15 moderna teknikinspirerade kontorslayoutrender (infografik)

Ekonomin för det fysiska kontorsutrymmet har utvecklats mycket de senaste Ären. Det har flyttats till en mer samarbetsvÀnlig, modern layout som har varit helt inspirerad av teknik och startkultur. Det Àr inte lÀngre bara trendiga startups och tech-jÀttar som har bekvÀma layouter som uppmuntrar teamsamarbete och ger en kreativ miljö. Det Àr alla.

Nu börjar stora traditionella företag ocksÄ lÀgga mÀrke till och anpassar ett mer modernt tillvÀgagÄngssÀtt till kontorslayouten. De förstÄr fördelarna: lyckligare anstÀllda, mer produktivitet och totalt sett ökad produktion. Plus, lite extraintÀkter skadar aldrig nÄgon.

Infografiken nedan av Rove Concepts belyser femton populÀra moderna kontorsmöbler och layouttrender. AnvÀnd det som inspiration för att omvandla ditt kontor till ett mer produktivt och kreativt utrymme. FrÄn öppna planritningar till stÄende skrivbord till glasvÀggar finns det inget du hittar i den hÀr omfattande listan över trender för kontorslayout.

moderna tekniska kontorsmöbler

Infographic: Rove Concepts

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Jonathan Long Àr VD / VD för Market Domination Media, en online-marknadsföringsbyrÄ som utvecklar anpassade online-marknadsföringsstrategier som anvÀnder sig av tankar utanför boxen. Jonathan grundade ocksÄ EBOC, ett exklusivt privat samhÀlle för entreprenörer och företagsÀgare och grundade konsumentprodukten Sexy Smile Kit, ett hemtandblekningskit.