5 fördelar med att underteckna viktiga dokument online

5 fördelar med att underteckna viktiga dokument online

Att driva ett företag Àr svÄrt. Mellan att bygga ett team, skaffa kapital och hantera det dagliga kan entreprenörer lÀtt fastna i de grusiga detaljerna i en startgrundares liv. Med hektiska scheman och hektiska kalendrar kan det vara lÄngt att hitta framgÄng genom att hitta de minsta produktivitetshackarna. Lyckligtvis finns det en tidsförbrukning du kan undanröja för att öka produktiviteten: underteckna pappersdokument.

NÀr fler smÄföretag flyttar till ett molnbaserat och pappersfritt system Àr det naturligt att övervÀga att göra affÀrer online, eftersom det gör att du kan spara pengar, tid och papper. Och om du undrar vad de faktiska fördelarna med att signera dokument online, oroa dig inte; vi har tÀckt dig:

Spara pengar

Det Àr ingen hemlighet att papper Àr dyrt. Ja, ett enda ark kostar mindre Àn ett öre, men nÀr du skriver ut duplikat och triplikat av viktiga dokument varje dag, kostar dessa kostnader. Och medan en engÄngskostnad för en online-signeringsprogramvara kan verka som för mycket, kompenserar de lÄngsiktiga besparingarna mer Àn det.

Effektivitet

Har du nĂ„gonsin försökt att skanna, faxa eller skicka ett viktigt dokument till ditt team? Även om du undviker rippor, tĂ„rar och spill slösar du fortfarande bort timmar pĂ„ timmar av företagstid bara för att fĂ„ ett dokument signerat. Att skriva viktiga dokument online sparar tid sĂ„ att ditt team kan fokusera pĂ„ de viktiga aspekterna av att driva ett företag.

GÄr papperslös

Att spara tid och pengar Àr uppenbarligen huvudmÄlen för nystartade företag. Att locka potentiella kunder gÄr dock ocksÄ lÄngt. Och enligt de senaste studierna vÀrdesÀtter kunder, sÀrskilt Millennials, företag som förbinder sig till socialt gott. Att skydda miljön, Àven om det bara Àr frÄn ditt eget pappersavfall, kommer att se bra ut för dina kunder och kommer att vara bra för dina marknadsföringsinsatser.

Flexibilitet

Med fler och fler anstÀllda som vÀljer fjÀrrarbete kan vÀrdet av flexibilitet inte underskattas. Att underteckna pappersdokument med en fjÀrrstyrka Àr emellertid med sÄ mÄnga ord omöjligt. Genom att implementera ett online dokumentsigneringsprogram kan du fÄ allt signerat med ett enkelt e-postmeddelande. Prata om flexibilitet!

sÀkerhet

SĂ€kerhet har aldrig varit viktigare för nystartade nystartade företag. Med fler hack Ă€n nĂ„gonsin tidigare har det varit ett heltidsjobb för grundare att hĂ„lla ditt företags hemligheter sĂ€kra. Lyckligtvis, med rĂ€tt programvara, kan du underteckna viktiga dokument och aldrig oroa dig för dem igen. Inga bekymmer om att de “hamnar i fel hĂ€nder”, eftersom dessa program Ă€r redo att skydda dig frĂ„n hackare i alla former och storlekar.

Om du Àr intresserad av att göra förÀndringen idag, Eversign kan ge dig en kostnadsfri, juridiskt bindande online-signaturprogramvara som underlÀttar livet genom att klicka pÄ en knapp. Med paket som varierar i sÀkerhet, prisvÀrdhet och funktion hittar du definitivt nÄgot som passar just dina behov.

Den hÀr artikeln kom till dig av Eversign, de juridiskt bindande elektroniska signaturerna pÄ jobbet, hemma eller pÄ sprÄng.