1Mer Dual Dynamic Driver Bluetooth-hörlurar tillkÀnnages i Indien, förbestÀllningar öppnas

1Mer Dual Dynamic Driver Bluetooth-hörlurar tillkÀnnages i Indien, förbestÀllningar öppnas

“1More Dual Dynamic Driver-hörlurar har prissatts till 7499 Rs, men de Ă€r tillgĂ€ngliga för 4499 Rs om du förbestĂ€ller dem”

Det populÀra ljudtillbehörsmÀrket 1More har introducerat en Bluetooth-hörlurar med dubbla dynamiska drivrutiner i Indien. Paret med trÄdlösa hörlurar kommer med ett halsband som har en inbyggd minnesmetall som pÄstÄs göra trÄden mjukare men smidig nog för att passa anvÀndarnas halsar. Företaget har samarbetat med Grammy-prisbelönta producent, mixer och ljudtekniker Luca Binardi för att finjustera ljudet frÄn 1More Dual Dynamic Diver Bluetooth-hörlurar.

1MER dubbla drivrutins BT-hörlursbilder

Även om 1More har faststĂ€llt priset för Dual Dynamic Driver-hörlurar i Indien till 7499 Rs, Ă€r det tillgĂ€ngligt för ett tidigt erbjudande om 4,499 Rs om du förbestĂ€ller dem frĂ„n företagets officiella webbplats eller headphonezone.in. Ljudtillbehöret finns i rosa och midnattsvarta nyanser och har ett Ă„rs garanti.

NĂ€r vi pratar om specifikationerna för 1Mores nya hörlurar innehĂ„ller de en koaxial dubbeldynamisk layout som pĂ„stĂ„s sĂ€kerstĂ€lla en balans mellan kammaren med liten diameter för högkvalitativ ljudkvalitet. Ljudkammaren Ă€r gjord av ABS-material för en perfekt passform, medan halsbandet Ă€r tippat för att vara mjukt och bekvĂ€mt att bĂ€ra. Hörlurarna har ocksĂ„ antistrofisk spollayout för att kompensera för “magnetisk störning” och “hĂ„lla kĂ€nsligheten hög.”

1 MER BT-bild med tvÄ drivrutiner 2

Den “obeflĂ€ckade” in-line-kontrollen pĂ„ Dual Dynamic Bluetooth-hörlurar har musikuppspelningskontroller. Tillbehöret har ocksĂ„ en egen mikrofon som lĂ„ter dig ringa telefonsamtal med en knapptryckning. PĂ„ grund av Bluetooth 4.2 kan hörlurarna kopplas till nĂ€stan alla enheter dĂ€r ute, inklusive Android och iOS. Medan 1More inte har delat hörlurarnas batterikapacitet, hĂ€vdar det att det har ett 3C-batteri som sĂ€gs ladda tre gĂ„nger snabbare Ă€n det vanliga och erbjuder en sĂ€kerhetskopia pĂ„ upp till 3 timmar med bara 10 minuters laddning.