4 saker MillennialanstÀllda vill ha det som inte Àr bönsÀckstolar

4 saker MillennialanstÀllda vill ha det som inte Àr bönsÀckstolar

Millennials förstÄr det. De Àr nykomlingarna pÄ arbetsplatsen. De har framstÀllts i media som flyktiga, bortskÀmda barn vars huvudsakliga karriÀrmotiv drivs av avlÀgsna arbetsmöjligheter och mord pÄ vÀletablerade men ÀndÄ misslyckade branscher. Men som det visar sig, vÀrdesÀtter de mer Àn kontorssnacks, bönsÀckstolar och bordtennisbord nÀr det gÀller arbetsplatsen.

MissförstÄ mig inte; fördelarna som erbjuds vid mÄnga nystartade företag Àr en bra bonus. Men det Àr allt de Àr: en bonus. Oavsett om de Àr en del av ett grundande team eller börjar pÄ nybörjarpositioner förvÀntar sig tusenÄriga mer av sina potentiella arbetsgivare.

Att prioritera bonusförmÄner framför verklig affÀrserfarenhet hjÀlper inte nÄgra företag att ansluta sig till Ärtusenden som gÄr in pÄ arbetsytan. Millennials Àr för nÀrvarande den största generationen i den amerikanska arbetskraften, enligt Bureau of Labor Statistics. HÀr Àr vad de faktiskt letar efter.

Bli utmanad

Millennials Àr tekniskt kunniga och har inte problem med att lösa smÄ problem via Google eller specifika appar. De letar efter unika utmaningar pÄ arbetsplatsen för att utveckla och testa sitt kritiska tÀnkande. Det Àr inte svÄrt att följa en bruksanvisning för en viss process. Men vad sÀgs om att upptÀcka nya processer som sparar tid? De Àr stolta över att vara antitraditionella och bygga nya avdelningar och intÀktskanaler. Det Àr bÀst för arbetsgivare att dra nytta av detta samtidigt som de hjÀlper sina anstÀllda att vÀxa.

Bygg relationer

Vi har alla hört talesĂ€ttet, “Det Ă€r inte vad du vet, det Ă€r vem du kĂ€nner.” Millennials vet att timing Ă€r viktigt och försöker ofta trĂ€ffa rĂ€tt personer i varje avdelning. Avsikten med att skapa nya kontakter Ă€r inte att hoppa fartyget; att ha en hĂ€lsosam Rolodex Ă€r fördelaktig för anstĂ€llda och deras arbetsgivare.

NÀr det Àr möjligt vill Ärtusenden sitta pÄ möten och resa med grundarna. NÀr rÀtt tillfÀlle ger sig, bjud in dina anstÀllda till evenemang. Varje nÀrvarande teammedlem möjliggör chansen att göra en ny introduktion som kan bli ett potentiellt partnerskap. Relationerna som byggs under vÀgen Àr ovÀrderliga.

Balans i arbetslivet

Även om det Ă€r trevligt att ha soffor och bönsĂ€ckar, Ă€r vĂ„rt kontor inte vĂ„rt hem. De flesta Ă„rtusenden tycker inte om att vara begrĂ€nsade till ett schema mellan 9 och 5. De Ă€r mĂ„linriktade: De mĂ€ter deras prestanda pĂ„ den slutliga produktionen, inte hur mĂ„nga timmar de slog i processen.

Det Àr helt enkelt inte möjligt för de flesta kontorsanstÀllda att arbeta i nio timmar i rad. MÀnniskor blir distraherade, tiden slösas bort, potentialen uppnÄs inte. Om du lÀser detta pÄ ditt kontor just nu har du bevisat min poÀng. Arbetsgivare som tillÄter flexibla scheman och tillrÀckliga semesterdagar, liksom prioriterar prestanda framför nÀrvaro, kommer sannolikt att ha det lyckligaste (och mest produktiva) teamet. Det har varit en vinn-vinn-situation hos vÄrt företag.

Respekt

Denna sista tenderar att vara ett svĂ„rt Ă€mne. Det Ă€r inte alltid lĂ€tt för ledande medarbetare eller chefer pĂ„ C-nivĂ„ att omedelbart visa Ă„rtusenden respekt pĂ„ arbetsplatsen. Överraskande nog handlar det inte bara om millennier pĂ„ nybörjarnivĂ„. Även regissörer och medarbetare i grundandet kan utsĂ€ttas för de negativa effekterna av ageism. Jag personligen anser att man mĂ„ste uppnĂ„ respekt pĂ„ lĂ„ng sikt. Men det betyder inte att alla inte bör vara pĂ„ en jĂ€mn spelplan frĂ„n början.

Millennials Àr vanligtvis kÀnslomÀssigt intelligenta och tar upp subtila ledtrÄdar: Om de inte kÀnner att de tas pÄ allvar kommer de troligen att kÀnna sig mindre motiverade att utmÀrka sig i sin roll. Be dem om deras Äsikter om beslut pÄ hög nivÄ och lyssna faktiskt pÄ vad de sÀger. HÄll dem uppdaterade om nya uppdateringar och partnerskap nÀr de hÀnder. Det hÀr Àr enkla förÀndringar som kan göra en verklig skillnad.

LÀs mer om starttips och tricks pÄ TechCo