4 kommunikationssystem varje företag bör anpassa sig för att spara pengar

4 kommunikationssystem varje företag bör anpassa sig för att spara pengar

I dagens affÀrsvÀrld Àr det viktigare Àn nÄgonsin att hitta ett sÀtt att spara pengar, sÀrskilt nÀr det gÀller dina kommunikationssystem. Det finns ingen anledning att betala för mycket för tekniken som gör att du kan ansluta till dina kunder, kunder och teammedlemmar, och det finns en mÀngd bra lösningar som kan hjÀlpa dig att sÀnka kostnaderna. Ta reda pÄ vilka system du ska anvÀnda för att fÄ ut mesta möjliga av din affÀrskommunikationsbudget.

VoIP-telefonsystem

Voice over Internet Protocol, eller VoIP-leverantörer, erbjuder ett utmÀrkt alternativ till ett fast telefonsystem. VoIP kommer att överföra telefonsamtal via digital anslutning, vilket kombinerar stilen med ett traditionellt telefonsamtal med tillgÀngligheten och hastigheten pÄ Internet. Om du har höghastighetsinternet kan en VoIP-leverantör skicka dig en liten router som ansluter ditt kabelmodem till din telefonlinje. Du kommer fortfarande att anvÀnda dina vanliga telefoner för att ringa som vanligt, men VoIP-avgifterna som du debiteras kommer att vara betydligt lÀgre Àn de priser som erbjuds av ett konventionellt telefonföretag.

Om du vÀljer VoIP-telefonsystem finns det nÄgra andra fördelar som du kommer att njuta av förutom lÀgre mÄnadsrÀkningar:

bekvĂ€mlighet. Tidigare bara ett system som kunde anvĂ€ndas hemma, VoIP erbjuder nu enheter som Ă€r sĂ„ smĂ„ att du kan resa med dem. Även om du Ă€r utomlands kan du anvĂ€nda din telefonlinje i USA för att ringa samtal.

Specialfunktioner. De flesta leverantörer kommer att lÀgga till funktioner till sin tjÀnst, inklusive samtal vÀntar, nummerpresentation och röstbrevlÄda, bland andra.

Internationellt samtal. Till skillnad frÄn en mobiltelefonplan kommer VoIP-leverantörer att tillÄta internationella samtal till ett lÄgt pris. De flesta amerikanska leverantörer erbjuder gratis samtal till Mexiko och Kanada.

PBX-telefonsystem

PBX-telefonsystem Àr ett utmÀrkt verktyg för affÀrskommunikation. Detta system Àr ett privat telefonnÀt som kommer att anvÀndas inom ett företag, och anvÀndare delar en rad externa linjer för att ringa externa telefonsamtal. En PBX kommer att ansluta interna affÀrstelefoner, och en av de senaste utvecklingen inom denna teknik Àr VoIP PBX, som kan anvÀnda Internet för att sÀnda samtal. Det finns mÄnga anledningar till att du bör övervÀga att investera i ett av dessa telefonsystem, inklusive lÀgre driftskostnader och det faktum att systemen Àr lÀttare att installera och konfigurera Àn traditionella telefonsystem.

Videokonferenser

Oavsett företagets storlek kan det vara dyrt att fĂ„ alla dina teammedlemmar tillsammans för ett trĂ€ningspass eller ett möte. Detta gĂ€ller sĂ€rskilt om du har anstĂ€llda som arbetar pĂ„ distans eller om du har flera kontor eller platser. I stĂ€llet för att försöka ordna ett sĂ€tt för alla att mötas, anvĂ€nder mĂ„nga företag videokonferenser för att vara vĂ€rd för möten och genomföra utbildningar. ÄndĂ„ kan du alltid vĂ€lja olika innovativa sĂ€tt att förbĂ€ttra din videokonferensupplevelse.

Det finns mÄnga fördelar med att investera i videokonferensprogram för att spara dina affÀrspengar:

FörbÀttrad affÀrskommunikation. Du kommer att kunna kommunicera bÀttre med din personal och fÄ medarbetares feedback om viktiga frÄgor rörande ditt företag.

Ökad produktivitet. Brist pĂ„ kommunikation ansikte mot ansikte kan ibland orsaka missförstĂ„nd inom ett team. NĂ€r du implementerar videokonferenser Ă€r det mer troligt att din personal hĂ„ller fokus pĂ„ det som diskuteras. Detta kan leda till ökad produktivitet och projekt som slutförs snabbare Ă€n nĂ„gonsin.

Minskade resekostnader. Möjligheten för dig att vara pÄ flera platser samtidigt utan att behöva lÀmna kontoret Àr ett utmÀrkt sÀtt att sÀnka kostnaderna.

Mobila system

NÀr mobiltelefoner kom till den vanliga razziaen var de enorma, tunga och praktiska endast som ett komplement till en traditionell telefon. Men under de senaste femton Ären har tekniska framsteg gjort det lÀttare att minska telefonlinjeplanerna till det vÀsentliga, och mÄnga har helt enkelt övergett traditionella telefoner helt och hÄllet. Medan du kan lita pÄ att mobil teknik Àr en kostnadseffektiv lösning, kan den hÀr planen ha nÄgra nackdelar för företag och privatpersoner.

De viktigaste fördelarna med mobila system Àr:

Enhetligt kontaktnummer. Ett enda enhetligt nummer vÀljs för att ge ut till vÀnner och affÀrskontakter.

Enkel tillgÀnglighet. Dessa enheter behöver inte internetanslutningar för att ansluta.
Flexibilitet. Dessa system kan lÀtt bÀras i kontrast till traditionella telefonsystem.

Om du Àr trött pÄ dina affÀrskommunikationskostnader Àr det viktigt att veta att det finns lösningar dÀr ute som kan hÄlla pengar i fickan. Dra nytta av tekniska framsteg för att sÀnka dina kommunikationskostnader och förbÀttra produktiviteten i dina system.