5 veteranledda företag som innoverar i Phoenix

5 veteranledda företag som innoverar i Phoenix

Att vara i militÀren Àr en stor Àra i detta land. Men nÀr de modiga mÀn och kvinnor ÄtervÀnder frÄn att tjÀna USA, vÀnder sig mÄnga till entreprenörskap som ett sÀtt att fortsÀtta försörja sig sjÀlva och sina familjer. Faktum Àr att nio procent av alla företag i detta land Àr veteranÀgda, representerar nÀstan sex miljoner anstÀllda och 1,2 biljoner dollar i försÀljningskvitton. Mellan deras engagemang, deras drivkraft och deras förmÄga att kritiskt tÀnka under press Àr startgrundare det uppenbara nÀsta steg för ÄtervÀndande veteraner.

Phoenix Àr ocksÄ hem för veteranledda företag, och de Àr sÀrskilt viktiga i denna vackra ökenstad, eftersom de producerar mer i genomsnitt Àn civila företag. Om du Àr intresserad av att ta reda pÄ vad dessa veteranledda företag och inkubatorer gör i Phoenix, ta en titt pÄ nÄgra av dem nedan och se till att kolla in Phoenix Startup Week drivs av Chase for Business om du Àr i omrÄdet:

Veteraner Àr en samling av nÄgra av de mest dedikerade, framgÄngsrika och drivna individerna som nationen har att erbjuda. Det Àr dÀrför The Armory, grundat av Phillip Potter, hoppas kunna bygga ett företagande ekosystem runt veterangrundare genom att starta och skala lönsamma och investeringsvÀrda företag grundade av veteraner. De genererar affÀrsflöde och intÀkter sÄ att dessa företag kan vara lönsamma pÄ nolltid.

“Det Ă€r oerhört givande att arbeta med sĂ„dana uppdragsfokuserade individer nĂ€r de validerar nya affĂ€rsidĂ©er och förĂ€ndrar livslĂ€ngden”, sĂ€ger Potter.

Grundat av Paulo Shakarian och Jana Shakarian, Cyber ​​Reconnaissance, Inc. (handelsnamn: CYR3CON ℱ) specialiserar sig pĂ„ att identifiera cyberhot i de tidigaste stadierna. VĂ„r programvara anvĂ€nder bĂ„de mĂ€nskliga analytiker och avancerade maskininlĂ€rningsfunktioner för att söka i delar av Internet dĂ€r skadliga hackare organiserar, planerar, köper skadlig kod, sĂ€ljer exploateringar och genomför andra aktiviteter innan de utför en cyberattack.

Rush Club Àr en adrenalindriven, hjÀrtrytande, vad-i-helvete-sÄg jag-jag-bara-trÀningsunderhÄllning som fÄr din uppmÀrksamhet. Idrottare gÄr head-to-head i en tÀvling om titelbÀltet i sin klass. Grundat av AJ Richards, Stacey Snyder, Kevin Korczyk och Danny Page, Rush Club-scenen Àr inkluderande dÀr elitadaptiva idrottare, saknade lemmar eller i rullstolar, delar lika fakturering med icke-adaptiva idrottare eftersom de tÀvlar om att bli bÀst i sin division .

EZ Dump Commercial Inc.

Grundades av, Jack Fisher, Kiran RajBhandary och Gary Baudisch, EZ Dump Commercial Inc. (EZDC), Ă€r ett innovativt design- och ingenjörsföretag som fokuserar pĂ„ behoven för avfallskĂ€rl för kommersiella anvĂ€ndare inom restaurang, gĂ€stfrihet, kontor, utbildning, industri och hĂ€lso- och sjukvĂ„rdsmarknader som erbjuder en patenterad och sĂ€krare lösning – SmartcanMax.

Zendoks Wellness, LLC

Grundat av Tom Bishop, Dan Rubin och Dan Taffe Àr Zendoks en teknikstart som fokuserar pÄ att bygga en plattform för att underlÀtta den digitala hÀlsorevolutionen. Vi tror verkligen att vÄrdlandskapet kommer att fortsÀtta att förÀndras dramatiskt nÀr konsumentens bÀrbara teknik blir vanligare.

LÀs mer om startekosystemet i Phoenix hÀr pÄ Tech.Co

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.

Foto: Flickr / Defense Images