3 skÀl att ansluta till likasinnade företagare

3 skÀl att ansluta till likasinnade företagare

Inspiration, passion och sjĂ€lvförtroende Ă€r bara nĂ„gra av fördelarna med att skapa meningsfulla kontakter med likasinnade individer. Det gamla ordsprĂ„ket, “Visa mig dina vĂ€nner sĂ„ ska jag berĂ€tta vem du Ă€r”, översĂ€tter sig till att omge dig med rĂ€tt personer.

Som grundare av att starta omgivning med likasinnade företagare kan det ha stor inverkan pÄ din egen framgÄng och ditt företags framgÄng. TyvÀrr misslyckas entreprenörer ofta med att hitta andra av olika skÀl, inklusive rÀdsla, otillrÀcklighet eller utmattning. Att umgÄs med andra framgÄngsrika företagare gÄr lÄngt. HÀr Àr vad du kan vinna genom att proaktivt söka efter andra företagare:

Inspiration

Att umgÄs med likasinnade företagare har en direkt inverkan pÄ din instÀllning. Genom att söka efter andra företagsÀgare och företagare som dig sjÀlv, oavsett vilken bransch eller marknad de rÄkar befinna sig i, blir du eldad över att vara företagare. Och om du ser dem lyckas med sin passion kommer din passion att drivas Ànnu mer.

Anslutningar

Om du tĂ€nker pĂ„ stjĂ€rnor med stora namn, brukar de prata om dagen de fick sin “stora paus”. För entreprenörer och unga företagare handlar det hĂ€r “stora avbrottet” om att skapa rĂ€tt anslutningar. Att umgĂ„s med andra företagare öppnar dörren för att fĂ„ kontakt med Ă€nnu mer inflytelserika mĂ€nniskor och fĂ„ ditt namn dĂ€r ute. Det kan ocksĂ„ leda till hĂ€nvisningar till företag eller gemensamma affĂ€rsföretag.

Att vara stödjande och lÄna ut en hjÀlpande hand Àr nyckeln till att visa vÀrde för andra företagare. Du kommer inte att fÄ en företagsreferens eller en möjlighet genom att plÄga mÀnniskor. De mÄste kÀnna att du Àr redo att hjÀlpa dem innan de tÀnker pÄ dig nÀr de trÀffar nÄgon som behöver din produkt eller tjÀnst.

Utbildning

Om du samarbetar med företagare kommer du att lÀra dig av dem i mycket snabbare takt Àn vad du skulle lÀra dig sjÀlv. Den typiska entreprenören lÀr sig genom försök och fel. Att misslyckas Àr en normal process för att lÀra sig att göra nÄgot bÀttre. Men att lÀra dig om det frÄn nÄgon som har varit dÀr kan spara tid och pengar pÄ lÄng sikt. VÀrdet av att förkorta din inlÀrningskurva Àr enormt.

Att skapa kontakter med andra företagare kan vara en utmaning. Upptagen scheman och hektiska livsstilar gör det inte enkelt att ansluta. VÀrdet av att skapa dessa kontakter och vÄrda dessa relationer Àr dock ovÀrderligt. GÄ ut ur ditt sÀtt att söka likasinnade entreprenörer sÄ blir du förvÄnad över hur mycket du kan vinna.