4 enkla sÀtt att utöka ditt nÀtverk i Är

4 enkla sÀtt att utöka ditt nÀtverk i Är

Att ha ett expansivt nÀtverk Àr nyckeln till startframgÄng. Oavsett om du letar efter mentorer, finansiering eller bara nÄgra goda gammaldags rÄd, kan det vara skillnaden att ha rÀtt personer i ditt hörn (eller din kontaktsida). Dessutom kommer pressning av sista minuten-nÀtverkshÀndelser inte att vara produktivt pÄ lÄng sikt ÀndÄ.

Vi frÄgade fyra företagare vad en sak de gör för att utöka sitt nÀtverk. Ta en titt pÄ vad de hade att sÀga nedan och gör dig redo att hantera vissa visitkort:

Planera ditt Ă„r

Ta ut din telefonkalender och öppna Google pÄ din bÀrbara dator. Börja söka i lokala samhÀllsorganisationer och nÀtverksevenemang och blockera sedan minst ett nÀtverksevenemang som du kan delta i varje mÄnad under Äret. Om du lÀgger den i din kalender Àr det mer sannolikt att du gÄr till fler nÀtverkshÀndelser kontra om du fördröjer och du ser en pÄminnelse pÄ Facebook dagen innan.

– Steve Newlon frĂ„n SYN3RGY Creative

Sikta pÄ 100 konversationer

En mentor till mig sa en gÄng att för att verkligen förstÄ nÄgot mÄste du ha minst 100 konversationer med andra mÀnniskor om det. Jag accepterade denna utmaning och har pratat med kvinnor om skÀrningspunkten mellan moderskap och arbete. Det som började som 100 konversationer har sedan dess exploderat mitt nÀtverk. Intressanta mÀnniskor kÀnner till andra intressanta mÀnniskor, och de gör gÀrna introduktioner.

– Jules Taggart frĂ„n Jules Taggart Marketing

Pound The Pavement

GĂ„ ut frĂ„n kontoret och delta i nĂ„gra evenemang – allt du kĂ€nner Ă€r till och med marginellt relaterat till din bransch eller intressant för dig (kongresser, mĂ€ssor, konferenser, insamlingar, konserter och sĂ„ vidare). En sammankomst behöver inte mĂ€rkas som ett nĂ€tverksevenemang för att du trots allt ska kunna hitta nya partnerskap.

– Steven Buchwald frĂ„n Buchwald & Associates

Var proaktiv pÄ sociala nÀtverk

Vi har funnit att dialog pÄ sociala medier har varit ett utmÀrkt första steg för att bygga vÀrdefulla relationer med strategiska partners. Vi tar oss tid att smÀlta vilka varumÀrken i vÄrt utrymme som kommunicerar och kultiverar sedan kreativa svar som Àr varmare Àn e-post. BÄda sidor uppskattar att nÄgon satsar pÄ att utveckla en anslutning snarare Àn att tÀcka ett meddelande.

Justin Moodley frÄn LASANAN

FounderSociety Àr en enda inbjudan organisation som bestÄr av ambitiösa startande grundare och företagare.