6 nya cybersäkerhetsstartgrupper från MACH37

6 nya cybersäkerhetsstartgrupper från MACH37

Cybersäkerhetsindustrin är full av blivande entreprenörer och nystartade nystartade företag. Men som med alla branscher som har en mängd potentiell innovation kan det vara svårt att lyckas utan hjälp på vägen. Det är där MACH37 kommer in. MACH37 Accelerator-programmet försöker hjälpa cybersäkerhetsentreprenörer och nystartade företag att lyckas genom att utveckla sitt företag och få dem att lansera nya produkter under deras vägledning.

MACH37 plockar ut de bästa startentreprenörerna och coachar dem i att skapa och lansera nya cybersäkerhetsprodukter i ett 90-dagarsprogram. Mer än en tredjedel av cybersäkerhetsinnovationen i DC-tunnelbanan kommer från startups som har gått igenom detta acceleratorprogram, vilket gör MACH37 till en central tillgång för cybersäkerhetsindustrin.

Den 12 april tillkännagav MACH37 de startups som kommer att gå in i deras vår 2017-program. Dessa startups, som de senaste fyrtio som har examen programmet sedan starten 2013, kommer att introduceras för framgångsrika cybersäkerhetsentreprenörer och experter samt investerare som alla är bekanta med säkerhetsmarknaden och vet hur man gör ett företag i detta utrymme framgångsrikt. .

När de går in i programmet får varje företagare en investering på 50 000 $. Vårprogrammet avslutas den 13 juni 2017 med en demodag, där var och en av följande startar kommer att lägga upp och demonstrera sin produkt till investerare, intressenter och mentorer.

Automatiserad DL

Detta företag tillhandahåller nästa generations artificiell intelligens genom automatiserad djupinlärning. Automated DL tillämpar kognitiva inlärningsalgoritmer på ostrukturerad data för att skapa över 400 miljoner träningsscenarier på mindre än en sekund. Detta gör det möjligt för företag att skapa säkerhetsförsvar som aldrig tidigare.

BroadBridge Networks har skapat en prisvärd lösning för nätverkssäkerhet som gör det möjligt för företag att säkra all data-in-transit med åtkomstkontroll, policyövervakning och hög kryptering, vilket gör att kostnadens begränsningar upphör när det gäller att säkra data under transport.

Ekran Systems

Denna start mildrar användarbaserade säkerhetsrisker genom aktivitetsövervakning av företagsservrar och stationära datorer. Ekran Systems implementerar sessionövervakning, varning, analys och rapportering för att hålla anställda ansvariga och företag säkra.

Detta företag tillhandahåller beteendebaserad autentisering för att ersätta lösenord. Användarnas beteendemönster utvärderas och används sedan för att verifiera åtkomst till applikationer på mobila enheter. Resultatet är ett mycket säkrare sätt att skydda viktiga applikationer från obehörig åtkomst och öka produktiviteten.

SecureHome ansluter till den lokala hemroutern f√∂r att s√§kra enheter med “internet of things” som k√∂rs i samma n√§tverk. Anv√§ndare av SecureHome kommer att f√• varningar n√§r ovanligt beteende √§ger rum i deras hemn√§tverk, vilket f√∂rhindrar s√§kerhetsintr√•ng av viktig information och ger anv√§ndarna lugn och ro.

Denna start ger IT-cybersäkerhet till alla filialer eller litet team. Trovolone implementerar över 30 cybersäkerhetslösningar tillsammans med användarvänliga och anpassningsbara företagskontroller för att ge ett enkelt sätt att upprätthålla en hög säkerhetsnivå inom ett företag.

MACH37 startades 2013 av Center for Innovative Technology, baserat i Herndon, Virginia. CIT är ett ideellt företag som fokuserar på innovation och entreprenörskap i Virginia och har varit en drivande kraft i utvecklingen av ny teknik och innovation i staten. CIT fokuserar på kommersialisering, kapitalbildning, marknadsutveckling och tjänster för intäktsgenerering.

Foto: Flickr / Perriscope