2019 iPhones-modeller har förbÀttrad inomhusnavigering tack vare bÀttre antennstruktur: Kuo

2019 iPhones-modeller har förbÀttrad inomhusnavigering tack vare bÀttre antennstruktur: Kuo

“Apple iPhone XI och XI Max förvĂ€ntas ha större batterier och en tre-bakre kamerainstĂ€llning”

Apples 2019 iPhone-modeller Àr fortfarande flera mÄnader frÄn lanseringen men ryktet kvarnar fortsÀtter att kasta ut ny information. Vi tittade nyligen pÄ nÄgra tidiga renderingar av den kommande iPhone XI med den fula kamerabumpen. Det har varit mÄnga rapporter angÄende nÀsta generations iPhones, och den senaste sÀger att telefonerna kommer att ha förbÀttrad inomhusnavigering. Den vÀlkÀnda analytikern Ming-Chi Kuo har lagt ut en ny rapport om Apple som gör Àndringar i antennstrukturen pÄ de nya iPhonerna.

Kuo rapporterar att pÄ grund av förÀndringar i leverantörer, som nu erbjuder ny teknik, kommer iPhones 2019 att ge bÀttre utomhus- och inomhusnavigering med nya antenner. Han sÀger att de nya iPhonerna kommer att ha en modifierad PI-antennstruktur i motsats till de flytande kristallpolymerantenn som finns pÄ den nuvarande iPhone XS / XS Max och XR. Flytkristallpolymerantennstrukturen tillÄter inte högfrekventa sÀndningar. Kuo hade gjort ett liknande pÄstÄende ocksÄ 2018.

2019 Apple iPhone XI 3

Den nya modifierade PI-antennstrukturen skulle sÀnka produktionskostnaderna för Apple i framtiden. För 2019 skulle dock kostnaden för den nya antenntekniken vara cirka 20 procent mer Àn förra Äret. Detta beror pÄ ultrabredbandets funktioner i den nya antennstrukturen. Som nÀmnts tidigare kommer den nya antennstrukturen att förbÀttra inomhusnavigering pÄ iPhones frÄn 2019. Dessutom kommer 4G LTE-prestanda att likna LCP-antennen.

Enligt Kuo kommer Apples huvudantennleverantör, Career, att tappa order pÄ nya iPhones. Rapporten nÀmner ocksÄ att Career inte kommer att göra nÄgra delar till iPad eller Apple Watch frÄn 2019. Han sÀger vidare att det inte kommer att bli nÄgra förbÀttringar av iPhone-transporter under H2 2019 jÀmfört med H2 2018. Det skulle vara en platt linje, enligt Kuo. Han förutspÄdde att bytet till 5G iPhones 2020 kommer att leda till att Apple sÀljer över 200 miljoner enheter under Äret.

Nya rapporter har föreslagit att iPhones frÄn 2019 inte kommer att ha 5G-teknik. IstÀllet kommer Apple att ta med 5G till sina iPhones 2020 och kommer sannolikt att anvÀnda Qualcomm-modem.