3 Crowdfunding-plugins för att tjÀna pengar direkt frÄn din WordPress-blogg

3 Crowdfunding-plugins för att tjÀna pengar direkt frÄn din Wordpress-blogg

Under 2017 Àr webbplatser och onlinepublikationer överallt svÀngda till ett stort antal intÀktssystem förutom reklam. Prenumerationer Àr bÀsta hunden. SÄ hÀr inramade jag det i en ny artikel:

“Mediekonsulter uppmanar företag att anvĂ€nda prenumerationsmodeller eller hybridmodeller, men aldrig bara annonsera:” Gratis Ă€r ett ord pĂ„ fyra bokstĂ€ver “berĂ€ttade konsulten Bernard Gershon för Columbia Journalism Review förra Ă„ret. [
] Kort sagt, övergĂ„ngen till digital har kratererade annonspengar, och prenumerationer Ă€r svaret. ”

Men som alltid kan en hybridmodell innehÄlla mÄnga olika intÀktsvinklar, frÄn merchandising till events-hosting. Crowdfunding Àr en stor, oavsett om det Àr rena donationer eller en avgift för utförda tjÀnster. HÀr Àr en titt pÄ ett lite kÀnt sÀtt att crowdfunda direkt frÄn WordPress-plattformen: Genom dessa tre crowdfunding-plugins.

Det hÀr Àr den största one-stop-funktionen bland crowdfunding-plugins: Den fungerar med alla WordPress-teman och integreras med tredjeparts finanspartner inklusive PayPal, Stripe och MailChimp. Du kan ocksÄ spÄra dina bidrag via tjÀnstens realtidsstatistik.

Det Àr det professionella alternativet, vilket innebÀr att det kostar en engÄngsavgift pÄ $ 149 eller $ 449 för företagsorganisationer, men det finns en gratis version som lÄter dig testa för storlek.

WordPress-insamling

HÀr Àr vad WP Engine-bloggen har att sÀga om den hÀr:

“Samla in donationer eller crowdfund ett projekt med WordPress Fundraising. LĂ„t anvĂ€ndarna lova ett enda bidrag eller vĂ€lja Ă„terkommande donationer för att fortsĂ€tta stödja din produkt eller sak. Anpassa mĂ„l, belopp och insamlingslĂ€ngder med inbyggda alternativ och stilar. ”

Det kommer tillsammans med en svit av andra tjÀnster som kostar dig $ 49 per mÄnad efter en mÄnadslÄng gratis provperiod.

Det hÀr Àr de vÀlgörenhetsbaserade alternativen för plugins för insamling av pengar: Den Àr utformad sÄ att dina anhÀngare kan stödja en vÀrdig sak och Àr lÀtt att anvÀnda sÄ att du kan skapa en kampanj pÄ bara nÄgra minuter. Den uppdateras regelbundet, Àr utvecklarvÀnlig och har laddats ner över 7000 gÄnger. Om du anvÀnder antingen PayPal- eller offline-donationer Àr det en gratis tjÀnst, men andra tredjepartspartners som Stripe Àr premiumtillÀgg.

WordPress-bloggar stÄr för 27 procent av internet. I onlinesamhÀllets frenesi för intÀkter kan över en fjÀrdedel av vÀrldens bloggar bara vara ett plugin frÄn deras nya finansieringskÀlla.