5 saker som gör OnePlus 7 Pro till en multimediateater pÄ sprÄng

5 saker som gör OnePlus 7 Pro till en multimediateater pÄ sprÄng

Med uppkomsten av strömmande plattformar har det ocksĂ„ blivit ganska vanligt att titta pĂ„ innehĂ„ll pĂ„ sprĂ„ng pĂ„ smartphones. Och telefonmakare ser till att de kan göra detta till en hĂ€rlig upplevelse. Den senaste enheten för att framkalla sĂ„dan funktionalitet Ă€r OnePlus 7 Pro, som ansluter sig till grödan av ramlösa telefoner med stor skĂ€rm, men inte bara stannar vid det. Faktum Ă€r att smarttelefonen har allt som krĂ€vs för att bli en multimediateater pĂ„ sprĂ„ng. Och om du undrar varför vi sĂ€ger det, ta bara en skĂ„l popcorn och lĂ€s vidare …

Ger en uppslukande upplevelse

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro Àr den första smarttelefonen frÄn mÀrket som kommer med en popup-selfie-kamera. Eftersom det inte finns nÄgot som hindrar telefonens fascia, gör det att telefonen kan erbjuda en storskÀrmsfastighet pÄ 6,67 tum med minimala ramar för att hindra utsikten. Det resulterande förhÄllandet mellan skÀrm och kropp Àr 93,22 procent, vilket verkligen Àr imponerande. Dessutom lÀgger kurvorna pÄ sidorna till den uppslukande faktorn.

Reproducerar skarpa bilder

OnePlus 7 Pro recension009

Dessa dagar erbjuder ledande video-on-demand-tjÀnster högupplöst innehÄll. Din smartphone mÄste dock ha rÀtt licens och upplösning för att kunna spela sÄdant innehÄll. OnePlus 7 Pro markerar bÄda dessa rutor eftersom den levereras med WideVine L1-certifiering som behövs för att spela upp högupplöst innehÄll tillsammans med en imponerande skÀrmupplösning. Panelen har en skÀrmupplösning pÄ 1 440 x 3 120 pixlar med en 516 pps pixeldensitet som sÀkerstÀller att innehÄllet förblir riktigt skarpt.

Har en slÀt panel

OnePlus 7 Pro Àr en av de fÄ smarttelefonerna som inte spelar spel som visar en skÀrm med en hög uppdateringsfrekvens pÄ 90Hz. Enkelt uttryckt anger uppdateringsfrekvensen den hastighet med vilken varje bildrörelse rör sig. Detta innebÀr högre uppdateringsfrekvens, desto mjukare blir videouppspelningen eller systemanimationer. Den höga uppdateringsfrekvensen minskar ocksÄ tiden mellan videosignalen nÄr displayen och nÀr videon faktiskt syns pÄ skÀrmen. Resultatet? Snabbare laddningstid för video och smidigare uppspelning, vilket gör din tittarupplevelse Ànnu trevligare.

Erbjuder kraftfull utgÄng med HDR10 + -stöd

OnePlus 7 Pro recension016

Vi vet redan att OnePlus 7 Pro har en AMOLED-skÀrm, som Àr kÀnd för sina djupare svarta och bÀttre dynamiska omfÄng. OnePlus har tagit detta till nÀsta nivÄ genom att integrera HDR 10+ support i flaggskeppet. HDR 10+ anvÀnder dynamisk tonmappning, vilket innebÀr att den kan optimera olika scener individuellt. I grund och botten kommer OnePlus 7 Pro att reproducera kompatibla videor pÄ samma sÀtt som skaparen avsÄg det.

Bra batteritid

OnePlus 7 Pro recension002

Uppriktigt sagt Àr alla funktioner som listas ovan tunga om telefonens batteri Àr för lÄgt och fÄr dig att leta efter laddaren under en binge-watch-session. Men OnePlus senaste saknas inte heller i denna avdelning eftersom det kommer att packa ett massivt 4000 mAh batteri under huven. Batteriet hÄller dig lÀtt hela dagen och sedan lite mer. Och nÀr du behöver dricka upp det kommer OnePlus Warp Charge 30 till undsÀttning. VarumÀrket hÀvdar att OnePlus 7 Pro kan ge en dags anvÀndning pÄ 30 minuter, vilket Àr ett stort plus.

SÄ dÀr har du det. OnePlus 7 Pro har verkligen allt som krÀvs för att bli din multimediaenhet. Oavsett om du Àr Netflix binge-watcher eller beroende av YouTube, har flaggskeppet tÀckt dig. Naturligtvis Àr smarttelefonen vÀlsorterad i alla andra avdelningar, allt tack vare dess flaggskeppspecifikationsblad.