3 sÀtt VR kommer att hjÀlpa Startup Workplace Collaborate

3 sÀtt VR kommer att hjÀlpa Startup Workplace Collaborate

Virtuell verklighet hÄller pÄ att expanderas till den verkliga vÀrlden, och tech / startup-communityn kommer definitivt att bli den första att anpassa sig. Heck, Àven om virtual reality inte slutar fÄnga det, kommer det bland de tidiga adaptrarna. Vi minns alla Google Glass, eller hur?

SÄ med tanke pÄ det hÀr Àr en sammanfattning av de tre viktigaste sÀtten pÄ vilken virtuell verklighet kommer att pÄverka de framtida arbetsplatserna för nystartade företag samlas och arbetar tillsammans, vilket sammanfattas av Fast Companys senaste blick pÄ framtiden för VR-arbetsplatsen i allmÀnhet.

1: VR-möten för samman vÀrlden

Microsoft planerar “Holoport”, som anvĂ€nder 3D-kameror för att spela in och överföra varje gest, liksom alla objekt i ditt rum. I kombination med VR-headset med frontmonterade kameror som vidarebefordrar utsikt över ditt eget rum till dig kan du vara fullt utrustad för att delta i ett VR-möte med alla i vĂ€rlden, som om de satt vid ett bord bredvid dig:

”Denna“ virtuella nĂ€rvaro ”kommer att göra videokonferenser och Skype-samtal ser primitiva ut som kontrast. [
] Med tillĂ€gg av kameror som dessa kan VR lĂ„ta dig visas praktiskt taget i ett riktigt mötesrum Ă€ven om du Ă€r tusentals mil bort. Jag kanske Ă€r i ett rum i San Francisco medan du Ă€r i New York, och sĂ„ lĂ€nge jag har mina VR-glasögon pĂ„ ser det ut som om du sitter precis bredvid mig – och du kommer att kĂ€nna att du Ă€r i rummet med mig ocksĂ„. ”

2: VR Whiteboards kommer att göra samarbetet omedelbart

Den framtida VR-arbetsplatsen kan innehÄlla en serie lÀnkade whiteboards som omedelbart översÀtter uppdateringar frÄn hela vÀrlden till varandra:

”TĂ€nk dig att i ditt virtuella konferensrum finns en whiteboard pĂ„ vĂ€ggen. Dina VR / AR-glasögon kan visa dig de klottringar som alla i detta möte har bidragit med, alla kombinerade till en gemensam whiteboard. Om du tar slut pĂ„ rummet Ă€r det lĂ€tt att blĂ€ddra pĂ„ den virtuella tavlan med ett handtag och exponera nya tomma blanksteg – och att vĂ€lja, klippa och klistra in klottrar som redan finns. ”

3: Arbetsplatser kan till och med skapa i 3D

En virtual reality-arbetsplats förbÀttrar alla aspekter av samarbetet, men det kan till och med hjÀlpa till att pionjera en ny form: tredimensionellt skapande.

”Ett VR-företag, Leap Motion, bygger denna teknik. Den anvĂ€nder en framĂ„tvĂ€nd kamera monterad pĂ„ ett VR-headset för att fĂ„nga dina gester, platsen för dina hĂ€nder och sĂ„ vidare. Med den möjligheten kan du anvĂ€nda dina riktiga hĂ€nder för att skapa virtuella saker. Du kan trolla kuber och sfĂ€rer eller skulptera virtuell lera. Du kan rita en virtuell bil och sedan gĂ„ runt den ritningen, titta inuti den, se den frĂ„n olika vinklar, lĂ€gga till fĂ€rger och texturer och sĂ„ vidare. ”