3 Startups om vÀrdet av att starta i ett coworking-utrymme

3 Startups om vÀrdet av att starta i ett coworking-utrymme

Med fjÀrrarbetets revolution i full gÄng diskuterar företag runt om i vÀrlden vÀrdet av att starta sin verksamhet i ett samarbetsutrymme. Med mycket lÀgre kostnader, en uppsjö av nÀtverksmöjligheter och tillrÀckligt med gratis kaffe för att fÄ ditt huvud att snurra, blir det belÀget i ett samarbetsutrymme som en bra idé för företag som vill anamma den hÀr nya arbetet hemifrÄn-trenden.

Som medlemmar i WeWork Kinzie ville Tech.Co lÀra sig mer om nystartade företag som kallar Chicago-kontoret. Vi pratade med tre nystartade företag om vad de hÄller pÄ med, vad de planerar för framtiden och hur instÀllningen i ett samarbetsrum har hjÀlpt dem att nÄ sina mÄl.

Codeverse Àr en vertikalt integrerad teknikplattform och kodskola för barn i Äldern 6-12 Är. Dess första studioplats, ett aldrig tidigare skÄdat tekniskt aktiverat, hackbart klassrum, öppnas i Lincoln Park sommaren 2017. Medan mÄnga ser pÄ samarbetsplatser som en plats att nÀtverka med potentiella partners tog Codeverse denna praxis till en helt ny nivÄ genom att trÀffa fler partners Àn du kan rÀkna.

“Arkitekten för vĂ„r toppmoderna kodningsstudio, en designer som tillverkar skrĂ€ddarsydda iPad-fodral till oss och ett annat företag som utformar fantastiska organiska formade tak i filt mötte oss alla genom WeWork Kinzie,” sa Katy Lynch, grundare av Codeverse. “Jag vet inte var vi skulle vara utan dessa fantastiska partners!”

Codeverses uppdrag Ă€r att ”lĂ€ra en miljard barn att koda”, och de planerar att expandera företaget pĂ„ global nivĂ„. Det Ă€r absolut nödvĂ€ndigt att barn idag fĂ„r rĂ€tt verktyg och resurser för att kunna lyckas i sin stĂ€ndigt förĂ€nderliga, tekniskt avancerade vĂ€rld, och Codeverse vill ligga i framkant för detta uppnĂ„bara mĂ„l.

OneTable Àr en ideell organisation som hjÀlper Ärtusenden efter college att ansluta och Äteransluta till en Shabbat-praxis. I denna snabba vÀrld gör deras online-plattform det enkelt för mÀnniskor i 20- och 30-talet att avsiktligt sakta ner och reflektera. VÀrdar över hela landet bokar unika middagar, sÄ att gÀsterna kan hitta rÀtt fredagskvÀll. De tror att det inte finns nÄgot bÀttre Àn en fantastisk middag med mÀnniskor du Àlskar, vilket Àr ganska svÄrt att argumentera med.

Medan OneTable förstÄr vÀrdet av nÀtverksmöjligheter visade sig det kanske vara den mest anvÀndbara aspekten av deras verksamhet att ha ett samarbetsutrymme för att vara vÀrd för sina evenemang.

“OneTable Ă€r en nationell organisation med nav i Chicago, Atlanta, Boston, Denver, NY, San Francisco Bay Area och Washington, DC. Vi har 5 olika WeWork-kontor och vi Ă€lskar var och en av dem, sĂ€ger Al Rosenberg, kommunikationsdirektör pĂ„ OneTable. “Vi har inte bara gjort bra förbindelser (och vĂ€nner) genom nĂ€tverksevenemang, vi har ocksĂ„ varit vĂ€rd för nĂ„gra av vĂ„ra större middagar i WeWork-utrymmen!”

Som Rosenberg uttryckte det experimenterar OneTable stÀndigt med vad som fungerar bÀst för deras gÀster och vÀrdar, sÄ nÀr de fortsÀtter att vÀxa och hjÀlpa till att skapa samhÀllen anpassar de sig för att passa bÀst för sina anvÀndares behov. Det innebÀr nya spÀnnande partnerskap, fler matlagning / gÀstfrihetskurser erbjuds och stÀndigt ökat stöd för sina anvÀndare.

Chicago Super Sitters

Chicago Super Sitters Àr en barnpassningstjÀnst baserad pÄ att matcha sittare till familjer baserat pÄ mer Àn bara tillgÀnglighet. Alla deras sittare intervjuas, referenskontrolleras, kontrolleras fullstÀndigt och matchas noggrant till familjerna i nöd. De tillgodoser de förÀldrar som Àr nya i sittarspelet och behöver nÄgon att hÄlla i handen genom processen. De hjÀlper ocksÄ familjer som behöver sittare i nÀstan alla situationer, som avbokningar i sista minuten, besök utanför stan och behöver sitta pÄ ett hotell, barnflickan Àr sjuk och barnet behöver stanna hemma eller regelbundna datumnÀtter. Enkelt uttryckt, de Àr hÀr för att rÀdda dagen.

Trots att de gÄtt vidare frÄn samarbete pÄ WeWork vÀrdesÀtter Chicago Super Sitters allvar sin tid dÀr och noterar att nÀtverksmöjligheterna Àr svÄra att konkurrera med.

“WeWork gjorde det möjligt för oss att stĂ€ndigt nĂ€tverka, ansluta till andra som har samma kĂ€mpar och segrar, och ocksĂ„ ha en social atmosfĂ€r och energi till en mycket liten personal”, sĂ€ger Tori Ulrich, grundaren av Chicago Super Sitters.

För nÀrvarande organiserar Chicago Super Sitters för att söka finansiering för stora tekniska sprÄng. De hoppas kunna bygga ett system som gör det möjligt för dem att automatisera vad de kan utan att förlora sin personliga signaturanslutning till kunderna.

LÀs mer om vÀrdet av samarbetsutrymmen hÀr pÄ Tech.Co

Den hÀr artikeln Àr en del av en WeWork-innehÄllsserie. WeWork tillhandahÄller delad arbetsyta, community och tjÀnster för entreprenörer, frilansare, nystartade företag och smÄföretag.