4 Tidig start misstag varje företagare att undvika

Det Àr en del av den amerikanska drömmen: att starta ett företag och vÀgleda det till en fantastisk nivÄ av framgÄng. Och medan mÄnga företagare fokuserar pÄ de förvÀntade och vÀrdefulla fördelarna med att starta ett nytt företag, Àr det inte sÄ mÄnga som Àr medvetna om nÄgra potentiella fallgropar att undvika pÄ vÀgen. Att bli medveten om vilka misstag du ska undvika kan öka chanserna för att ditt nya företag ska lyckas. Jag frÄgade fyra affÀrsexperter vilka misstag nya företagare borde undvika.

Fel nr 1: Att vÀlja en partner med inget annat att erbjuda

Att skapa en start med en partner har ett antal viktiga fördelar enligt Smallbusiness.chron.com. Det Àr viktigt att din partner tar med dig nÄgot annat till start frÄn din kompetensuppsÀttning.

“Det största startfelet jag nĂ„gonsin gjorde var att samarbeta med en person som erbjöd samma fĂ€rdigheter som jag tog med till bordet”, sĂ€ger John King, COO pĂ„ PlacementSEO.com. ”Den hĂ€r frĂ„gan belastade verkligen vĂ„r förmĂ„ga att vara produktiv som ett team, vilket fick oss att förlora mer Ă€n fyra miljoner dollar under en treĂ„rsperiod. Mitt rĂ„d Ă€r detta: NĂ€r du bygger nya affĂ€rspartnerrelationer, se till att varje partner tar till bordet sitt eget unika erbjudande, sĂ„ att du kan kombinera alla fĂ€rdigheter till en handlingsplan som ökar företagets intĂ€kter och tillvĂ€xt.

Fel # 2: Saknar en marknadsföringsstrategi

VÀrlden förÀndras stÀndigt, och det Àr Ànnu mer sant nÀr det gÀller marknadsföringsverktyg och strategier. Det Àr viktigt att inte bara ha rÀtt marknadsföringsstrategi utan ocksÄ veta hur man levererar den effektivt i den moderna teknikbaserade vÀrlden.

”Marknadsföring handlar alltid om att leverera ett effektfullt meddelande, och det krĂ€vs flera beröringspunkter. Att inte ha en strategi för att genomföra den ordentligt kan orsaka frustration och misslyckande pĂ„ vĂ€gen, sĂ€ger Steven Kang, grundare av Relevancystacking.com. ”Jag började marknadsföra online redan 1998 och har bevittnat utvecklingen av online marknadsföringslandskapet för bĂ„de smĂ„ och stora företag. De som gör det till nĂ€sta nivĂ„ Ă€r marknadsförare som snabbt kan anpassa sig till de förĂ€ndrade kraven pĂ„ marknaden via en snabb feedbackslinga. ”

Misstag # 3: Att vara rÀdd för att misslyckas

Även om det verkligen finns misstag grundare av nystartade företag bör undvika, men att vara rĂ€dd för att göra nĂ„gra misstag alls kan faktiskt skada ditt företag mer Ă€n att hjĂ€lpa det. Vissa företagare nĂ„r aldrig sina mĂ„l för ett nytt företag eftersom de Ă€r rĂ€dda för att ta nĂ„gra steg mot att nĂ„ dessa mĂ„l. Det Ă€r viktigt att analysera alla större beslut, men det Ă€r ocksĂ„ viktigt att inte överanalysera och acceptera att det finns en viss risk för att bilda och vĂ€xa en start.

Nyckeln Àr att ta berÀknade risker Àven nÀr du inte Àr 100 procent sÀker pÄ möjligheten till framgÄng. MÄnga av grundarna av de stora startupsna skulle inte vara dÀr de var om de inte hade varit villiga att ta en chans pÄ sina företag.

“Ett drag som Ă€r obligatoriskt för framgĂ„ng Ă€r att lĂ€ra sig att omfamna osĂ€kerhet och misslyckande”, sĂ€ger Matt Stack, partner pĂ„ Web20Ranker.com. ”Att behöva veta allt om ett Ă€mne innan man prövar det Ă€r en form av förhalning. Det Ă€r bĂ€ttre att bara börja och göra misstag pĂ„ vĂ€gen. Jag har alltid lĂ€rt mig mycket mer av mina misstag och misslyckanden Ă€n av mina framgĂ„ngar. ”

Misstag # 4: Att tÀnka att det bara handlar om pengarna

Medan en rejÀl lönecheck verkligen motiverar mÄnga företagare, bör arbetet handla om mer Àn bara en lönecheck och leda till personlig tillvÀxt. Om du uppriktigt tycker om det arbete du utför genom din start kommer du att bry dig mycket mer om att se det lyckas. Om du lÀr dig nÄgot av vad du gör och kan förbÀttra dina fÀrdigheter som ett resultat Àr det Ànnu bÀttre.

”Jag brukade tro att stora betalande jobb nĂ€stan alltid var vĂ€rda att göra pĂ„ grund av lönedagen. Om och om igen har jag lĂ€rt mig att bara för att nĂ„got ser tilltalande ut pĂ„ ytan betyder det inte att det Ă€r vĂ€rt det, sĂ€ger Ryan Amen, marknadschef pĂ„ Niftymarketing.com. Om det inte hjĂ€lper dig att göra minst en av tre saker (oavsett hur stor lönecheck Ă€r), Ă€r det i allmĂ€nhet inte vĂ€rt det. Dessa saker Ă€r:

Du (eller nÄgon pÄ företaget) bör vÀxa i kunskaper / fÀrdigheter frÄn arbetet. NÄgon bör Ätnjuta (Ätminstone nÄgot) inriktningen och typen av arbete. Arbetet ska passa bra för att hjÀlpa företaget att vÀxa i rÀtt, förutbestÀmd riktning.

”Om de jobb som kommer in inte uppfyller minst ett av kriterierna ovan tar det troligtvis för mycket tid som kan hjĂ€lpa företaget att gĂ„ i en bĂ€ttre riktning, demotivera anstĂ€llda, minska arbetsplatsmoral eller dra energi frĂ„n att utveckla rĂ€tt kompetensuppsĂ€ttningar som i slutĂ€ndan tar företaget till nĂ€sta nivĂ„. PĂ„ lĂ„ng sikt kommer dessa saker förmodligen att kosta företaget mer pengar Ă€n vad arbetet medför. ”

Entreprenörer har mycket de behöver oroa sig för att göra rÀtt, men om de vet vad de ska undvika att göra fel blir deras chanser att lyckas mycket större. Om du lyssnar pÄ rÄd frÄn dessa företagsexperter som lÀnge har gÄtt vÀgen för entreprenörskap och kan undvika att göra dessa fyra misstag samtidigt som du inte Àr rÀdd för att ta nÄgra risker pÄ vÀgen, kan du vara pÄ god vÀg att uppnÄ din skiva av den amerikanska drömmen.

LÀs mer startrÄd hÀr pÄ Tech.Co