3 entreprenöriella hemligheter för att övervinna beslutsamhet

BedrÀgerier, smarta pÄsar och festmÄnader

3 entreprenöriella hemligheter för att övervinna beslutsamhet

Vid en eller annan tid kÀmpar alla med obeslutsamhet. Oavsett om du Àr en lÄgnivÄanstÀlld som bestÀmmer vilken typsnitt vi ska anvÀnda i ett företagsmemo eller en nystartad grundare som vÀger fördelarna med en buyout, kan det att fatta rÀtt beslut vara skillnaden mellan framgÄng och misslyckande.

Vi frÄgade tre företagare vilka hemligheter de har för att övervinna obeslutsamhet. Ta en titt pÄ deras svar nedan och bli den beslutsfattare du föddes för att vara:

BestÀm önskade resultat

Jag blir bĂ€ttre pĂ„ att lita pĂ„ min tarm, gĂ„ efter det och vidta massiva snabba Ă„tgĂ€rder för beslut. Den hĂ€r var svĂ„rare för mig eftersom jag tenderar att vara vĂ€ldigt analytisk. NĂ€r resultatet du letar efter Ă€r upprĂ€ttat och du vet “varför” du gör det, dike “hur” och gĂ„ efter det. MĂ„nga av oss fastnar i “hur” och alla anledningar som vi tror att vi “inte kan” kan hĂ„lla dig i förlamningslĂ€ge.

– Angela Delmedico frĂ„n Elev8 Consulting Group

PÄminn dig sjÀlv att lita pÄ din tarm

Glöm vad andra tycker och litar pÄ dig sjÀlv, hÄll dig positiv och motiverad. Jag vill frÄga dem som uppmuntrar mig sina tankar. Men i slutet av dagen pÄminner jag mig sjÀlv om att jag kÀnner mig och min vision bÀst. Med det försöker jag tÀnka pÄ hur varje val kan spela om tio Är och sedan fortsÀtta med övertygelse.

– Jessica Baker frĂ„n Justerade tecken

Ring en vÀn

Att vara tydlig pÄ mitt uppdrag, aktiva prioriteringar, tidsÄtaganden och ekonomisk budgetering gör det enkelt att ta beslut. Men ibland uppstÄr en osÀkerhet. Tack och lov har jag en supportgrupp av mentorer, vÀnner och kollegor. Jag uppmanar medlemmar i denna grupp nÀr jag behöver lösa nÄgot. Mitt nÀra förhÄllande till dem innebÀr att jag vanligtvis fÄr ett snabbt och enkelt svar.

– Tony Banta frĂ„n Calix Networks

LÀs mer om företagare och deras beslut hÀr pÄ Tech.Co

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Young Entrepreneur Council (YEC) Àr en enda inbjudande organisation som bestÄr av vÀrldens mest lovande unga entreprenörer. YEC-medlemmar genererar miljarder dollar i intÀkter och har skapat tiotusentals jobb.

Vi anvÀnder cookies. Genom att surfa pÄ vÄr webbplats godkÀnner du vÄr anvÀndning av cookies.