5 verktyg för att hitta ett kontorsutrymme för din start

Idag arbetar mĂ„nga nystartade företag pĂ„ ett avlĂ€gset kontor för att minska sina allmĂ€nna kostnader och minska tiden det tar för att fĂ„ saker att gĂ„. De flesta, om inte alla, anvĂ€nder online-samarbetsplattformar för att övervinna distansbarriĂ€ren – sĂ„ att de anstĂ€llda kan arbeta tillsammans som om de ligger i samma byggnad. Andra tillgriper de traditionella sĂ€tten att kommunicera via e-post och snabbmeddelandeprogram som Skype.

Oavsett deras metoder slÄr inget att ha ett fysiskt kontorsutrymme nÀr det gÀller att föra lag nÀrmare varandra. Det gör det ocksÄ möjligt för dig att attrahera fottrafik, sÀkerstÀlla anstÀlldas produktivitet och öka legitimiteten för ditt företag. Att starta ett kontor för första gÄngen Àr ocksÄ en betydande milstolpe som indikerar tillvÀxt.

LÀs en snabbguide för att starta en affÀrskultur

Om du tror att ditt företag Àr redo för nÀsta steg, nedan Àr 5 verktyg som du kan anvÀnda för att hitta din första arbetsplats:

Craiglist Àr en populÀr webbplats för att söka efter potentiella kontor eller kommersiella utrymmen och allt annat under solen, var bara försiktig med falska listor och gör din forskning pÄ fastigheten först.

craigslist

LÀs om att bygga en företagskultur pÄ ditt kontor hÀr

För USA-baserade egenföretagare och frilansare kan du börja med kontor för att hitta ditt första verkstĂ€llande kontor. Plattformen söker ocksĂ„ tillfĂ€lliga arbetsytor för smĂ„ företag som Ă€r öppna för kontordelning. Alla fastigheter Ă€r lĂ€mpliga för korttidsarrangemang, vilket Ă€r anvĂ€ndbart om du försöker undvika dyra mĂ„nadsavgifter. Offices.net tillĂ„ter dig ocksĂ„ att begĂ€ra “omedelbara offert” genom att fylla i information om ditt företag, sĂ„som plats, kontaktinformation och teamstorlek. Detta Ă€r anvĂ€ndbart om du hellre vill ha nĂ„gon annan pĂ„ jakt efter en lĂ€mplig egendom för din start.

Kontorsutrymme

LoopNet Ă€r ett bra alternativ till Craigslist om du letar efter ett kontor för uthyrning eller försĂ€ljning. Den innehĂ„ller ungefĂ€r 800 000 fastigheter i hela USA – mer Ă€n tillrĂ€ckligt med alternativ för att du ska kunna hitta den exakta arbetsytan som matchar ditt företags behov. Precis som Craigslist lĂ„ter LoopNet dig begrĂ€nsa din sökning efter plats samt ange vilken typ av fastighet du föredrar, inklusive men inte begrĂ€nsat till Ă€ldreboende, butiker och kontor. Alternativt kan du ansluta till en certifierad mĂ€klare för att hjĂ€lpa dig att hitta det bĂ€sta för dina pengar.

LoopNet

Slutligen Ă€r ShareDesk ett av de enklaste och mest enkla verktygen du kan anvĂ€nda för att hitta on-demand arbetsytor – var du Ă€n Ă€r i vĂ€rlden. Det lĂ„ter dig söka efter delade kontorslokaler eller affĂ€rscentra för korttidsarrangemang. Allt annat, frĂ„n betalningar till kundsupport, kan ocksĂ„ göras via webbplatsen. En av de största fördelarna med ShareDesk Ă€r att den tĂ€cker totalt 440 stĂ€der i olika lĂ€nder över hela vĂ€rlden. Det Ă€r dock inte den mest kostnadseffektiva plattformen om du behöver en arbetsplats pĂ„ lĂ„ng sikt.

Företagsbaserade startups kan vara beroende av LondonOfficeSpace.com – en listningssida speciellt för startups och företag över dammen. NĂ€r du vĂ€l har hittat en fastighet som vĂ€cker ditt intresse kan du boka en visning och begĂ€ra priset direkt frĂ„n webbplatsen. En annan fördel med plattformen Ă€r mĂ€ngden detaljer som ingĂ„r i varje fastighetssida. Förutom fastighetens nyckelfunktioner, faktiska bilder och kontaktinformation Ă€r dess plats ocksĂ„ markerad i Google Maps-widgeten nedan.

London

Vilka andra plattformar skulle du rekommendera för att hitta ett kontor för din start? Kommentera nedan eller pÄ vÄr Facebook-sida.

LÀs mer om att skapa ett kontor pÄ Tech.Co