15 mest önskade positioner enligt rekryterare pÄ LinkedIn

BedrÀgerier, smarta pÄsar och festmÄnader

Det har bevisats vid flera tillfÀllen att det Àr vÀrre för din mentala hÀlsa att arbeta pÄ ett jobb du hatar Àn att vara arbetslös. Visst kan stressen att vara ekonomiskt anstrÀngd vara för mycket att uppleva, men den stora emotionella och fysiska utmattningen som Àr resultatet av fruktansvÀrda chefer, överfyllda scheman och ouppfyllande arbete övervÀger lÄngt alla psykiska problem som uppstÄr genom att vara arbetslösa. Lyckligtvis Àr det enkelt att hitta ett nytt jobb sÄ lÀnge du vet vad rekryterare letar efter.

Om du inte kÀnner för att frÄga 4000 rekryterare vad de tycker Àr de bÀsta omrÄdena att göra, oroa dig inte! LinkedIn har gjort tunga lyft för dig genom att kartlÀgga 4 000 rekryterare pÄ deras populÀra jobbsökningswebbplats. Kolla in positionerna nedan och fÄ din jobbsökning pÄ rÀtt spÄr.

  FörsÀljning
  Operationer
  Teknik
  Informationsteknologi
  AffÀrsutveckling
  Marknadsföring
  Program- och projektutveckling
  Administrativ
  Finansiera
  Produktledning
  Bokföring
  Personalavdelning
  KvalitetssÀkring
  Stöd
  RĂ„dgivning

Det finns nÄgra anmÀrkningsvÀrda takeaways frÄn listan. Först och frÀmst, trots den stÀndiga utvecklingen av affÀrer och teknologidrivet fokus för de flesta företag, kom teknik och informationsteknik pÄ nÄgot sÀtt bara in pÄ tredje och fjÀrde plats pÄ listan. Med försÀljning och verksamhet som tar de tvÄ bÀsta platserna Àr det tydligt att rekryterare fortfarande letar efter mÀnniskor som kan hantera mÀnniskor snarare Àn teknik.

“Företag som anstĂ€ller mĂ„ngfacetterade, smidiga anstĂ€llda som snabbt kan anpassa sig till ny teknik och omstĂ€ndigheter Ă€r de som positionerar sig som ledande inom sina branscher”, sĂ€ger Daniel Newman, VD för Broadsuite Media Group i ett Forbes-inlĂ€gg. “Teknik kan vara drivkraften bakom industrins skiftande ansikte, men det Ă€r hur dina anstĂ€llda svarar som kommer att göra – eller bryta – framtiden för ditt företag.”

NÀr du letar efter ett jobb, lÄt dig inte krossas av listan för mycket. SjÀlvklart rekommenderas att justera och justera ditt CV till varje position. Men om du Àr intresserad av kvalitetssÀkring eller mÀnskliga resurser, lÄt dig inte avskrÀcka frÄn att driva din passion. Eftersom ett CV kommer in dig genom dörren. Men passion ger dig jobbet.

LÀs mer om lediga jobb hÀr pÄ Tech.Co