dÀr ute för nya anvÀndare, Youtube och dess innehÄllsskapare har gjort ett betydande jobb med att tÀcka alla baser och lÀra nykomlingar repen. Det Àr vÄrt val nÀr vi tar fram ny teknik.

– Blair Thomas frĂ„n Första amerikanska köpman

KontaktmÀssigt

jag rekomenderar KontaktmÀssigt, som Àr ett CRM-verktyg som Àr utformat för att hjÀlpa affÀrsmÀn att maximera avkastningen pÄ deras relationer. Det lÄter dig automatiskt veta nÀr viktiga relationer hÄller pÄ att bli kalla, sÄ att du kan vidta korrigerande steg för att bevara dem. Man vet aldrig genom att nÄ ut till nÄgon kan det leda till en ny roll eller till och med en het försÀljningsledning.

– Luigi Wewege frĂ„n Vivier Group

Xero

Bokföring Àr ett omrÄde i ditt företag som kan dra mycket nytta av molnbaserad databehandling. Med Xero du kan automatisera mÄnga funktioner och ha uppdaterade rapporter och uttalanden. Kassaflöde Àr livsnerven för alla företag, sÄ det Àr viktigt att hÄlla koll pÄ din ekonomi.

– Ismael Wrixen frĂ„n FE International

En leverantör med Cloud Computing Support

Oavsett vilken leverantör en företagsĂ€gare vĂ€ljer bör erbjuda möjligheten att tillhandahĂ„lla en handledning och instĂ€llningar sĂ„ att de förstĂ„r hur de anvĂ€nder applikationen. Även nĂ€r man undersöker leverantörer har mĂ„nga av webbplatserna avsnitt om hur molnberĂ€kning anvĂ€nds sĂ„ att du till och med kan lĂ€ra dig medan du utför leverantörsforskningsprocessen.

– Angela Ruth frĂ„n PĂ„ grund av

Kontor 365

Det första och billigaste sÀttet till molnet Àr att flytta din primÀra programvara och applikationer till molnet. Och programvaran som företag anvÀnder oftast? Microsoft Office. FÄ de produktivitetsverktyg du behöver varje dag, med den extra sÀkerhets- och samarbetsfunktionen Kontor 365. Per licens, per mÄnad, Àr det ett enkelt steg till molnet.

– Paul Hager frĂ„n Informationstekniker

Dropbox

Genom Dropbox, alla vÄra filer finns pÄ ett stÀlle och Àr tillgÀngliga var som helst. Vi delar dokument med mÀnniskor som arbetar med vÄra projekt runt om i vÀrlden och hanterar samma information pÄ alla vÄra enheter. Vi delar Àven produkter med kunder via Dropbox eftersom vi kan skicka saker som stora fotofiler till dem och begrÀnsa deras tillgÄng till annan information som vi förvarar pÄ samma plats.

– Ashley Ferraro frĂ„n Dona Jo, Inc.

Google Drive

Vi driver hela vÄr verksamhet pÄ Google frÄn enhet, till dokument, till gmail, till framgÄngsrika verk (CRM). Google Drive Àr fortfarande det bÀsta system för dokumentsamarbete som finns dÀr, vilket gör det mycket mer vÀrdefullt Àn Dropbox. Vi sÀtter pÄ alla vÄra pitchdÀck, dagordningar, mötesanteckningar, projektmappar Google Drive.

– Eden Chen frĂ„n Fishermen Labs

LÀs mer om cloud computing-teknik hÀr pÄ Tech.Co