6 fördelar med att sÀtta igÄng din start i ett coworking-utrymme

6 fördelar med att sÀtta igÄng din start i ett coworking-utrymme

NÀr teknologin exploderar och kompetensuppsÀttningar breddas Àr fjÀrrarbetets revolution i full gÄng. Inte bara Àr tusenÄriga anstÀllda som uppskattar flexibiliteten att arbeta hemifrÄn, de fÄr ocksÄ chansen att visa upp sina fÀrdigheter utan att flytta till större stÀder. Och samtidigt som du inrÀttar ett hemmakontor kan du hÄlla dig motiverad blir arbetsplatser snabbt den nya normen för anstÀllda pÄ distans.

Som ett avlÀgset team sjÀlva förstÄr Tech.Co vikten av att ha ett samarbetsutrymme nÀr det gÀller att fÄ arbetet gjort. PÄ det sÀttet satte vi upp nÄgra av vÄra anstÀllda pÄ WeWork Kinzie, en av deras Chicago-platser i hjÀrtat av centrum.

Som ett resultat har vÄrt team haft ett brett utbud av fördelar som vÄra respektive vardagsrum inte kunde ha gett. Vilken typ av fördelar? Ta en titt nedan och se sjÀlv:

Faktiskt kontorsutrymme

Oavsett hur mycket tid du spenderade pÄ att inrÀtta ditt hemmakontor kan inget jÀmföras med att du har en specifik plats för arbetsprojekt. Oavsett om du har ett teamutrymme med flera skrivbord som vi, eller ett enda skrivbord för dina fjÀrranslutna arbetssÀtt, har du ett verkligt kontor lÄngt för att frÀmja produktivitet.

Meningsfulla anslutningar

Ett samarbetsutrymme Àr mer Àn bara ett fysiskt kontor för att placera dina pennor, pennor och filer. Ett samarbetsutrymme Àr nÄgonstans du kan gÄ för att trÀffa motiverade individer som Àlskar att arbeta hÄrt och nÀtverk. Dessutom gör det aldrig ont att ha en bÀsta arbetsvÀn.

Ökad produktivitet

Om du arbetar hemifrÄn mÄste du erkÀnna: det Àr svÄrt att bli motiverad. Oavsett om du sitter fast framför TV: n eller bakom ditt hemmakontor, lÀngtar du inte efter ett sÀrskilt utrymme för att fÄ lite arbete gjort?

BekvÀma boende

Ibland kan det bli lite trÄngt att arbeta pÄ kontoret. Dessutom, vem behöver integritet nÀr du Àr omgiven av likasinnade yrkesverksamma som bara vill fÄ jobbet gjort? De flesta medarbetarutrymmen har allmÀnna utrymmen för mÀnniskor som vill arbeta medan de slappar pÄ bekvÀma soffor, plyschstolar och snygga ottomaner.

Fullt kök

Din mun kommer att börja vattna nÀr du hör om de bekvÀmligheter som finns i de flesta medarbetare. FrÄn grunderna, som vattenkylare och mikrovÄgor, till eleganta tillÀgg, som ölkranar och kaffemaskiner, kommer du att kÀnna dig som hemma nÀr du behöver en paus pÄ eftermiddagen.

Gratis öl

Orden anvÀnds vanligtvis bara pÄ bandaffischer och bröllopsinbjudningar. Men pÄ WeWork och mÄnga andra samarbetsplatser kan du hitta en litany ölkranar som flyter med allt frÄn IPAs och stouts till lagers och cider. Nöjet med en kall öl Àr inte lÀngre begrÀnsat till ditt vardagsrum hemma. Nu Àr det bara nÄgra steg frÄn ditt kontor att belöna en hÄrd dags arbete.

Den hÀr artikeln Àr en del av en WeWork-innehÄllsserie. WeWork tillhandahÄller delad arbetsyta, community och tjÀnster för entreprenörer, frilansare, nystartade företag och smÄföretag.