20 mentorer som ger kunskap pÄ Innovate Firet 2017

20 mentorer som ger kunskap pÄ Innovate Firet 2017

Innovate Celebrate Ă€r mer Ă€n bara en firande av allt TechCo handlar om. Denna Ă„rliga konferens handlar inte bara om Årets start tĂ€vling eller de inspirerande talarna. VĂ„rt uppdrag Ă€r att tillhandahĂ„lla en stödjande gemenskap för startande grundare, entreprenörer och innovatörer frĂ„n hela vĂ€rlden. Och ingenting visar vĂ„rt engagemang mer Ă€n mentorsessionerna vi anordnar för vĂ„ra deltagare.

PÄ Innovate Celebrate 2017 kommer du att kunna anmÀla dig till ett brett utbud av mentorspÄr med allt frÄn en-mot-en uppmÀrksamhet till grupprÄd frÄn teknologiledare, experter, investerare och influenser i branscher som sammanfaller med din speciella nisch och uppstartsfas.

Mentorsessioner presenteras av Revelry

Att fÄ en-mot-en uppmÀrksamhet Àr nÀstan omöjligt i startvÀrlden. Grundare, VD, investerare och chefer för anstÀllda rör sig alltid en mil i minuten och har sÀllan tid att sitta ner och prata butik. Men pÄ Innovate Celebrate 2017 kommer du att kunna vÀlja hjÀrnan hos nÄgra av de mest inflytelserika entreprenörsinnena i vÀrlden idag.

Dessa privata sessioner pÄ 30 minuter Àr utformade för deltagare som vill ta ett djupdyk i utmaningar som deras start eller verksamhet stÄr inför och fÄ vÀrdefull insikt och rÄd för att hjÀlpa till att bygga upp sin verksamhet.

Mentor Circles Presenterad av Revelry

Ibland mÄste du studsa dina idéer frÄn andra grundare för att fÄ ut det mesta av ett mentorprogram. Det Àr dÀr vÄra mentorkretsar Àr till nytta. Du fÄr chansen att sÀtta dig ner med teknologiledare, experter, pÄverkare och blivande entreprenörer som dig sjÀlv för att lÀra dig hur din start ska utvecklas genom nÀsta steg i ditt företag.

Dessa 30 minuters gruppsessioner Àr utformade för deltagare som vill ha möjlighet att fÄ inblick i specifika utmaningar de har i sin verksamhet och fÄ vÀrdefull riktad rÄdgivning för dessa frÄgor.

Möt mentorerna

Om du Àr intresserad av att lÀra dig vars hjÀrna du har möjlighet att vÀlja, kolla in listan med mentorer nedan. Vi slÀpper mer under hela veckan, sÄ kolla tillbaka för att ta reda pÄ vem som kommer att ge visdom pÄ Innovate Celebrate 2017.

Ben Parr, grundare och CMO, Octane AI

Ben Àr författare, teknolog, investerare, journalist, entreprenör och expert pÄ tillvÀxt och uppmÀrksamhet. Han har bitrÀtt företag som stora och smÄ om Àmnen teknik, marknadsföring, media och tillvÀxt.

Brian Gorbett, direktör, Microsoft för startups | VÀster

TrÀffa Brian för att samla in expertrÄd nÀr du bygger ditt högpresterande team pÄ den senaste tekniken och för att navigera i de senaste programvaruarkitekturen och affÀrsutvecklingsmöjligheterna.

Cheryl Foil, rektor och riskkapitalist, Kiddar Capital

Cheryl Àr expert pÄ smart city-teknik, maskininlÀrning, investeringar, finansiering, placeringskapital i Seed, serie A och serie B-omgÄngar och innovation. Hon skapade den första Emmy-nominerade AI medan CTO pÄ SocialSamba!

Dahlia Saper, rektor, Saper Law

TrÀffa Dahlia för expertrÄd om alla saker relaterade till dina immateriella rÀttigheter och juridiska affÀrsbeslut. Ytterligare kompetensomrÄden inkluderar missbruk av affÀrshemligheter, förtal pÄ nÀtet, huk pÄ domÀnnamn, kommersiella tvister och affÀrsenhetsbeslut inklusive driftsavtal och anstÀllningsavtal.

Gabriella Draney Zielke, grundare och VD, Tech Wildcatters

Möt med Gabriella för att diskutera acceleratorer, serieentreprenörskap, affÀrsstrategi, finansiering och företagsinnovation.

Justin Kulla, grundare och VD, BusinessBlocks

Möt Justin Kulla för att samla expertis och visdom om affÀrsutbildning, riskkapital och ideell sektor.

Justin Fishkin, Chief Strategy Officer, Local Motors

FrÄga Justin om hÄllbarhet, öppen kÀllkod och göra skillnad i vÀrlden! Justin har levererat och skalat innovativa lösningar och arbetat Àven i riskkapital.

Kira A. Blackwell, iTech Program Executive & OCT Innovation Liaison, NASA

Kira har en bakgrund i att tillhandahÄlla ledarskap och lösningar till nystartade företag, inrÀtta rÄdgivande styrelser och insamlingar. Möt med Kira för seriösa innovationsrÄd som hjÀlper dig att navigera i alla dina utmaningar: hon ledde NASA: s iTech-initiativ!

Laura Kennedy, VP Corporate Development, Techstars

TrÀffa Laura för att fÄ klarhet i hur du kan kultivera din startup relation med företagsledare för att möjliggöra samverkande innovation och vÀrdeskapande. Laura har slutfört 2 miljarder dollar i strategiska transaktioner, med startups frÄn hela vÀrlden och team pÄ 2 till 200.

Marvin Liao, partner, 500 startups

TrÀffa Marvin för att diskutera investerings- och företagsutvecklingsstrategi. Marvin har investerat i Digital Media, Enterprise SAAS, Marketplace, Fintech, Adtech, Digital Health, Internet of Things & Mobile startups över hela vÀrlden.

Michael Hughes, Senior Director of Crowdfunding Equity, Indiegogo

TrÀffa Michael för vÀgledning nÀr du fattar stora beslut för ditt företag som involverar affÀrsutveckling, partner / kundrelationer, strategiska partnerskap och ny marknadsstart / utveckling.

Steve Koenig, Senior Director of Market Research, Consumer Technology Association

Steve övervakar alla primÀra forskningsaktiviteter; undersöka tekniska trender och deras inverkan pÄ konsumenternas attityder och beteende. Han Àr expert pÄ marknadsundersökning och teknikinnovation.

Tyler Suiters, VP för kommunikation, Consumer Technology Association

Chatta med Tyler om hans 20 Ärs sÀndningskommunikation och medieupplevelse! Han Àr expert pÄ media, journalistik och kommunikation.

Becca Samson, marknadschef pÄ Google för entreprenörer

TrÀffa Becca för att lÀra dig mer om Google för entreprenörer, ett program som ger ekonomiskt stöd och det bÀsta av Googles resurser till dussintals arbetsplatser och gemenskapsprogram. Beccas marknadsföringsspecialiteter inkluderar strategi för massengagemang, sociala medier och branding.

Jeff Slobotski, grundare och Managing Partner, Router Ventures

Möt Jeff för att utnyttja sin erfarenhet av att ansluta företag som ditt till de globala tillgÀngliga resurserna för att hjÀlpa ditt företag att pÄverka. Vissa ger Jeff krediten för att han skapat Silicon Prairie, sÄ samarbeta med honom för att förstÄ hur man kan förnya och vÀxa oavsett var du befinner dig.

Larry Richenstein, regissör, ​​New York Angels

Larry har startat ett antal framgÄngsrika företag inom elektronikhÄrdvara. FrÄga Larry om hÄrdvarupatentprocessen och anslut om Àmnen som företagsprogramvara, transport, konsumtionsvaror och ren teknik.

Mayra Ceja, rektor, sociala starter

Mayra har erfarenhet av att starta en sÄddfond och förvalta VC- och LP-portföljer. Möt Mayra för att hitta de bÀsta sÀtten att ansluta till kapital, investeringar och partnerskap för att vÀxa ditt företag.

Andre Fowlkes, president, Start Co

Andre Àr en rikedom och penninghanteringsexpert med erfarenhet av vÀxande entreprenörsekosystem. Chatta med honom för att samla expertis om entreprenörskap, regering, journalistik, ideell verksamhet och ekonomisk utveckling och samhÀllsutveckling.

Angela Leon, Account Director, Airfoil Group

Möt med Angela för att diskutera lanseringsstrategi och konsument- och företagskommunikationsprogram. Hennes expertis ligger i den nationella konsument- och företagsmediestrategin, varumÀrkesjournalistik, kriskommunikation och tankeförmÄga för teknik-, bil-, sjukvÄrds- och konsumentmÀrken.

George Stepancich, VD & VD, Invisionate, LLC

Som VD och VD för Invisionate Àr George expert pÄ affÀrsutveckling, riskkapital och konsumentelektronik.

Se till att vara med pÄ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Àga rum 9-11 oktober och det hÄlls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).

I Är Àr vi stolta över att kunna erbjuda Mentorsessioner och Mentorcirklar som presenteras av Festande tack till stöd frÄn teamet pÄ Festande. Revelry bygger digitala produkter för att hjÀlpa företag att skala, automatisera arbetsflöden och leverera innovation snabbare Àn sina konkurrenter.

Denna lista har Àndrats sedan det ursprungliga inlÀgget