5 sÀtt att bibehÄlla en positiv momentum pÄ jobbet

5 sÀtt att bibehÄlla en positiv momentum pÄ jobbet

5 sÀtt att bibehÄlla en positiv momentum pÄ jobbet

Att dra nytta av positiva momentum pÄ jobbet krÀver en medveten anstrÀngning, dag in och dag ut. Du mÄste se till att ditt team kÀnner det innan du gör allt ditt arbete. Det kan dock vara svÄrt att behÄlla den positiva drivkraften utan nÄgra knep.

Vi frÄgade fem företagare hur de hÄller pÄ med de positiva vibbarna trots att stressfaktorer dyker upp i deras dagliga liv. Ta en titt pÄ vad de hade att sÀga nedan och gör dig redo att vara en motiverande maskin.

ÅterstĂ€ll, ladda och kalibrera om

Under hela mÄnaden Àr det alltid en bra tid att ta ett snabbt andetag, bedöma föregÄende mÄnad, granska insikter och feedback och anvÀnda den kunskapen för att sÀtta nya mÄl / resultat och anpassa nya strategier dÀrefter. Vi tror pÄ stÀndiga förbÀttringar, oavsett om det Àr intern personalkommunikation, effektivisering av verksamheten eller mer vÀrde för klienten.

– Angela Delmedico frĂ„n Elev8 Consulting Group

Arbeta med passion

Upplev ditt syfte. Kom ihÄg varför du gör det du gör bÀst och kom ihÄg att allt som Àr vÀrdefullt tar tid att bygga. Det Àr viktigt att vara positiv och leva med passion. PÄ vÄrt företag Àlskar vi att fÄ feedback frÄn kunderna och fortsÀtta att förnya.

– Jessica Baker frĂ„n Inriktade mönster

FortsÀtt trÀffa nya mÀnniskor

Jag tÀnker pÄ nÄgra av de unika utmaningar som det kommande Äret kan medföra, nÄgra av de mÀnniskor jag kan möta och nÄgra av de framgÄngar jag kan njuta av. Jag har alltid tyckt att mitt jobb Àr ganska roligt, sÄ det Àr faktiskt lÀttare att omformulera det i ett positivt ljus Àn vad man skulle tro.

– Steven Buchwald frĂ„n Buchwald & Associates

Fokusera pÄ lÄngsiktiga mÄl

Det Àr verkligen inte mycket av en avmattning i SEO-vÀrlden nÀr Google kör 24/7. Mitt team fokuserar pÄ mÄl för 2017, sÀrskilt SEO-mÄl och möjligheter vi har med nya och lÄngvariga kunder. Nyckeln för teamet att fokusera pÄ nya möjligheter, vad vi kan uppnÄ för vÄra kunder, vad det innebÀr för företaget och hur det gynnar hela teamet.

– Christopher Rodgers frĂ„n Colorado SEO-proffs

HÄll ditt varumÀrke kul

SÄ mycket av detta beror pÄ din varumÀrkesidentitet och din mÄlgrupps beteende. Positionerar du ditt varumÀrke för att vara kul? VÀlgörenhet? PrisvÀrd? Hur kan du sedan göra det hÀr roligt och personligt för dina kunder och kreativt för ditt team.

– Ryan Meghdies frĂ„n Tastic Marketing

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Young Entrepreneur Council (YEC) Àr en enda inbjudande organisation som bestÄr av vÀrldens mest lovande unga entreprenörer. YEC-medlemmar genererar miljarder dollar i intÀkter och har skapat tiotusentals jobb.

Vi anvÀnder cookies. Genom att surfa pÄ vÄr webbplats godkÀnner du vÄr anvÀndning av cookies.