5 e-postmarknadsföringsplattformar för högre omvandlingsfrekvenser 2017

5 e-postmarknadsföringsplattformar för högre omvandlingsfrekvenser 2017

Just nu är avkastningen på e-postmarknadsföring enorm. Faktum är att e-postmarknadsföring uppmanar beställningsvärden tre gånger så höga som de som produceras av sociala medier. Med så många e-postmarknadsföringsplattformar där ute kan det vara svårt att bestämma vilken som passar.

Idag är vi här för att bryta ner de fem bästa marknadsföringsplattformarna för e-post och hjälpa dig att välja vilka som passar dina behov.

Campaign Monitor betjänar mer än 200 000 företag runt om i världen, inklusive Unicef, Jaybird, BuzzFeed, Apartment Therapy och många fler. Deras främsta styrka är personifierade e-postkampanjer, som är enkla att skapa genom att erbjuda en enkel, dra-och-släpp-redigerare och mobilförhandsgranskningar.

Bortsett från personaliseringsaspekten utmärker sig Campaign Monitor också med dynamiskt innehåll och automatisering, två mycket viktiga drag i en framgångsrik kampanj. Detta ger marknadsförare möjlighet att skapa anpassade kundresor som är specifika för vad som är unikt för varje abonnent.

En fördel med att använda Campaign Monitor är deras prisbelönta kundsupport som är tillgänglig dygnet runt för att felsöka problem. Förutom att bara tillhandahålla teknisk support har Campaign Monitor ett team av e-postmarknadsföringsexperter som hjälper kunder att generera högsta möjliga avkastning med hjälp av branschens bästa metoder.

Detta hjälper till att förklara varför de är den högst rankade programvaruleverantören för e-postmarknadsföring när det gäller kundnöjdhet.

MyEmma erbjuder alla standardfördelar med ett bra e-postmarknadsföringsverktyg: anpassning, personalisering och automatisering. Marknadsförare kan skapa riktade e-postkampanjer, följa upp kunderna efter att de har köpt eller överger en kundvagn och leverera relevant, riktat innehåll till webbplatsbesökare.

MyEmma har ocks√• blivit mycket popul√§rt bland gym√§gare eftersom det integreras med MINDBODY. Detta g√∂r det m√∂jligt f√∂r programvaran att synkronisera kunddata och index fr√•n MINDBODY r√§tt till Emma, ‚Äč‚Äčs√• att skicka riktade, personliga meddelanden √§r mycket enklare.

GetResponse är en mångfacetterad plattform som du kan göra allt från hjälp med målsidor till att sätta på webbseminarier. När det gäller e-postmarknadsföring erbjuder den dra-och-släpp-redigering, autosvar, avancerad analys, A / B-test och e-postformulär

GetResponse har fokuserat på att integrera målsidor med sin e-postmarknadsföringsplattform vilket gör det till ett utmärkt verktyg för lead capture-kampanjer.

MailChimp √§r en av de st√∂rsta e-postmarknadsf√∂ringsplattformarna p√• planeten som betj√§nar √∂ver 15 miljoner m√§nniskor. √Ąven om det √§r en av de st√∂rsta l√§mnar plattformen mycket att √∂nska n√§r det g√§ller mer avancerade funktioner som att enkelt skapa kundresor, dynamiskt inneh√•ll och automatisering. MailChimp erbjuder dock drag-and-drop-redigering och malldatabasanv√§ndning.

Deras plattform är idealisk för alla som vill ha enkel e-postmarknadsföring som att leverera nyhetsbrev eller ta itu med vagnuppgivande.

SendGrid är en teknisk plattform som erbjuder enkel API-integration, omfattande e-postmarknadsföringstjänster, transaktionsfunktioner, anpassade autentiserings-e-postcertifikat och IP-adressers rykte.

SendGrid har också enkla nyhetsbrev och e-postkampanjverktyg och ett lika användarvänligt gränssnitt. SendGrids specialitet är att det fokuserar på lagringsmeddelanden. Dessa e-postmeddelanden gör det möjligt för marknadsförare att skapa kontakter med användare som är i riskzonen, öka engagemanget och behålla dem och hjälpa till att bygga relationer.

Hitta det bästa e-postverktyget för dig

I slutet av dagen beror det på dina preferenser att bestämma vilket verktyg som är bäst för dig. Om du är en professionell e-postmarknadsförare vill du arbeta med ett verktyg som gör det enkelt att anpassa och automatisera dina kampanjer. Om du är en ny marknadsförare som vill bryta dig mot e-postmarknadsföring är det klokt att hitta en plattform som erbjuder omfattande kundsupport, eftersom detta kommer att effektivisera processen och göra det lättare för dig att njuta av fördelarna.

Det viktiga är att du inte skjuter upp beslutet. E-postmarknadsföring är ett extremt effektivt sätt att skapa kunder. Om du inte får ut det mesta förlorar du för konkurrenter som är det.