1MORE Snygga trÄdlösa öronsnÀckor som lanserades i Indien, prissatta till 5499 Rs

1MORE Stylish True Wireless Earbuds

“1MORE snygga trĂ„dlösa öronsnĂ€ckor packar miljömĂ€ssigt brusreducerande mikrofoner i varje öronsnĂ€ckor och stöder aptX”

1MORE har meddelat de snygga Àkta trÄdlösa Bluetooth-öronsnÀckorna i Indien. Dessa utnyttjar titan kompositdrivrutinen för överlÀgsen ljudkvalitet och har ocksÄ en vattendroppdesign. Hörlurarna levereras med en dynamisk drivenhet med 7 mm titan kompositmembran. De 1MORE snygga trÄdlösa Bluetooth-öronsnÀckorna har automatisk pÄ- och avstÀngning.

.

1MORE Snygga trÄdlösa öronsnÀckor

Företaget hÀvdar att hörlurarna varar sex och en halv timme pÄ en enda laddning och levereras med ett bÀrbart laddningsfodral som ger ytterligare tre fulladdningar. Dessutom stöder de Àven snabb laddning, vilket ger tre timmars anvÀndning frÄn bara 15 minuters laddningstid. Hörlurarna packar ocksÄ miljöbrusreducerande mikrofoner i varje öronsnÀckor och stöder Bluetooth 5.0 med aptX- och AAC-överföring.

1MORE öronsnÀckorna Àr kompatibla med Android och iOS och rockar ocksÄ flera parningslÀgen. Hörlurarna anvÀnder en 45 graders sned vinkel för en naturlig och sÀker passform. Dessa Àr ocksÄ instÀllda av den Grammy-prisbelönta ljudteknikern, Luca Bignardi. De 1MORE snygga trÄdlösa Bluetooth-öronsnÀckorna Àr prissatta till 5499 Rs och finns i svarta, gröna, guld- och rosa fÀrger. Företaget tar för nÀrvarande förbestÀllningar via sin webbplats och pÄ Headphonezone och skickas frÄn och med den 10 juni.

Frank Lin, VD för 1MORE (hörlurar), sa: ”1MORE-teamet sĂ€tter standarden för en Ă€kta trĂ„dlös hörlurar av hög kvalitet som uppfyller alla konsumenters behov. Attraktiv stil, fantastiskt ljud, snabb och bekvĂ€m anslutning, batteriets livslĂ€ngd hela dagen och ett fantastiskt pris samlar allt som konsumenterna har vĂ€ntat pĂ„. Det Ă€r ett utmĂ€rkt tillskott till vĂ„r snygga öronsnĂ€ckor. ”