20 fler mentorer som ger vishet vid Innovate Celebrate 2017

20 fler mentorer som ger vishet vid Innovate Celebrate 2017

Lite mentorskap kan gÄ lÄngt nÀr du bygger en start. Visst, misslyckande Àr den bÀsta lÀraren, men lÄter det inte lite mindre sjÀlskrossande att lÀra sig om de misstag du kan göra frÄn nÄgon som redan har varit dÀr? Lyckligtvis förstÄr TechCo vikten av solida mentorer, varför vi hÄller ett brett utbud av sessioner vid Innovate Celebrate 2017.

Sessionerna

Det finns tvÄ typer av sessioner tillgÀngliga pÄ vÄr Ärliga konferens i Är. Mentor Circles Presenterad av Revelry Àr 30 minuters gruppsessioner som Àr utformade för deltagare som vill ha möjlighet att fÄ inblick i specifika utmaningar de har inom sin verksamhet och fÄ vÀrdefull riktad rÄdgivning för dessa frÄgor.

Mentorsessioner presenteras av Revelry Àr privata sessioner pÄ 30 minuter som Àr utformade för deltagare som vill ta ett djupdyk i utmaningar för deras start eller verksamhet och fÄ vÀrdefull insikt och rÄd för att hjÀlpa till att bygga upp sin verksamhet.

LÀs mer om Mentorsessionerna som presenteras av Revelry och registrera dig hÀr

Mentorerna

Det kommer att finnas dussintals imponerande mentorer tillgÀngliga för rÄdgivning pÄ Innovate Celebrate 2017. Ta en titt pÄ grundarna, investerarna och partnerna nedan och kolla in den första listan hÀr:

David Wu, General Partner, Maveron

David har investerat i över 50 nystartade konsumentprodukter, med ett lÄngt fokus pÄ att investera i mobilföretag. Chatta med David om produktutveckling, affÀrsmodeller, strategi, förhandling, finansiering, affÀrsstruktur, marknadsföring och affÀrsutveckling.

Cheryl Delgreco, grundare, Media Strategies, Inc.

Möt Cheryl för att lÀra dig av hennes passion för att leverera ditt företags berÀttelse och budskap. Hon har drivit program som sÀtter riktmÀrken inom konsument-, bil-, B2B-, media- och evenemangssektorerna.

Brandon Andrews, Senior Consultant, Values ​​Partnerships, and Casting Lead, Shark Tank

Brandon kan dela med sig av sin omfattande erfarenhet av att hjÀlpa störande och sociala effekter organisationer med digital strategi, online-föresprÄkande och navigering i federala systemet.

Erica Duignan Minnihan, grundare och Managing Partner, CoFounders Lab

TrÀffa Erica för att hjÀlpa till att avmystifiera riskkapital och fÄ vÀgledning om processen för att skapa en störande produkt inklusive den djupgÄende planering, marknadsundersökning och flexibilitet som startande grundare krÀver.

Greg Borchardt, grundare och Managing Partner, Caerus Ventures

Greg har nÀstan 20 Ärs erfarenhet av att driva och investera i tidiga teknologiföretag. Möt med Greg för att utnyttja sin omfattande erfarenhet av konsument- och företagsteknik.

Eric Mathews, grundare och VD, Start Co.

TrÀffa Eric för att bli inspirerad av sÀtt att bygga entreprenöriella ekosystemkomponenter samt att starta nya företag. Eric har sÀrskild erfarenhet av anvÀndning och inflytande av innovation inom affÀrsverksamhet, affÀrsutveckling och strategiska affÀrsrelationer.

Jessica Alter, grundare, Tech for Campaigns

Jessica har lÄng erfarenhet av att starta, skala och avsluta startups och skapa affÀrsutvecklingsplaner. Ytterligare specialiteter inkluderar idéer, strategisk partnerutveckling, (social) produktstrategi, gamification, konkurrensanalys och ekonomisk analys.

Kate Drane, Senior Director för Tech Outreach, Indiegogo

Kate Àr en sjÀlvdefinierad VC för folket. Hon Àlskar att genomföra bra idéer som Senior Director of Hardware Outreach för Indiegogo, och Àr grundaren av The Can Van.

Bambi Francisco, VD och grundare, Vator

Bambi Àr ansvarig för en av de största samhÀllena som Àr dedikerade till högteknologiska entreprenörer och investerare. Hon Àr en företrÀdare som Àr expert pÄ media, journalistik och sociala nÀtverk.

Robert Heiblim, ordförande för Audio Division, Consumer Technology Association

TrÀffa Robert för att fÄ rÄd frÄn en teknolog som Àlskar att hjÀlpa innovatörer och entreprenörer att leva upp sina drömmar. Han Àr expert pÄ konsultverksamhet, konsumentelektronik och marknadsstrategi.

Ximena Hartsock, grundare, Phone2Action

Möt Ximena för att fÄ perspektivet för en kvinna inom teknik som Àr expert pÄ mobil teknik, riskkapital, teamrekrytering och företagskultur.

Eric Hsia, Venture Partner och rÄdgivare, Translink Capital

Eric Àr intresserad av företag i korsningen av hÀlso- och informationsteknik, ekonomi och teknik och konsumenttjÀnster. Han leder ocksÄ TransLinks verksamhet som stödjer portföljföretag med sina kunder och partners, frÀmst i Stora Kina.

Cyrus Radfar, grundare, V1

Möt Cyrus för att fÄ inblick i vad som krÀvs för att bygga fantastiska produkter frÄn grunden. Han fokuserar pÄ att hitta lösningar som gör lika villkor och ger lika tillgÄng till kunskap, kapital och arbete.

Mara Lewis, VD och grundare, ID8 Innovation

Mara Lewis Àr en serieentreprenör och mÀstare för mÄngfald inom teknik. Hon hjÀlper organisationer att ansluta sig till innovationsstrategi och startengagemang. Hon Àr expert pÄ riskkapital och Àr en framgÄngsrik kvinna inom teknik, acceleratorer och dragkraft.

Jason Putorti, UX-designer, AngelList

TrÀffa Jason och fÄ inspiration för hur teknik kan stÀrka samhÀllets handlingar. Han Àr expert pÄ UX-design, finansiering av civic tech och kreativ problemlösning.

Josh Scherman, vice vd, SurePath Capital Partners

TrÀffa Josh för att samla in expertrÄd specifikt för B2B- och SaaS-ekosystem. Josh har mÄngÄrig erfarenhet av att utveckla och skala intÀktsgenererande program för vÀxande SaaS-företag.

Basit Mustafa, grundare och VD, Voltaire, Inc.

Basit Àr en seriell grundare, vansinnigt lysande teknolog och en underbar mentor för startande grundare pÄ alla erfarenhetsnivÄer.

Mike Macadaan, VD, Ground Control

Möt Mike för att lÀra av hans nÀstan tvÄ decenniers erfarenhet av produktdesign och UX. Han har lett design- och varumÀrkesinitiativ för stora företag och har varit en integrerad del av förvÀrven av ett halvt dussin företag.

Susan Cooney, VD, Givelocity

Susan arbetar med tidiga företagare för att skapa resultat pÄ nÀsta nivÄ och har passion för att skapa bÀttre produkter genom inkludering och anvÀndning av teknik för gott. Hon Àr en social entreprenör som Àr expert pÄ startup coaching, strategi och finansiering.

Frank Parrotto, COO, Matrix Advisors, LLC och ordförande för CTA: s mentorprogram

Frank har en stark erfarenhet av flera vertikala företag som tÀcker inhemska och internationella marknader; med beprövade resultat inom bolagsstyrning, justering av leveranskedjan, förÀndringshantering och förbÀttrad lönsamhet.

Se till att vara med pÄ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Àga rum 9-11 oktober och det hÄlls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).

I Är Àr vi stolta över att kunna erbjuda Mentorsessioner och Mentorcirklar som presenteras av Festande tack till stöd frÄn teamet pÄ Festande. Revelry bygger digitala produkter för att hjÀlpa företag att skala, automatisera arbetsflöden och leverera innovation snabbare Àn sina konkurrenter.