5 förhÄllanden du kommer att bilda i ett coworking-utrymme

5 förhÄllanden du kommer att bilda i ett coworking-utrymme

Medan mÄnga företagare Àr ensamma vargar, kan vÀrdet av att skapa kontakter i nÀringslivet inte underskattas. Oavsett om det Àr vid nÀtverksevenemang eller pÄ kontoret, att skapa relationer Àr det bÀsta sÀttet att skapa dig framgÄng. Lyckligtvis, nÀr du arbetar i ett samarbetsutrymme, kommer du att vara omgiven av likasinnade entreprenörer som gÀrna gör seriösa nÀtverk.

Coworking-utrymmen Àr sÄ mycket mer Àn bara nÄgonstans att arbeta. De Àr livliga, livliga epicenter av entreprenörsenergi som föder upp förbindelser, passion och framgÄng. NÀr allt kommer omkring Àr du vem du umgÄs med, och det finns mer Àn tillrÀckligt imponerande mÀnniskor som hÀnger runt medarbetarutrymmen. Kolla in nÄgra av de viktiga relationerna du kommer att bilda i kollegor runt om i landet:

NĂ€tverksguru

Denna person finns i alla samarbetsomrÄden i vÀrlden. De har startat butik pÄ en plats som WeWork för att skaka hand, knyta kontakter och sÀtta upp sin verksamhet för framgÄng. Den hÀr personen har tusentals visitkort som sitter pÄ sitt skrivbord, som de har placerat vid dörren sÄ att de kan chatta med varje flyttare och skakare som gÄr förbi dörren.

Grann / bÀsta vÀn

NÀr du har nÀra hÄll Àr det svÄrt att inte utveckla en relation med din granne. NÀr allt kommer omkring spenderar du större delen av din tid bara nÄgra meter frÄn dem. Att lÀra kÀnna mÀnniskor som detta Àr otroligt fördelaktigt för din produktivitet. Inte bara kommer du att vara glad att du har en vÀn att arbeta med, men deras nÀtverk kommer att utvidgas till ditt och skapa ett supernÀtverk som företagare aldrig har sett!

Den informativa chefen

Coworking-utrymmen har mĂ„nga bekvĂ€mligheter som du kanske inte kĂ€nner till. Visst, en handbok för coworking space Ă€r informativ, men skulle du inte hellre prata med en mĂ€nniska? Chefer pĂ„ samarbetsplatser kĂ€nner till alla kontor och vinklar och kan hjĂ€lpa dig att göra allt frĂ„n att rĂ€kna ut samhĂ€llsskrivaren till att hĂ€lla dig en iskall öl pĂ„ en fredag ​​eftermiddag.

Den vÀnliga personalen

Med sÄ mycket utrymme, de anstÀllda som behövs för att underhÄlla det Àr inget annat Àn svimlande. Lyckligtvis Àr dessa anstÀllda nÄgra av de vÀnligaste, mest Àkta mÀnniskorna du nÄgonsin kommer att trÀffa. Till och med att bara ha en snabb pop-in för att diskutera din senaste semester eller ett problem med ditt kontor kan förvandlas till en vacker vÀnskap som kommer att pÄgÄ hela livet.

Office Crush

KÀrlek Àr en vacker sak. Arbetskrossar, dubbelt sÄ. Ingenting fÄr dig mer hyped att komma till jobbet Àn den speciella nÄgon som vÀntar pÄ dig pÄ kontoret. Visst, de kanske inte vet ditt namn Ànnu, men en dag kommer de att frÄga dig, och det blir den bÀsta dagen i ditt liv.

Den hÀr artikeln Àr en del av en WeWork-innehÄllsserie. WeWork tillhandahÄller delad arbetsyta, community och tjÀnster för entreprenörer, frilansare, nystartade företag och smÄföretag.