4 sÀtt att spara pengar med allt-i-ett-verktyg för startups

4 sÀtt att spara pengar med allt-i-ett-verktyg för startups

Att tappa kontanter Àr en av de frÀmsta anledningarna till att nystartade företag misslyckas. Det Àr dÀrför formeln till framgÄng inte alltid handlar om vinst. För att göra ditt företag redo pÄ lÄng sikt mÄste du ocksÄ implementera strategier som minimerar driftskostnaderna.

Numera blir entreprenörer kreativa med hur de sparar pengar pÄ satsningar, som att bli gröna, tillÄta fjÀrrarbete och sÀlja via sociala medier. För onlineföretag handlar det om att anvÀnda de mest kostnadseffektiva och flexibla plattformarna som hjÀlper dig att göra mer med dina pengar. Nedan följer fyra enkla strategier som du bör övervÀga:

Effektivisera Lead Generation med GetResponse

Att generera leads Àr en av de tuffaste utmaningarna för online-startups. För detta mÄste företag vara uppmÀrksamma pÄ flera viktiga komponenter som mÄlsidor, optimering av leadkanaler och vÄrdstrategier.

GetResponse Àr ett av fÄ verktyg för e-postmarknadsföring som har förvandlats till en komplett plattform för leadgenerering. Det kan hjÀlpa dig att skapa mÄlsidor, hantera dina e-postlistor, designa nyhetsbrev, automatisera marknadsföringsinnehÄll och mycket mer. Du kan ocksÄ dra nytta av analyspanelen för att spÄra och optimera deras strategi över tid.

Trots dess funktioner och anvĂ€ndarvĂ€nlighet kan du anvĂ€nda GetResponse pĂ„ ett billigare sĂ€tt Ă€n att anvĂ€nda separata verktyg för e-postmarknadsföring, mĂ„lsidesdesign och analys. Det vill sĂ€ga tills du överstiger tusen prenumeranter eller vill krydda din leadgenerering med webinarier – dĂ„ mĂ„ste du uppgradera till proplanen.

Hantera ditt fjÀrrlag med Slack

Massor av nystartade företag vÀljer att verka pÄ distans för att minska allmÀnna kostnader. Att sÀkerstÀlla produktiviteten i ditt team medan du arbetar pÄ distans Àr dock en stor utmaning. För att föra ditt team nÀrmare varandra och delegera uppgifter mer effektivt kan du anvÀnda en online kommunikationsplattform som Slak.

Slacks frÀmsta försÀljningsargument Àr att det ger en onlinestart med en enda virtuell arbetsyta. Du kan spÄra konversationer, kontrollera framstegen för pÄgÄende uppgifter, dela filer, skicka privata meddelanden och ha livevideokonversationer. Verktyget levereras ocksÄ med en mobilapp sÄ att du kan hÄlla dig före konversationer oavsett vart du gÄr.

Slutligen kan Slack-basfunktionerna anvĂ€ndas gratis utan utgĂ„ngar – perfekt om du vill ha en riskfri strategi för att uppgradera din online-verksamhet frĂ„n e-post och telefonsamtal.

Bygg en online-nÀrvaro med iPage

Att bygga, vara vĂ€rd och underhĂ„lla en webbplats kostar pengar. En professionell webbdesigner kan till exempel kosta dig tusentals dollar om du vĂ€ljer att bygga en anpassad webbplats frĂ„n grunden. Med iPagekan du göra allt som Ă€r förknippat med din online-nĂ€rvaro – frĂ„n domĂ€nregistrering hela vĂ€gen till webbdesign.

Eftersom webbdesignaspekten pÄ iPage beror pÄ WordPress-infrastrukturen kan du enkelt installera teman, skapa sidor och hantera andra uppgifter som Àr involverade i att driva en webbplats. Plattformen Àr ocksÄ tillrÀckligt kraftfull för att hjÀlpa dig att bygga en onlinebutik komplett med integrationer med PayPal och kundvagn.

Hantera den ekonomiska sidan av saker med Freshbooks

Oavsett om du behöver spĂ„ra företagskostnader, skicka fakturor till kunder eller göra din bokföring kan du alltid rĂ€kna med Freshbooks att göra saker till en lek. Det Ă€r en molnredovisningsprogramvara utrustad med inbyggda funktioner för projekthantering – frĂ„n tidsspĂ„rning till fildelning. Oavsett plattformens djup erbjuder det ett förenklat grĂ€nssnitt som alla kan lĂ€ra sig pĂ„ nĂ„gra minuter.

En annan anledning att anvÀnda Freshbooks Àr att den integreras med molnaffÀrsplattformar som Shopify, Stripe och G Suite. Detta lÄter dig konsolidera alla aspekter av att driva din onlineverksamhet pÄ en enda plats.

LÀs mer om starttips hÀr pÄ Tech.Co