1MORE Triple Driver BT recension: ytterligare ett par imponerande trÄdlösa hörlurar frÄn mÀrket

1MORE Triple Driver BT recension: ytterligare ett par imponerande trÄdlösa hörlurar frÄn mÀrket

”Triple Driver BT, som namnet antyder, innehĂ„ller tre förare pĂ„ varje sida. SĂ„ hur bra lĂ„ter de? LĂ€s vidare för att ta reda pĂ„ det ”

Medan ljudmÀrken Àr ett dussin ett dussin, allt frÄn Àldre spelare till nyÄldersföretag som försöker tillgodose den stÀndigt vÀxande marknaden för ljudtillbehör, har 1MORE lyckats skapa en speciell plats för sig sjÀlv. VarumÀrket har alltid fokuserat pÄ att erbjuda en kraftfull uppsÀttning funktioner till fickvÀnliga priser, varför jag var glad att testa Bluetooth-utgÄvan av dess populÀra Triple Driver-hörlurar. SÄ hÀr sammanfattar jag min erfarenhet efter att ha anvÀnt paret i ett par veckor.

Specifikationer en överblick

VÀger 42,5 g 32Ω impedans 35ft trÄdlöst rÀckvidd Bluetooth 4,2 med LDAC USB Type-C-port med 5V / 1A

LÄdans innehÄll

Till skillnad frÄn de flesta andra ljudföretag syftar 1MORE till att imponera pÄ köpare direkt frÄn början, eftersom unboxing-upplevelsen Àr ganska bra. Triple Driver BT kommer i en rektangulÀr kartong och öppnas dÀr du hÀlsas av paret sjÀlv. Under det hittar du en bÀrvÀska, fler öronsnÀckor Àn vad du kan rÀkna med pÄ dina hÀnder och en Type-C-kabel för laddning. Heck, det finns nÄgra telefoner som Ànnu inte har gjort övergÄngen till Type-C, men jag Àr glad att 1MORE har gjort det.

1 mer recension av Triple Driver BT - 91mobiler 02

Design och byggkvalitet

1MORE Triple Driver BT Àr ett par hörlurar i nacke-stil, vilket har blivit ganska populÀrt för sent. De kan bÀras bekvÀmt i timmar utan nÄgon belastning pÄ nacken och ser inte ut pÄ plats, vare sig det Àr i en kontorsmiljö eller inne i tunnelbanan.

1 mer recension av Triple Driver BT - 91mobile 04

Det som gör 1MOREs erbjudande bĂ€ttre Ă€n rivaler Ă€r att det Ă€r tillverkat av gummerad plast. Nu mĂ„ste du undra varför jag Ă€r glad över det hĂ€r, eftersom plast inte kan vara lika robust som metall. Tja, det kan vara sant, men nĂ€r det gĂ€ller Triple Driver BT behöver du inte oroa dig för dem nĂ€r de förvaras i en vĂ€ska, eftersom de Ă€r ganska flexibla. TrĂ„darna för öronproppar i sig hĂ€nger dock framför sig nĂ€r du har dem slingrade runt nacken och inte har öronpropparna i öronen. Till skillnad frĂ„n OnePlus Bullets Wireless som anvĂ€nder en enkel men Ă€ndĂ„ lysande lösning för att göra öronsnĂ€ckorna magnetiska för att lösa problemet, ser 1more Triple Driver BT ut – för bristen pĂ„ ett bĂ€ttre ord – klibbigt. Om inte magnetiskt hade jag velat att de skulle ha en infĂ€llbar kabel.

Den personliga ryperna Ät sidan, du kommer inte vara kvar i design. Paret levereras med alla nödvÀndiga kontroller, placerade pÄ vÀnster sida. Du fÄr ström / par-omkopplaren, volymknapparna och uppspelning / pausknappen (som ocksÄ kan anvÀndas för att vÀxla till nÀsta lÄt nÀr du trycker tvÄ gÄnger). Det finns ocksÄ en LED-indikator som blir blÄ nÀr hörlurarna Àr ihopkopplade med en telefon och orange för att indikera laddning. Type-C-porten Àr dold inuti en plastklaff till vÀnster.

1 mer recension av Triple Driver BT - 91mobiler 09

Ljudkvalitet och batteritid

Som du kan gissa Àr telefonkortet till 1MORE Triple Driver BT det faktum att det levereras med Triple-drivrutiner pÄ varje sida. Att packa en dynamisk förare och tvÄ balanserade armaturer i en sÄ liten formfaktor Àr ingen liten prestation, och det sÀkerstÀller en bra hörselupplevelse oavsett vad du lyssnar pÄ.

1 mer recension av Triple Driver BT - 91 bilar 11

De flesta av 1MOREs ljudenheter Ă€r inriktade pĂ„ bas, och Triple Driver BT Ă€r inte annorlunda. Att lyssna pĂ„ EDM-spĂ„r frĂ„n sĂ„dana som Marshmello resulterar i ett rymligt ljud med rĂ€ttvisa rĂ€tt till var och en av rytmerna. Basen har en bra attack mot den och extremt snabb förfall som gör att hörlurarna snabbt hoppar frĂ„n ett slag till ett annat samtidigt som tyngdkraften till bĂ„da blir. PĂ„ baksidan stör dock basen i vissa lĂ„tar med tunga beats. Hörlurarna blir ganska höga och Ă€ven om de inte kommer med aktiv brusreducering kan de hĂ„lla det omgivande bullret ute pĂ„ grund av ENC (Environmental Noise Cancellation). Även om du befinner dig i en trĂ„ngt miljö som en buss / tunnelbana, kan du höra lite prat. Sammanfattning av ljudkvaliteten, 1MORE Triple Driver BT Ă€r ett par roliga hörlurar med en bra lĂ„g Ă€nde, tydliga mids och överraskande tydliga höjder ocksĂ„.

Om du köper Triple Driver BT, skulle ett förslag vara att installera 1MORE assistent app sÄ att du kan brÀnna in hörlurarna för att fÄ en bÀttre ljudsignatur. Du kan ocksÄ justera equalizerinstÀllningarna frÄn appen. Vad som Àr konstigt Àr dock det faktum att Àven om paret stöder röstassistentfunktionalitet kunde jag inte Äberopa det.

1more Triple Driver BT recension 1more app skÀrmdump - 91mobiles 01 1more Triple Driver BT recension 1more app skÀrmdump - 91mobile 02

NĂ€r vi pratar om anslutning kan paret ansluta till bĂ„de Android- och iOS-smartphones eller en bĂ€rbar dator i en handomgĂ„ng via Bluetooth. Dessutom stöder tillbehöret codec LDAC för att erbjuda hög kvalitet nĂ€r den Ă€r ansluten till kompatibla enheter. Vad jag dock saknade Ă€r det faktum att 1MORE Triple Driver BT inte kan anslutas till tvĂ„ enheter samtidigt – en funktion som blir allt vanligare. SĂ„ om du lyssnar pĂ„ musik pĂ„ den bĂ€rbara datorn och vill ringa ett samtal pĂ„ din smartphone Ă€r det en lĂ„ngvarig process att ansluta hörlurarna och du kan sluta missa samtalet dĂ„.

1 mer recension av Triple Driver BT - 91mobile 07

NÀr det gÀller batteritid Àr 1MORE Triple Driver BT ganska genomsnittlig, och du mÄste ladda dem före slutet av dagen. För att sÀtta det i siffror kan du förvÀnta dig cirka sex timmars musikuppspelning, vilket Àr en nyans under varumÀrkets krav pÄ sju timmars samtalstid. Du kan fylla i paret pÄ ungefÀr en timme med en 1A-adapter. Laddare med högre watt (10 W) stöds inte.

1 mer recension av Triple Driver BT - 91 bilar 10

Dom

Ärligt talat kunde jag inte vara lyckligare att se en trĂ„dlös version av 1MORE Triple Driver hörlurar. Dessutom har företaget kunnat göra ett bra jobb för att hĂ„lla ljudkvaliteten mest intakt Ă€ven i Bluetooth-modellen. Jag kan emellertid inte lĂ„ta bli att ignorera problemen (Ă€ven om de inte gör nĂ„gra brytare) som att inte kunna ansluta till tvĂ„ enheter samtidigt eller deras genomsnittliga batteritid. LĂ€gg till det faktum att 1MORE Triple Driver BT bĂ€r en prislapp pĂ„ 14999 Rs (de lanserades till ett introduktionspris pĂ„ 9999 Rs), och det gör det lite svĂ„rt att rekommendera dem.

1 mer recension av Triple Driver BT - 91mobile 08

V-Moda Forza Metallo Wireless Ă€r möjligen det bĂ€sta paret av hörlurar du kan köpa i detta segment, och sedan finns det ocksĂ„ RHA – MA750 trĂ„dlöst.

Allt sagt och gjort, om 1MORE Triple Driver BT Àr tillgÀnglig till deras ursprungliga pris pÄ Rs 9,999, Àr de ett mÄste köpa, inga frÄgor. Men till deras nuvarande pris, skulle du ha det bÀttre med ett av de ovan nÀmnda erbjudandena.

Redaktörens betyg: 3.5 / 5

Fördelar

LĂ€tt och flexibel USB Type-C laddningsport bra ljudkvalitet och rymlig bas

Nackdelar

Kan inte ansluta till tvÄ enheter samtidigt Genomsnittlig batteritid

Foton av Raj Rout