5 prylar du behöver ta med för att Innovate Celebrate 2017

Innovate Celebrate 2017 Ă€r precis runt hörnet och vi Ă€r glada. Är du? SĂ„klart du Ă€r! Mellan parterna, mentorerna, talarna, parterna igen, utflykterna, investerarna och parterna en gĂ„ng till kommer vĂ„r femte Ă„rliga konferens att bli alldeles för roligt för nĂ„gon att hantera pĂ„ egen hand.

Lyckligtvis har vi en kort guide med prylar som du kan ta med för att hÄlla dig ansluten till allt roligt och spÀnnande vid evenemanget. Kolla in dessa fem prylar som du behöver ta med dig till Innovate Celebrate 2017:

En fitnessspÄrare

Jag ska vara Àrlig mot dig; du kommer att gÄ mycket pÄ Innovate Celebrate. Mellan de spÀnnande utflykterna, de roliga festerna och de nitade samtalen och panelerna över hela konferensen kommer du att springa fram och tillbaka mer Àn du kan förestÀlla dig. SÄ se till att du fÄr de hÀr stegen, annars blir det för ingenting.

Snap Spectacles

Innovate Celebrate handlar om att ha kul, fira innovation och stödja företagare. Och vilket bĂ€ttre sĂ€tt att göra allt detta Ă€n genom att ta pĂ„ sig ett par av dessa TechCo-godkĂ€nda bad boys och visa upp evenemanget för vĂ€rlden att se! Dessutom blir du lĂ€tt den mest snygga personen pĂ„ festen Årets start, helt enkelt.

BĂ€rbara Smartphone-laddare

Innovate Celebrate 2017 har dubbelt sÄ mÄnga företag som tÀvlar i Startup of the Year-tÀvlingen, vilket innebÀr att den hÀr platsen kommer att bli trÄngt. Du kanske inte har en chans att stÀlla in bredvid ett eluttag, sÄ en alternativ kraftkÀlla kan verkligen hjÀlpa dig att hÄlla kontakten under festligheterna.

Libratone Q Adapt öronsnÀckor

Behöver du göra lite arbete mellan mentorsessioner och huvudtal? Dessa buller-samtal hjĂ€lper dig att fĂ„ lugn och ro du behöver för att faktiskt spĂ€nna ner för att se till att du Ă€r i Årets start tĂ€vling 2018. Dessutom Ă€r de TechCo-godkĂ€nda, sĂ„ du vet att de kommer att göra jobbet.

Din smartphone

Om du pÄ nÄgot sÀtt har glömt att ta med din smartphone till en konferens mitt i San Francisco, vet jag verkligen inte vad jag ska berÀtta för dig. Lycka till, antar jag. Förhoppningsvis tog du mÄnga visitkort och Àr riktigt bra pÄ att komma ihÄg telefonnummer.

LÀs mer om Innovate Celebrate 2017 pÄ TechCo