5 tips för att överleva extrema affÀrsresor

Det finns ingen vÀg runt det. Jag reser för mycket. Medan mitt Instagram-flöde ofta innehÄller en glam-version av mitt liv pÄ platser som Montecito eller Marthas Vineyard, Àr det mesta av mina resor för affÀrer.

Trots de resförmÄner jag har köpt hade mitt vÀgkrigarliv pÄ allvar pÄ mina nerver. Eftersom mitt jobb krÀver att jag reser, och det helt enkelt inte finns nÄgon vÀg kring det, bestÀmde jag mig för att ta kontroll över mitt irriterande vagabondliv och hindra mig frÄn att bli oberörd av den kumulativa effekten av kronisk jetinstÀllning. Dessa grundlÀggande regler jag har stÀllt för mig sjÀlv Àr sÄ enkla att du inte skulle tro att de skulle göra en bucklan i mitt omvÀxlande liv, men de gör det! HÀr Àr mina fem tips för att vinna pÄ affÀrsresor.

TrÀning

Alla jag kĂ€nner som reser för mycket har ett reservdĂ€ck runt mitten. Faktum Ă€r att frekventa resenĂ€rer har högre risk för fetma. Även om det Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n övervikt, har konstant resa belastat min kropp. Det Ă€r lĂ€tt att störa en icke-existerande trĂ€ningsrutin, sĂ„ jag har bestĂ€mt mig för att göra trĂ€ning till min resagenda. Jag bor vanligtvis pĂ„ ganska snygga hotell med förstklassiga gym, sĂ„ jag lĂ„tsas att varje hotell har en inbyggd personlig trĂ€nare, och jag skulle vara en dĂ„re att inte utnyttja detta kostnadsfria erbjudande under varje dag av varje hotellvistelse .

Jag ger mig vanligtvis ytterligare 30 minuter pÄ morgonen för att ta del av den mytologiska trÀnaren som aldrig dyker upp och lÀmnar mig att anvÀnda de toppmoderna faciliteterna ensam. En extra bonus? TrÀning hjÀlper till med knarriga ben och ömma muskler frÄn att forma min kropp till ett flygplanssÀte i timmar i rad.

Skapa en förpackningslista

Jag Ă€r en utmĂ€rkt förpackare, men jag hatar att glömma saker och jag lĂ€mnar alltid en sak. Vissa mĂ€nniskor kan rulla med stansarna om de glömmer det bĂ€ltet som drar ihop den dĂ€r outfit. Jag Ă€r inte den personen. Jag behöver det bĂ€ltet, annars kan jag inte gĂ„ till det mötet! SĂ„ nĂ€r jag “skapar en förpackningslista.” Jag menar inte att klotter ut en lista med föremĂ„l att sĂ€tta i din resvĂ€ska. Vad jag har skapat Ă€r en förtryckt förpackningslista som jag anvĂ€nder för varje resa. Den innehĂ„ller alla grunderna som tandborste, underbyxor, smink och nĂ€tsladdar, men jag lade ocksĂ„ till en tom plats för Outfit # 1, Outfit # 2, Outfit # 3, dĂ€r jag kan fylla i de tomma komponenterna som jag ‘ Jag behöver. Jag har ocksĂ„ ett omrĂ„de för valfria föremĂ„l för specifika vĂ€derrelaterade förhĂ„llanden, som en baddrĂ€kt eller regnrock.

smart yogamatta

Meditera

Det lÄter nog mer intensivt Àn det Àr. Det Àr faktiskt vÀldigt enkelt. Jag mediterar i 10 minuter i början av varje flygning. Vad mer ska du göra? Titta pÄ sÀkerhetsvideon under flygning som du redan har sett tusen gÄnger?

Jag laddade ner CALM-appen som har ett oĂ€ndligt urval av guidade meditationer som vanligtvis har de lugnande ljudet av vĂ„gor som kraschar och fĂ„glar kvittrar – nĂ„got jag personligen föredrar framför motorer som brusar. Med den hĂ€r appen kan du vĂ€lja hur lĂ€nge du vill meditera och stilen (dvs lugnande Ă„ngest, djup sömn, det finns till och med en för pendling!). De introducerade nyligen meditativa berĂ€ttelser och jag har lyssnat pĂ„ “The Velveteen Rabbit” som 67 gĂ„nger. Att komma till flygplatsen i tid, göra det genom sĂ€kerhet, skynda och skynda ombord pĂ„ planet Ă€r inte precis lugnande. Tio minuters meditation gör hela skillnaden för mitt reseliv.

SĂ€tt en avsikt

Varför frÄgar du? Vem Äker och vet inte vart de ska och varför? Bra frÄga, men ledsen sanningen Àr att jag har gÄtt pÄ alltför mÄnga affÀrsresor och varit helt distraherad och dÀrför uppnÄtt vÀldigt lite. SÄ den största förÀndringen jag gjort Àr att sÀtta upp en avsikt för varje enskild resa jag Äker pÄ.

Innan jag antog min nya plan, skulle jag Äka pÄ affÀrsresa, befinna mig pÄ en konferens i nÄgon lÄngt utanför staden, sitta i mitt hotellrum, lÀsa e-postmeddelanden, krÄngla över nÄgot som hÀnder pÄ kontoret. Memo to self: Jag har ett team. Om jag inte kan anta att de har hanterat det har jag större problem Àn att överleva ett hektiskt resschema. Idag pÄminner jag mig sjÀlv om att jag har flugit halvvÀgs över hela landet för att uppnÄ ett specifikt mÄl och bestÀmt mig för att hÄlla fast vid det, vad det Àn Àr.

Omfamna naturen

Jag försöker ha ett utomhusÀventyr pÄ alla affÀrsresor. NÀr jag reser pÄ jobbet kan jag tillbringa all min tid inne i en terminal, en Uber eller. BelÀgen i mitt hotellrum. Jag Àr generad över att erkÀnna det, men det har varit mÄnga dagar i mitt liv nÀr jag aldrig sÄg utsidan av ett kongresscenter. Det hÀr kan inte vara hÀlsosamt. Resor orsakar trötthet, bÄde mentalt och fysiskt, och att vara utomhus kan hjÀlpa det.

En studie visade att mÀnniskors mentala energi ökade avsevÀrt genom att bara titta pÄ bilder av naturen. Om bilder ensamma kan göra det, förestÀll dig vad en promenad utomhus kommer att göra för dig?

Att Àndra min tankegÄng pÄ resor och följa dessa fem enkla knep har gjort hela skillnaden i vÀrlden för mitt nomadliv.

LÀs mer om att vara en frisk entreprenör pÄ Tech.co