6 B2B-startups som gÄr med i NetApps First Accelerator Cohort

6 B2B-startups som gÄr med i NetApps First Accelerator Cohort

Lite stöd kan gÄ lÄngt i startvÀrlden. Kommande företag behöver stÀndigt rÄd, mentorskap och framför allt kapital. Utan hjÀlp blir mÄnga av dessa nystartade företag en i en lÄng rad av misslyckade företag som inte hade vad som krÀvs för att göra det i de stora ligorna. Lyckligtvis försöker NetApp förhindra att detta hÀnder genom att rekrytera sex nystartade företag till sin första acceleratorkohort nÄgonsin.

Dubbade NetApp Excellerator, kommer det hÀr fyra mÄnadersprogrammet att fokusera pÄ att hjÀlpa B2B-startups att utveckla avancerade produkter och lösningar genom kundÄtkomst, investeraranslutningar, bidrag och ett brett utbud av andra fördelar som följer med att gÄ med i en startaccelerator.

”I Indien har vi sett att det finns mycket stress pĂ„ B2C. Men vi Ă€r fokuserade pĂ„ B2B-utrymmet. Vi tror att det finns ett lĂ„ngsiktigt vĂ€rdeskapande i detta utrymme, sĂ€ger Ajeya Motaganahalli, Leader NetApp Excellerator Program to the Time of India.

Om du Àr intresserad av att ta en titt pÄ den första klassen av nystartade företag som gÄr in i NetApps Excellerator-program, kolla in dem nedan:

Detta Àr en SaaS-baserad tjÀnst med en stor data- och maskininlÀrningsstack som hjÀlper företag att skydda sina data frÄn anstÀllds stöld och ransomware.

Invicto Software Solutions Pvt Ltd.

Detta företag fokuserar pÄ att automatisera IT-infrastruktur pÄ en privat moln / VDI-lösning. De Àr produkt, EncloudEn, inleder en era av radikal enkelhet för att maximera effektiviteten genom automatisk distribution.

Lightmetrics

Detta företag genererar rörelseinsikter under transport för att samla in och analysera realtidsdata med hjÀlp av smartphones.

Scalend Technologies

Detta företag anvÀnder artificiell intelligens och maskininlÀrning för att generera insikter genom att endast analysera omni-kanaldata för BFSI.

Detta företag tillhandahĂ„ller en SaaS-lösning för företag som hjĂ€lper till att söka i dokument – JARVIS för företag.

VitaCloud Digital Health Pvt. Ltd.

Detta företag tillhandahÄller en lösning för att förebygga, hantera och minska kroniska hÀlsosjukdomar med hjÀlp av data och analyser.

LÀs mer om startacceleratorer pÄ TechCo