3 sÀtt att förbÀttra arbetstagarnas hÀlsa

NÀr du utökar din arbetskraft vill du se till att dina anstÀllda arbetar effektivt och hÄller fart. Att intressera sig för dina anstÀlldas hÀlsa kan sÀkerstÀlla mer arbetsglÀdje och hjÀlpa dem att leva ett lÀngre liv. Om du vill börja lÀgga till nÄgra hÀlsosamma alternativ till dagen, prova dessa tre alternativ:

Ge hÀlsosamma mellanmÄl

Att tillhandahÄlla hÀlsosamma, vitaminfyllda snacks kan verkligen hjÀlpa till att öka energin klockan tre. Det finns en rad fördelar med att Àta gott som kan avskrÀcka anstÀllda frÄn att ta tag i skrÀpmat. Att ha fruktkorgar med hÀlsosamma nötter eller hÀlsostÀnger i din arbetsyta kan ge nÄgra subtila hÀlsofördelar och hÄlla dina anstÀllda friskare pÄ vÀgen.

hÀlsa, Àpple, frukt

MÄl för stressfri miljö

Att försöka skapa en stressfri miljö – eller sĂ„ mycket av en som Ă€r realistiskt möjligt – Ă€r alltid ett bra drag. Det Ă€r inte bara fysisk hĂ€lsa som pĂ„verkar företag utan utan tvekan mental hĂ€lsa har en större effekt. Med sĂ„ stort tryck pĂ„ personalen att arbeta hĂ„rdare och göra bĂ€ttre, skulle överbelastning ske mycket lĂ€tt.

Se till att checka in med din personal om arbetsbelastningen varje vecka, prata med dem om eventuella utmaningar och arbeta tillsammans som ett team för att fÄ allt att hÀnda.

LÀs om hur du kan övervinna sömnlösa nÀtter

Frisk luft

Att arbeta hela dagen inne innebÀr att du utsÀtts för Ätervunnen luft och det kan bara krossa bakterier och vad som helst pÄ kontoret. Om du har möjlighet att öppna fönster och fÄ frisk luft eller bygga i tid för anstÀllda att gÄ ut kan det vara en stor fördel för ditt företag och de mÀnniskor du arbetar med.

LÀs mer om att skapa ett hÀlsosamt kontor pÄ Tech.Co

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Jag Àr extremt passionerad för vin och allt som har med det att göra, sÄ mycket att jag bestÀmde mig för att skapa ett företag runt det. Jag har börjat fördjupa mig i internetmarknadsföringsvÀrlden och har nu hittat den perfekta hybrid dÀr jag kan tjÀna pengar online med den hobby jag Àlskar.