4 Women in Tech That Call WeWork Home

4 Women in Tech That Call WeWork Home

Att vara kvinna i startvÀrlden Àr inte lÀtt. Med kapital som gÄr till sina manliga kolleger i en alarmerande takt och mer Àn tillrÀckligt med löneavvikelse för att göra dig röd i ansiktet, har könsskillnaden varit ett anmÀrkningsvÀrt problem i hela affÀrslandskapet alltför lÀnge. Trots dessa prövningar förnyar kvinnliga grundare runt om i vÀrlden nya idéer, grundar blomstrande företag och gör nÀringslivet till en bÀttre plats. Och mÄnga av dem har WeWork att tacka för hjÀlpen.

Som kanske det mest igenkÀnnliga samarbetsomrÄdet i vÀrlden Àr WeWork dedikerat till att ge affÀrsresurser till alla. Deras engagemang för inkludering och mÄngfald Àr obestridligt, vilket framgÄr av Creator Awards och andra meningsfulla initiativ. Deras stöd till kvinnliga grundare Àr inspirerande, och om du inte tror pÄ oss, trÀffa nÄgra av dem sjÀlv.

Shaniqua Davis frÄn Noirefy

Shaniqua Davis var trött pÄ att bli avvisad för jobb som hon visste att hon var kvalificerad för. Hon hade sett flera studier som visade att ett vitare klingande namn kan ge dig en intervju mycket enklare Àn nÄgonting annat. Efter att ha bytt namn pÄ ansökningar för att komma in genom dörren insÄg hon att det mÄste finnas ett bÀttre sÀtt, varför hon grundade Noirefy.

Noirefy Àr en digital plattform som kopplar olika talanger till jobb hos startups och företag. Deras mÄl Àr att öka mÄngfalden i företag globalt genom att ansluta individer frÄn underrepresenterade bakgrunder, afroamerikaner, Latinx, indianer och kvinnor, till jobb genom remisser.

Alex Niemczewski och Aviva Rosman frÄn BallotReady

Dessa vÀnförfattare hade alltid ansett sig utbildade vÀljare. Till dess att de naturligtvis glömde bort mellanvalet ett Är och insÄg hur lite de visste om kandidaterna. Det var dÄ BallotReady föddes.

BallotReady sammanstÀller information frÄn kandidaternas webbplatser, sociala medier, press, godkÀnnare och valstyrelsedata för de senaste, mest exakta detaljerna om kandidaterna och folkomröstningar pÄ din omröstning. Deras uppdrag Àr att skapa ett mer informerat vÀljarkÄr och stÀrka vÄr demokrati genom att hjÀlpa vÀljarna att rösta informerade, hela vÀgen.

Emily Kane frÄn GirlForward

Kane Àr en driven lÀrare som Àr engagerad i att arbeta med flyktingar tack vare sin tidigare erfarenhet av engelsksprÄkiga leaners. Innan GirlForward var Kane lÀrare i Des Moine innan han började pÄ Teach for America Milwaukee, vilket inspirerade hennes arbete med flyktingar som utbildningschef pÄ GirlForward.

GirlForward Àr ett stödjande samhÀlle som syftar till att skapa och förbÀttra möjligheter för tjejer som har fördrivits av konflikt och förföljelse. GirlForward stöder tjejer genom tre kÀrnprogram. Deras mentorprogram, Camp GirlForward och Safe Spaces Project utbildar alla och uppmuntrar tjejer att utvidga sina horisonter.

LÀs mer om mÄngfald inom tech pÄ TechCo

Den hÀr artikeln Àr en del av en WeWork-innehÄllsserie. WeWork tillhandahÄller delad arbetsyta, community och tjÀnster för entreprenörer, frilansare, nystartade företag och smÄföretag.