4 apparentreprenörer kan inte leva utan

4 apparentreprenörer kan inte leva utan

Bygg- och entreprenörsbranschen Àr inte den första som kommer att tÀnka pÄ nÀr vi tÀnker pÄ teknisk innovation. Förutom nya material verkar det som om den hÀr branschen Àr nÄgot immun mot de nyheter som finns pÄ andra omrÄden. Enligt Don Paz, VD för Contractor Strategies, Àr förklaringen enkel:

”De flesta entreprenörer ser inte behovet av att implementera ny teknik, eftersom de inte Ă€r vana vid det och Ă€r oftast omedvetna om alla fördelar. Men om de Ă€r ordentligt utbildade om hur teknik kan göra deras arbete enklare och mer effektivt, Ă€r jag sĂ€ker pĂ„ att den hĂ€r branschen kommer att utvecklas kraftigt. ”

Som Paz sĂ€ger kan teknik sĂ€kert ha en positiv inverkan i byggvĂ€rlden. Appar Ă€r ett bra exempel – de kan till exempel avsevĂ€rt minska tiden entreprenörer spenderar pĂ„ administrativt arbete. Precis som för andra omrĂ„den finns det flera appar som kan hjĂ€lpa entreprenörer med flera aspekter av sitt jobb. HĂ€r Ă€r fyra av dem.

PlanGrid

Att fÄ alla pÄ samma sida kan vara svÄrt, sÀrskilt nÀr det gÀller ritningar och deras stÀndiga uppdateringar. Med PlanGrid det Àr enkelt att hÄlla alla i slingan, eftersom ritningarna stÀndigt synkroniseras med en molnserver och delas med alla medlemmar nÀr det finns en uppdatering.

Versioning Àr ocksÄ en befintlig funktion som gör det möjligt för entreprenörer att gÄ tillbaka till en gammal ritning om nÄgot gÄr fel med de nya.

FingerCAD

3D-designappar kan vara lite övervÀldigande och svÄra att anvÀnda, men sÄ Àr inte fallet med FingerCAD. Detta Àr en enkel och lÀttanvÀnd app som gör det möjligt för anvÀndare att smidigt rita med fingrarna och fÄ berÀkningshjÀlp. CAD-design som görs med den hÀr appen kan sparas i olika format och sedan skickas via e-post eller helt enkelt skrivas ut.

Prosper Daily

Tidigare kÀnd som BillGuard, Prosper Daily Àr en viktig app för affÀrs- och personligt bruk. Som ett ekonomispÄrningsverktyg tillhandahÄller det kostnadsspÄrnings- och rapporteringsfunktioner som visar personliga eller affÀrsutgifter pÄ ett sÀtt som aldrig har sett tidigare. Att hÄlla reda pÄ kreditpoÀng Àr en annan praktisk funktion, och den hÀr appen lÀr dig ocksÄ bÀttre sÀtt att spara pengar och var man kan minska slösaktiga utgifter.

JobFLEX

Kunderna vill att entreprenörer ska vara snabba, sÄ det Àr ett mÄste att ge uppskattningar med snabbhet och effektivitet, och det bÀsta sÀttet att göra det Àr att anvÀnda en app. Med JobFLEX Àven en icke tekniskt kunnig person kan leverera uppskattningar pÄ plats utan att behöva en internetanslutning. Den hÀr appen tillÄter entreprenörer att skapa och redigera anpassningsbara formulÀr och sedan bara dra och slÀppa radkostnader, material och foton. Efter slutförandet Àr det möjligt att förhandsgranska, mejla eller skriva ut uppskattningen med ett enda tryck.