2019 iPhone-modeller kostar samma som förra Ärets iPhones: rapport

Apple iPhones - featured

“IPhone-modellerna frĂ„n 2019 kommer enligt uppgift att ha en ny belĂ€ggning som förbĂ€ttrar reptĂ„lighet och grepp”

Apple arbetar med tre iPhone-modeller för 2019 som eftertrÀdare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR-smartphones. Nu en rapport frÄn Droid Shout föreslÄr att priserna pÄ iPhone-serien 2019 kommer att förbli oförÀndrade i USA. Det betyder att iPhone XI, XI Max och iPhone XR-eftertrÀdaren kommer att fortsÀtta sÀlja till $ 999, $ 1099 och $ 749 pÄ Apples hemmamarknad.

Apple har tappat iPhone-intÀkter, vilket kunniga har tillskrivits de höga priserna, vilket Àr sant till viss del. Ta exempelvis Indien, den nuvarande iPhone XS-modellen börjar pÄ nÀstan Rs 1 lakh, vilket Àr mycket högt med tanke pÄ landets disponibla inkomst. Detsamma har dock inte varit fallet i USA. iPhone-försÀljningen i USA har i stort sett varit opÄverkad trots de höga priserna. Detta kan vara en av anledningarna till att Apple inte förbinder sig till ett prisfall Ànnu. Intressant nog meddelade Apple nyligen att man skulle börja sÀnka sina priser pÄ vissa marknader för att öka försÀljningen.

Apple iPhones - presenterade

Vad vi kan förvÀnta oss av de kommande iPhone-modellerna, Droid Shout rapporten upprepar tidigare pÄstÄenden och rykten, som inkluderar en dubbla kamerainstÀllning pÄ iPhone XR-efterföljaren och en trippel-linsinstallation pÄ de andra tvÄ modellerna. Det sÀger att skÄran kommer att behÄllas i 2019-modellerna och att iPhone XR-eftertrÀdaren kommer att ha ett bredare skÄr Àn modellen som eftertrÀder iPhone XS Max. Alla tre modellerna sÀgs ha en ny belÀggning som förbÀttrar grepp och reptÄlighet.

Det finns dock viss osÀkerhet angÄende USB Type-C eftersom rapporten hÀvdar att Lightning-porten kan behÄllas i iPhone-modellerna 2019. Slutligen stÄr det att iPhone XR-eftertrÀdaren fÄr ett nytt grönt fÀrgalternativ, medan en av nyansen kommer att fasas ut. Vi mÄste vÀnta pÄ att september ska komma innan vi fÄr reda pÄ om nÄgot av dessa rykten Àr sanna.