4 parappar perfekt för Ärets alla hjÀrtans dag

4 parappar perfekt för Ärets alla hjÀrtans dag

Vad Ă€r rött, vitt, rosa och lyser romantik överallt? Alla hjĂ€rtans dag, naturligtvis! ”KĂ€rleksferien”, som mĂ„nga tillskriver konsumentism, nĂ€rmar sig för de flesta lĂ€nder runt om i vĂ€rlden, sĂ„ om sĂ„ Ă€r fallet i ditt land, bör du skynda dig att förbereda nĂ„got speciellt för din betydande andra.

Och Ă€ven om tekniken inte kan lösa alla vĂ„ra problem, kan den sĂ€kert ge en hand. Tillkomsten av smartphones resulterade i att ett stort antal appar skapades, sĂ„ det finns uppenbarligen nĂ„gra av dem relaterade till Alla hjĂ€rtans dag – lĂ„t oss trĂ€ffa fem av dem.

Öppet bord

Restauranger Àr ett populÀrt stÀlle att Äka pÄ alla hjÀrtans dag med en Àlskad. Med Open Table, en gratis mobilapp som Àr tillgÀnglig för iOS och Android, kan det vara mycket lÀttare, eftersom det gör det möjligt för anvÀndare att navigera runt tillgÀngliga restauranger och göra sina bokningar frÄn din smarttelefonsvara.

Shryne

valentines-shryne

Shryne Ă€r en app utvecklad för iOS som berĂ€ttar om dina sociala cirklar, som din flickvĂ€n, familj och vĂ€nner, genom att komma Ă„t och analysera e-post, foton, videor, Instagram-inlĂ€gg, textmeddelanden, Facebook-meddelanden och mycket mer. Shryne skapar en ström för varje relation och ger insikter med analyser av interaktioner, med objekt som “vem startade interaktioner”, “vem var mest lyhörd”, meddelandets och fotovolym samt kontaktkontinuitet.

Med Shryne kan du fÄ lite inblick i kommunikationen med din betydande andra, potentiellt öppna mark för nÄgra förbÀttringar inom det omrÄdet och dÀrmed en bÀttre Alla hjÀrtans dag.

Dubbel spelare för musik med hörlurar

valentines-doublemusicheadphones

Valentine’s Ă€r den perfekta dagen för all kĂ€rlek att komma ut, men Ă€ven i dag Ă€r mĂ€nniskor inte överens om allt – inklusive musiksmak. Om du planerar att lyssna pĂ„ musik precis bredvid din Ă€lskade och vet att du inte gillar vad den andra lyssnar pĂ„, vill göra det Ă€ndĂ„, finns det en app som kan hjĂ€lpa: med Double Player for Music med hörlurar kan du spela tvĂ„ spellistor samtidigt med separata öronsnĂ€ckor (det finns ocksĂ„ ett Android-alternativ). Med den hĂ€r appen vinner det som gĂ„r förlorat i ljudkvalitet i kram och kĂ€rlek.

Par

valentines-par

Alla som Àr eller har varit i ett förhÄllande vet hur lÀtt det Àr att bli lurad med det och ibland gÄ lite överbord med kÀnsla pÄ offentliga grunder som Facebook. Detta Àr nÄgot som ganska ofta Àr obehagligt för alla andra, sÄ den bÀttre lösningen Àr att reservera dessa demonstrationer av tillgivenhet nÄgon annanstans.

Par kan enkelt lösa problemet, eftersom det Àr ett gratis verktyg som gör det möjligt för par att dela meddelanden, foton, kalendrar, uppgiftslistor och mÄnga andra saker privat. Den Àr tillgÀnglig för iOS och Android.