5 myter om samarbete som hindrar dig frÄn att vara produktiv

5 myter om samarbete som hindrar dig frÄn att vara produktiv

Coworking har blivit den nya normen för vÀxande företag. Med nya utrymmen som öppnas varje dag och etablerade utrymmen expanderar som om de gÄr ur stil, Àr revolutionen i full kraft. Och med fjÀrrarbete som blir en populÀr fördel, finns det inga tecken pÄ att sakta ner.

Det finns dock en hel del felinformation som flyter runt om det hÀr nya sÀttet att arbeta pÄ distans, vilket hindrar bÄde anstÀllda och grundare frÄn att förverkliga sin fulla potential. Lyckligtvis har du fÄtt oss att skingra alla myter om coworking som plÄgar ditt företags produktivitet.

Bara för frilansare

Samarbete kan kÀnnas som att det bara Àr för oss som Àr vÄr egen chef. NÀr allt kommer omkring Àr friheten att komma och gÄ som du vill bara för spirande företagare och startande grundare, eller hur? Fel! Coworking-utrymmen har blivit ett nav för bÄde smÄ och stora företag, vilket ger det utrymme de behöver till en brÄkdel av kostnaden för ett sÀrskilt kontor. Ja, frilansare utnyttjar dessa utrymmen, men skriv inte av dem innan de ger dem en chans.

För distraherande

Ja, medarbetarutrymmen Àr fyllda med likasinnade entreprenörer som Àr livliga och livliga dagligen. MÄnga kan se detta som lite distraherande, övervÀldigande eller bara ner rÀtt irriterande. Att vara omgiven av den hÀr typen av drivna mÀnniskor Àr emellertid inte bara bra för företagen, eftersom det lÄter dig utöka ditt nÀtverk, det Àr ocksÄ bra för din personliga produktivitet, eftersom du blir mer motiverad Àn nÄgonsin av dessa malande entreprenörer.

Dessutom har varje samarbetsutrymme pÄ planeten tysta rum som ger dig den nödvÀndiga ensamheten för att fÄ de hÄrda projekten slutförda.

Alla utrymmen Àr desamma

Oavsett om det Àr bekvÀmligheter, medlemmar eller plats, varierar arbetsplatser mycket frÄn plats till plats. Det Àr alltid viktigt att undersöka innan du gör ett Ätagande. Om du vÀrdesÀtter ett lÄgt pris finns det ett samarbetsutrymme för dig. Om du vill ha mer utrymme för ditt företags tillvÀxt kan du hitta nÄgonstans att ta emot dig. Om du Àr intresserad av ett utrymme som Àr engagerat i socialt goda Àr det dÀr ute; fortsÀtt bara titta.

Endast i stora stÀder

Medan tekniska nav som New York, Chicago och Bay Area spolas med samarbetsutrymmen har deras popularitet blivit ett globalt fenomen som sprider sig över hela landet snabbare Àn McDonalds gjorde pÄ dagen. Om du inte tror att din lilla stad har ett medarbetarutrymme nÀra dig, kolla igen.

Kan inte tillgodose mina behov

Om du förestÀller dig ett litet kontorsutrymme som inte kan ge dig de resurser du behöver för att fÄ jobbet gjort, kan du inte ha mer fel. Dessa utrymmen har nÀstan alltid skrivare, skannrar och mÄnga kontakter för vad du Àn behöver för att driva ditt företag. Dessutom, om gratis öl Àr ett företags nödvÀndighet, finns det nÄgra som tillhandahÄller det utan extra kostnad. Inte en dÄlig fördel att belöna dina anstÀllda med.

LÀs mer om coworking-utrymmen hÀr pÄ Tech.Co

Den hÀr artikeln Àr en del av en WeWork-innehÄllsserie. WeWork tillhandahÄller delad arbetsyta, community och tjÀnster för entreprenörer, frilansare, nystartade företag och smÄföretag. LÀs mer om WeWork hÀr.