6 nya trailers du behöver titta pÄ: Black Widow, Mulan, No Time to Die och mer

6 nya trailers du behöver titta pÄ: Black Widow, Mulan, No Time to Die och mer

Med PlayMobil: The Movie, Aeronauternaoch Little Joe i helgen Àr det troligt att Fryst 2 kommer att fortsÀtta att krossa biljettkassan efter att ha satt flera rekord för Disney under de senaste helgerna. Den första riktiga utmanaren sjunker nÀsta vecka Jumanji: NÀsta nivÄ, bara en vecka före filmen som alla vill se den hÀr julen, Star Wars: The Rise of Skywalker.

NĂ€r det gĂ€ller nya trailers har vi massor av klipp som Ă€r vĂ€rda att titta pĂ„ den hĂ€r veckan efter förra veckans ganska spĂ€nnande lista över nya utgĂ„vor. TvĂ„ av de mest efterlĂ€ngtade filmerna frĂ„n 2020 har fĂ„tt sina första trailers den hĂ€r veckan: Svart Ă€nka och Ingen tid att dö – nĂ€sta James Bond lanseras faktiskt i april, nĂ„gra veckor innan nĂ€sta MCU-film ska gĂ„ i bio. Vi har ocksĂ„ den första trailern för Mulan, Disneys senaste animerade funktion för att ta examen till live-action status, och ett otroligt lĂ€skigt drama kallat Assistenten instĂ€lld pĂ„ biografer i februari.

Slutligen slĂ€ppte Disney ett antal nya Skywalkerns uppkomst TV-flĂ€ckar de senaste dagarna, som jag alla grupperar som en ny StjĂ€rnornas krig ”Trailer” nedan. Vi har fĂ„tt fler bilder frĂ„n vad som verkar vara nyckelscener frĂ„n filmen, men inget för avslöjande. Eftersom vi ska se Scarlett Johansson och Adam Driver i en massa scener, kommer jag ocksĂ„ att pĂ„minna dig om att Netflix Äktenskapshistoria, med de tvĂ„ i huvudrollen som ett par som ska gĂ„ igenom en skilsmĂ€ssa, premiĂ€r i helgen ocksĂ„ pĂ„ Netflix.

Svart Ànka


Bara nÄd


Mulan


Ingen tid att dö


Star Wars: The Rise of Skywalker


Assistenten