4 frÄgor att stÀlla dig varje dag för att undvika stress

4 frÄgor att stÀlla dig varje dag för att undvika stress

Som företagare Àr stress en del av din dagliga rutin. Med en till synes oÀndlig ström av uppgifter att utföra och tidsfrister för att möta, Àr det ett undrar hur entreprenörer kan somna varje natt. Det Àr viktigt att gÄ tillbaka och utvÀrdera ditt fokus och produktivitet dagligen, sÀrskilt med stress som lurar runt varje hörn.

Vi frÄgade fyra företagare vilken frÄga varje upptagen företagare borde stÀlla sig sjÀlv dagligen för att vara centrerad. Kolla vad de hade att sÀga och fÄ din stress i kontroll:

Vad Àr tre saker som mÄste uppnÄs idag?
Jag tror att mÄnga företagare blir distraherade av dussintals uppgifter pÄ sin tallrik, oÀndliga e-postmeddelanden att svara pÄ, mÀnniskor som rapporterar till dem för feedback osv. Men jag tycker att det Àr bra att göra en lista över de tre bÀsta sakerna som mÄste fÄ uppnÄs under en viss dag för att fÄ största möjliga inverkan pÄ framÄt. Om du fÄr mer Àn de tre stora sakerna gjort, bra! Men börja i det lilla.

– Steve Newlon frĂ„n SYN3RGY Creative

Tar jag hand om mig sjÀlv?
Stanna och tĂ€nk verkligen pĂ„ hur du mĂ„r. TĂ€nk pĂ„ ditt fysiska, mentala och emotionella tillstĂ„nd. Har du ont i ryggen? KĂ€nner du dig kĂ€nslomĂ€ssigt tömd? Verkar ditt sinne som att det fungerar genom en dimma? Att ta en stund att övervĂ€ga vad du kĂ€nner – och varför du kĂ€nner det – Ă€r extremt viktigt. Jag har sett för mĂ„nga entreprenörer arbeta sjĂ€lva till benet och utbrĂ€nnas som ett resultat.

– Steven Buchwald frĂ„n Buchwald & Associates

Vad Àr den första dominoen?
Jag tog den hÀr idén frÄn Tim Ferriss, som jag Àr sÀker pÄ att jag kanske har tagit den frÄn nÄgon annan, men om du ser pÄ affÀrer och livet som en serie stÄende dominoer, finns det nÀstan alltid en sak som fÄr de kommande 30 att falla över . Om du kan rÀkna ut varje dag vad den första dominoen Àr och bara fokusera pÄ det, kommer du att hitta de nÀrmaste 30 sakerna som hÀnder nÀstan utan anstrÀngning.

– Copley Broer frĂ„n RadPad

Granskar jag sjÀlv?
PÄ vÄr podcast, The Creative Hustler, intervjuar vi globala företagare och kreativa företag om att hÄlla sig balanserade och fortsÀtta att lyckas. Att personligen granska dig sjÀlv varje morgon och natt med Äligganden som Ängras och vad du gjorde rÀtt och fel kan göra det möjligt för dig att nÀrma dig hinder med en tydligare och mer empatisk synvinkel. Det Àr en daglig meditation jag gör.

– Steven Picanza frĂ„n Latin och kod

FounderSociety Àr en enda inbjudan organisation som bestÄr av ambitiösa startande grundare och företagare.