5 Startup of the Year Finalist Pitches pÄ Innovate Celebrate

5 Startup of the Year Finalist Pitches pÄ Innovate Celebrate

Pitching Àr lÀskigt. Att sitta ner med en relativ frÀmling för att övertyga dem om att ditt företag Àr nÀsta stora sak Àr tillrÀckligt för att fÄ en företagare att svettas kulor. NÀr allt kommer omkring kan rÀtt tonhöjd göra mycket för framtiden för en ny start. Och om du tycker att ett privat möte Àr stressande, tÀnk dig att kasta dig framför publiken pÄ Innovate Celebrate.

De fem bĂ€sta finalisterna för Årets start-upp tĂ€vlade sina företag till en panel av uppskattade domare som kommer att avgöra deras öde senare i eftermiddags. Domarna inkluderade:

Om du Àr intresserad av att se vilken typ av företag som imponerade oss mest pÄ Innovate Celebrate, ta en titt pÄ deras Startup of the Year-platser nedan:

Allergi-amulett slĂ„r till en domarpanel i hopp om att bli Årets start pĂ„ #InnovateCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Allergi-amuletten Àr en snabb, bÀrbar, livsmedelsallergen- och ingrediensdetekteringsenhet som ansluts till en patentsökt engÄngstestremsa.

GoSun Stove sĂ€tter plats för en domarpanel i hopp om att bli Årets start pĂ„ #InnovateCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

GoSun Stove Àr banbrytande solteknik som lagar mat som en ugn. GoSun gör utomhusmatlagning enklare, renare och mer tillgÀnglig runt om i vÀrlden.

Oska Wellness pitchar för en domarpanel i hopp om att bli Årets start pĂ„ #InnovateCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Oska Wellness Àr en ny hÀlsoteknisk, bÀrbar smÀrtlindringsanordning som kan hjÀlpa delar av kroppen som Àr utsatta för skador och degeneration.

Pilotly (Oakland, Kalifornien)

Pilotly pitching för en panel av domare i hopp om att bli Årets start pĂ„ #InnovateCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Pilotly Àr konsumentinsiktsplattformen som gör det möjligt för innehÄllsskapare att fÄ feedback frÄn mÄlgrupper var som helst i vÀrlden.

Obundet (New York, NY)

Obundet pitching för en domarpanel i hopp om att bli Årets start pĂ„ #InnovateCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Obundet Àr det mÀrkande varumÀrket för sexuell vÀlbefinnande för kvinnor av kvinnor. E-handelsföretaget differentieras genom att fokusera pÄ produktkurering, engagerande innehÄll och en exceptionell kundupplevelse, allt levererat i sken av ett samtida skönhetsmÀrke som drivs av feministisk etos.

Följ vÄr tÀckning av Innovate Celebrate pÄ TechCo

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Conor Ă€r Senior Writer för Tech.co. Under de senaste fyra Ă„ren har han skrivit om allt frĂ„n Kickstarter-kampanjer och nystartade startups till tech-titaner och innovativ teknik. Hans omfattande bakgrund inom stand-up-komedi gjorde honom till den perfekta personen att vara vĂ€rd för tekniskt centrerade evenemang som Startup Night at SXSW och Timmy Awards för Tech in Motion. Du kan skicka e-post till Conor pĂ„ [email protected]