34 mÀtvÀrden som startande grundare behöver spÄra [Infographic]

34 mÀtvÀrden som startande grundare behöver spÄra [Infographic]

FramgÄng som start mÀts pÄ mÄnga olika sÀtt. Vissa mÀnniskor tycker att en hög vÀrdering Àr nyckeln till att vÀnda huvudet i nÀringslivet, medan andra tror att dragkraft Àr det enda riktiga sÀttet att skapa vÄgor som ett nytt företag. Men om du inte hÄller reda pÄ de mindre sakerna kommer du inte att lyckas oavsett hur bra din idé Àr.

Tack vare en infografik frÄn Funders and Founders kan du hÄlla reda pÄ alla de mindre sakerna du behöver för att lyckas. Deras infografiska detaljer 34 specifika mÀtvÀrden som startande grundare kan anvÀnda för att informera om affÀrsbeslut, potentiella partnerskap och marknadsföringsstrategier i framtiden.

Medan de flesta företagare Àr överens om att intÀktsgraden spelar en stor roll för att utvÀrdera ditt företag, gÄr den hÀr listan lite djupare för att fÄ en fullstÀndig bild av vad du gör rÀtt och, Ànnu viktigare, vad du gör fel. FrÄn tillvÀxt och aktiva anvÀndare till organisk trafik och viralitet, du behöver den hÀr informationen för att hÄlla dig Àrlig nÀr du bestÀmmer dig för ditt företags riktning.

Det Àr viktigt att komma ihÄg att det inte Àr det enda steget i processen att hÄlla reda pÄ dessa mÀtvÀrden. Om du ska mÀta dessa delar av ditt företag mÄste du agera pÄ dem efterÄt. Eftersom siffror utan handling Àr ganska vÀrdelösa.

“MĂ€tvĂ€rden Ă€r för att göra, inte för att stirra”, sĂ€ger Stijn Debrouwere, en datavetare och statistiker som har arbetat för The Guardian, Fusion och mĂ„nga andra. ”MĂ€t aldrig bara för att du kan. MĂ€t att lĂ€ra dig. MĂ€t att fixa. ”

Om du tror att du behöver en mer djupgÄende titt pÄ vad du startar, kan du titta pÄ mÀtvÀrdena nedan och börja ta ditt företags banor pÄ allvar.