3 roliga sÀtt att öka vÀlgörenhetsgivande pÄ jobbet

Det har lÀnge accepterats att företag har en moralisk skyldighet att bidra till vÀlgörande ÀndamÄl i sitt lokala samhÀlle. Det handlar om affÀrsanstÀndighet, men ocksÄ ett utmÀrkt sÀtt att utöka ditt företag till en bredare publik genom positiva sociala meddelanden.

Om du vill engagera dina anstÀllda i lokalsamhÀllet Àr insamling ett enkelt sÀtt att göra det, eftersom teambindning genom vÀlgörenhet Àr ett enkelt sÀtt att bygga din företagskultur. Att fÄ anstÀllda bakom denna typ av aktiviteter Àr en sÄ viktig del av att skapa varaktiga relationer inom vÀlgörenhetssektorn och öka medarbetarnöjdheten. HÀr Àr nÄgra sÀtt att öka vÀlgörenhetsgivande och positiva vibbar pÄ ditt företag:

VÀlgörenhetspromenad

En bra idĂ© för dina kollegor kan vara en vĂ€lgörenhetsvandring – en vandringsutmaning. Att sĂ€tta en tuff nog distansutmaning fĂ„r alla motiverade att gĂ„, och det kan hjĂ€lpa kamratskap runt evenemanget. För dem som föredrar nĂ„got lĂ€ttare, kolla in nĂ„gra av de bĂ€sta vandringslederna i Nordamerika för att hitta nĂ„gra vandringsleder nĂ€ra dig.


Bake-Off

NĂ„got annat som Ă€r riktigt kul, och en personlig favorit av mig, Ă€r att baka och laga mat för att samla in seriösa pengar. IdĂ©n om en “bakning” dĂ€r varje anstĂ€lld bakar nĂ„gon form av tĂ„rta eller paj, och i sin tur kommer deras kollegor att betala för en bit / del av den lĂ€ckra godheten. En bake-försĂ€ljning Ă€r ett riktigt roligt sĂ€tt att tjĂ€na lite pengar för vĂ€lgörenhet i en ganska lĂ€tt miljö. MĂ€nniskor kommer att dra nytta av sina anstrĂ€ngningar, samtidigt som de tillfredsstĂ€ller en söt tand.

bakning, mat, kvinna, vÀlgörenhet
Laga till

Har du nĂ„gonsin tĂ€nkt pĂ„ att göra lunch till en lokal grupp? Företag arbetar ofta i mindre vĂ€lbĂ€rgade omrĂ„den i vĂ€rlden pĂ„ grund av sin billigare hyra, men dessa platser lĂ€mnas kvar i slutet av dagen. Att starta en lunchklubb nĂ„gra gĂ„nger om Ă„ret, dĂ€r din personal lagar mat och serverar en lunch till en lokal grupp Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att ge tillbaka till lokalomrĂ„det pĂ„ ett sĂ€tt som mĂ„nga kan komma ombord med – genom att Ă€ta!

Mat, mÀnniskor, buffé

Det finns ingen nackdel med att hjÀlpa ditt samhÀlle och lÄta ditt team komma med sin egen handlingsplan. Betydelsen av att företag hjÀlper vÀlgörenhetssektorn Àr enorm. Ta tag i ditt team och hitta ett sÀtt att engagera dig och ge tillbaka till din gemenskap.

LÀs mer om att förbÀttra företagskulturen hÀr pÄ Tech.Co